Dodaj do ulubionych

gdzie na staż w płocku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 23:05
witam, prosze o rade odnośnie odbycia stażu, ktore firmy/instytucje polecacie a ktorych nie, z gory wszystkim bardzo dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: gdzie na staż w płocku IP: *.plock.mm.pl 18.07.09, 08:15
      Essso sp zoo, Agip S.A
    • bzykador_wspanialy Re: gdzie na staż w płocku 18.07.09, 22:50
      zapraszam do mnie :)
    • Gość: lili Re: gdzie na staż w płocku IP: *.226.c86.petrotel.pl 20.07.09, 18:52
      masz az tak wiele propozycji stazu, ze nie wiesz która wybrac? heh

a poza tym jesli pytasz sie o rade moze udziel podstawowych informacji, np w
      jakiej "branży" możesz miec staż
      • 1-judyta23 Re: gdzie na staż w płocku 21.07.09, 12:58
        Gość portalu: lili napisał(a):

> masz az tak wiele propozycji stazu, ze nie wiesz która wybrac? heh
        >
        > a poza tym jesli pytasz sie o rade moze udziel podstawowych informacji, np w
        > jakiej "branży" możesz miec staż

Ukonczylam szkole wyzsza o kierunku ekonomicznym
        • Gość: lili Re: gdzie na staż w płocku IP: *.061.c72.petrotel.pl 21.07.09, 15:50
          czyli kierunek bardzo powszechny i nietrudny, watpie bys miala tyle ofert stazu,
          by zastanawiać sie nad wyborem, raczej dziewczyny po takim kierunku "biora to co
          daja", dobrze by bylo jakbys zalapala sie do orlen ksiegowosci tam po stażu
          zdarza sie ze podpisuja umowe, w starostwie rowniez stawiaja na stazystow- praca
          latwa aczkolwiek male prawdopodobieństwo na umowe... a poza tym kazda Płocka
          firma. w wiekszych- szansa na to ze zostaniesz.
          • Gość: gość Re: gdzie na staż w płocku IP: *.plock.mm.pl 23.07.09, 22:29
            nie poradzi sobie
            • Gość: oooola Re: gdzie na staż w płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.09, 10:41
              Jestem mgr filologii angielskiej z niezłą znajomością niemieckiego. Kto mnie w
              Płocku zatrudni? Dajecie mi jakąś szansę?
              • Gość: do ooooli Re: gdzie na staż w płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 12:43
                W Płocku nie ma juz zapotrzebowania na anglistów. Droga Oooolu
                proponuje zapisać się na kolejne studia tym razem z bardziej
                przyszłosciowym kierunkiem... Powodzenia :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka