Gość: 1-judyta23 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 23:05 witam, prosze o rade odnośnie odbycia stażu, ktore firmy/instytucje polecacie a ktorych nie, z gory wszystkim bardzo dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: gdzie na staż w płocku IP: *.plock.mm.pl 18.07.09, 08:15 Essso sp zoo, Agip S.A Odpowiedz Link Zgłoś
bzykador_wspanialy Re: gdzie na staż w płocku 18.07.09, 22:50 zapraszam do mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: gdzie na staż w płocku IP: *.226.c86.petrotel.pl 20.07.09, 18:52 masz az tak wiele propozycji stazu, ze nie wiesz która wybrac? heh a poza tym jesli pytasz sie o rade moze udziel podstawowych informacji, np w jakiej "branży" możesz miec staż Odpowiedz Link Zgłoś
1-judyta23 Re: gdzie na staż w płocku 21.07.09, 12:58 Gość portalu: lili napisał(a): > masz az tak wiele propozycji stazu, ze nie wiesz która wybrac? heh > > a poza tym jesli pytasz sie o rade moze udziel podstawowych informacji, np w > jakiej "branży" możesz miec staż Ukonczylam szkole wyzsza o kierunku ekonomicznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: gdzie na staż w płocku IP: *.061.c72.petrotel.pl 21.07.09, 15:50 czyli kierunek bardzo powszechny i nietrudny, watpie bys miala tyle ofert stazu, by zastanawiać sie nad wyborem, raczej dziewczyny po takim kierunku "biora to co daja", dobrze by bylo jakbys zalapala sie do orlen ksiegowosci tam po stażu zdarza sie ze podpisuja umowe, w starostwie rowniez stawiaja na stazystow- praca latwa aczkolwiek male prawdopodobieństwo na umowe... a poza tym kazda Płocka firma. w wiekszych- szansa na to ze zostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: gdzie na staż w płocku IP: *.plock.mm.pl 23.07.09, 22:29 nie poradzi sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooola Re: gdzie na staż w płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.09, 10:41 Jestem mgr filologii angielskiej z niezłą znajomością niemieckiego. Kto mnie w Płocku zatrudni? Dajecie mi jakąś szansę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ooooli Re: gdzie na staż w płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 12:43 W Płocku nie ma juz zapotrzebowania na anglistów. Droga Oooolu proponuje zapisać się na kolejne studia tym razem z bardziej przyszłosciowym kierunkiem... Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś