Dodaj do ulubionych

Galaxy Beach (****) - Mahmutlar/Alanya

23.08.04, 13:34
www.galaxybeachhotel.com
hotel połozony 14 km od Alanii
Obserwuj wątek
    • sztark Re: Galaxy Beach (****) - Mahmutlar/Alanya 27.03.05, 17:07
      Byłam w tym hotelu w zeszłym roku.
      Hotel położony przy plaży(oddzielony drogą , niezbyt ruchliwą).Ma dwa rodzaje
      budynków , pierwszy ( w którym jest recepcja ) ładny , nowy -pokoje czyste z
      widokiem na morze- 4*.W drugim budynku już nie jest tak wesoło, jest starszy i
      w duzo gorszym stanie , więc uwaga -trzeba się domagać zakwaterowania w budynku
      głównym.Jedzenie jest super.Basen trochę mały i strasznie zimna woda.Jeśli
      chodzi o leżaki to owszem sa ale trzeba sobie je wcześnie rano zarezerwować
      kładac ręcznik, ale to nie problem.Na plazy nie ma problemu z leżakami tylko w
      kolo pełno petów.Ja sama kiedys paliłam i papierosy raczej mi nie
      przeszkadzaja , ale to jest straszne- najwięszy mankament.w restauracji
      glówniej też nie ma oddzielonej części dla niepalacych , co skutkuje tym , że
      jedna osoba jeszcze je a druga dmucha jej w talerz.Ale jak nas poinformowali to
      taki jest tamtejszy zwyczaj?Do centrum alanyii można dostać się autobusami,
      które jeżdzą bardzo często i trzeba je zatrzymać machając ręką.Za przejazd
      płaci się z góry.poza tym jest OK.
    • turhotel Re: Galaxy Beach (****) - Mahmutlar/Alanya 25.10.05, 20:41
      Bylam w tym roku.jestem strasznie zawiedziona!Lazienki brudne z
      grzybem.Sprzätaczka wymienia tylko reczniki i posciel a na meblach mozna pisac
      taki kurz!Jedzenie zimne i ciägle te same.Zatrulismy sie i przez 3 dni bylismy
      chorzy(rozwolnienie).Brak pomocy medycznej i jakichkolwiek lekarstw.Niemila
      obsluga,brak znajomosci jezyköw obcych.Kubki do zimnych napoji,niedomyte(nawet
      slady szminki).Sauna super ale turecka laznia -katastrofa.Silownia pozostawia
      wiele do zyczenia-pomieszczenie w piewnicy z 4 przyzädami.Odradzam!!!
    • turhotel up5 22.10.06, 14:45
    • turhotel up6 15.09.07, 16:14
    • turhotel Re: Galaxy Beach (****) - Mahmutlar/Alanya 04.09.08, 17:19
      Poniżej oczekiwań
      leona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka