Gość: Pik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 20:35 Jarczyk to chyba nie gra z powodu żółtych kartek, ale skąd może to wiedzieć dziennkarz GW. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Erni Re: Wisła jedzie po punkty do Jaworzna IP: *.2.116.16.user.mdi.pl 20.03.09, 22:48 Pani Justyno proszę już nas nie męczyć swoimi artykułami bo na prawdę są denne ... Jarczyk nie gra za kartki a nie dla tego że jest chory. Może Pani zajmie się opisywaniem meczy Wisły Kępa Polska (oczywiście bez obrazy) ale na prawdę na 1-ligę się Pani nie nadaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuj Re: Wisła jedzie po punkty do Jaworzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 00:08 a ja sie martwie tym ze kibicow wisly w koncu klubu ktory gral w pucharze uefa pasjonuje to ze mozemy wyprzedzic w tabeli klub z pcimia dolnego czy jakos tak a prezesa zarabiajacego lepiej niz w ekstraklasie cieszy to ze awansujemy z osmego na siodme wstyd panie ozog rozlicz sie panw belchatowie i dopilnuj zeby matusiak rozliczyl sie w baryczy wezmie go kazdy bo jest prezesem w pzpn i zjmuje sie pilka zawodowa zawsze mozna za friko kupic mlodego chlopaka moze sie sprawdzi w wielkiej pilce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hahek Re: Wisła jedzie po punkty do Jaworzna IP: *.olsztyn.mm.pl 21.03.09, 07:27 Pan tez sie nie nadaje do pisania komentarzy, poniewaz robi Pan błedy w pisowni- "naprawde". A co do Jarczyka. Rzeczywiście jest chory, wiec nawet gdyby nie kartki to i tak by nie zagrał :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Gieksy Wisła jedzie po punkty do Jaworzna IP: *.chello.pl 21.03.09, 07:15 GIEKSA gra w Jaworznie dlatego że stadion w Katowicach jest remontowany,a nie dlatego że stadion w Katowicach nie ma licencji. Nie rozumiem dlaczego dziennikarze piszą takie głupoty, i cygaństwa jestem zbulwersowany tym artykułem nie lubicie śląska i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś