jola1989 20.06.09, 15:15 haha, to dobry pomysł, orginalny GW jest coraz ciekawsza, to dobrze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: synalek Re: Amfiteatr - restauracja na dachu Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 08:08 i co teraz będzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
maethi Amfiteatr - restauracja na dachu Płocka 21.06.09, 15:10 Mówiąc szczerze to restauracja w amfiteatrze nie powala - nic w niej ciekawego. Jedyny plus to, że potencjalne gwiazdy będą miały gdzie zostawić pieniądze w czasie koncertów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: Amfiteatr - restauracja na dachu Płocka IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.09, 17:11 jola1989 napisała: > haha, to dobry pomysł, orginalny jola 1989 dostaję pałę z ortografii za "ORGINALNOŚĆ" - w tym słowie poprawnie napisanym występuje też litera "Y", niech więc Jola wpadnie na pomysł, jak jam tam poprawnie wpasować, taka duża dziewczynka powinna już sobie z tym trudnym słowem poradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 17:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Amfiteatr - restauracja na dachu Płocka IP: *.plock.mm.pl 21.06.09, 18:45 byłem dzisiaj w tej "restauracji". Ludzie wstyd to nazwać restauracją. Brudne obrusy, nieswieży kelner, brak pozycji z menu. Byłem tam 25 mniut w tym czasie wyszli goscie z trzech stolików narzekając na jakości i obsługę. Nigdy więcej. Poziom sąsiedztwa - Rybaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alpaga [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 18:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autr Re: Amfiteatr - restauracja na dachu Płocka IP: *.017.c70.petrotel.pl 22.06.09, 00:21 nie polecam byłam po wiankach. jedzenie paskudne, toaleta jeszce chyba od nowości nie sprzątana, klejące się od brubu obrusy. wstyd ze takie miejsca pojawiają się na naszej mapie lokali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Amfiteatr - restauracja na dachu Płocka IP: *.plock.mm.pl 22.06.09, 07:31 Jak można taki lokal nazwać "restauracją". Brudne obrusy, nieswiezy kelner, brak oferty. najlepsze chyba jest menu z wyblakłymi ksero zdjeciami potraw. Ale znając właściciela można sie było spodziewać. Byłem tam 25 minut. w tym czsie wyszli klienci z 3 stolików głosno komentując niezadowolenie z posiłków. Lokal dobrze wpasował sie w sąsiedztwo. niczym nie rózni sie od Rybaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Amfiteatr - restauracja na dachu Płocka IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.06.09, 09:04 Byłam w sobotę drinki fatalne jedzenie bez rewelacji brudno w windzie duszno :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sahij Re: Amfiteatr - restauracja na dachu Płocka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.09, 13:57 Mowi sie, ze w restauracji jest tak samo czysto w toalecie jak w kuchni. Idzcie i zobaczcie jak tam jest. Masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: błehehe Re: Amfiteatr - restauracja na dachu Płocka IP: *.069.c87.petrotel.pl 27.06.09, 01:56 POKISić się tam można? Odpowiedz Link Zgłoś