ae_iwona 01.11.04, 18:43 Rany jesli ktos zna chos troszke Irlandie to niech do mnie pisze bo ja bardzo chetnie porusze ten temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chuda_w-w Re: County MAYO!!!!!!!!! 01.11.04, 19:53 ae_iwona napisała: > Rany jesli ktos zna chos troszke Irlandie to niech do mnie pisze bo ja bardzo > chetnie porusze ten temat Skoro chętnie poruszysz temat Irlandii to załóż kilka wątków a ludzie dołączą się do dyskusji :P a pozniej sami zaczną poruszac inne sprawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: County MAYO!!!!!!!!! 05.11.04, 20:25 chętnie sie przypisze do forum Irlandii, piekny kraj.... byłam, widziałam.... Odpowiedz Link Zgłoś
ae_iwona Re: County MAYO!!!!!!!!! 05.11.04, 21:23 w jakiej czesci Irlandii bylas? zgadzam sie w 100% ze to piekny kraj.... Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: County MAYO!!!!!!!!! 07.11.04, 18:07 w samym centrum, urzeczona jestem Clonmacnoise, zreszta to dluga i romantyczna historia :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
burczykowa Re: County MAYO!!!!!!!!! 11.12.04, 17:08 WOW! Ja tylko o Clonmacnoise czytałam (duuużo!) ale wybieram się ciągle- musi mi sie udać! Czy miałabyś jakieś praktyczne wskazówki? Odpowiedz Link Zgłoś
jita Re: County MAYO!!!!!!!!! 22.12.04, 13:12 Clonmacnoise tego lata było w renowacji. Polecam wcześniej zorientować się czy warto jechać tyle kilometrów oglądać rusztowania... Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: County MAYO!!!!!!!!! 01.12.04, 11:47 mieszkałam w mayo.dokładnie w westport przez 1,5 roku:)fajne miejsce,spokojne ktoś chce się coś dowiedzieć to prosze pytać:) pozdrawiam kasia Odpowiedz Link Zgłoś