turhotel 23.08.04, 13:34 www.galaxybeachhotel.com hotel połozony 14 km od Alanii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sztark Re: Galaxy Beach (****) - Mahmutlar/Alanya 27.03.05, 17:07 Byłam w tym hotelu w zeszłym roku. Hotel położony przy plaży(oddzielony drogą , niezbyt ruchliwą).Ma dwa rodzaje budynków , pierwszy ( w którym jest recepcja ) ładny , nowy -pokoje czyste z widokiem na morze- 4*.W drugim budynku już nie jest tak wesoło, jest starszy i w duzo gorszym stanie , więc uwaga -trzeba się domagać zakwaterowania w budynku głównym.Jedzenie jest super.Basen trochę mały i strasznie zimna woda.Jeśli chodzi o leżaki to owszem sa ale trzeba sobie je wcześnie rano zarezerwować kładac ręcznik, ale to nie problem.Na plazy nie ma problemu z leżakami tylko w kolo pełno petów.Ja sama kiedys paliłam i papierosy raczej mi nie przeszkadzaja , ale to jest straszne- najwięszy mankament.w restauracji glówniej też nie ma oddzielonej części dla niepalacych , co skutkuje tym , że jedna osoba jeszcze je a druga dmucha jej w talerz.Ale jak nas poinformowali to taki jest tamtejszy zwyczaj?Do centrum alanyii można dostać się autobusami, które jeżdzą bardzo często i trzeba je zatrzymać machając ręką.Za przejazd płaci się z góry.poza tym jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Re: Galaxy Beach (****) - Mahmutlar/Alanya 25.10.05, 20:41 Bylam w tym roku.jestem strasznie zawiedziona!Lazienki brudne z grzybem.Sprzätaczka wymienia tylko reczniki i posciel a na meblach mozna pisac taki kurz!Jedzenie zimne i ciägle te same.Zatrulismy sie i przez 3 dni bylismy chorzy(rozwolnienie).Brak pomocy medycznej i jakichkolwiek lekarstw.Niemila obsluga,brak znajomosci jezyköw obcych.Kubki do zimnych napoji,niedomyte(nawet slady szminki).Sauna super ale turecka laznia -katastrofa.Silownia pozostawia wiele do zyczenia-pomieszczenie w piewnicy z 4 przyzädami.Odradzam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Re: Galaxy Beach (****) - Mahmutlar/Alanya 04.09.08, 17:19 Poniżej oczekiwań leona Odpowiedz Link Zgłoś