Gość: EWA IP: *.108.152.16.wlantech.pl 21.04.16, 09:44 lecę do tego hotelu czy ktoś cokolwiek wie o tym hotelu, oprócz tego co jest w internecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pat1482 Re: Hotel Aurum Moon 03.05.16, 23:07 Byłam w 2015 roku w lipcu,wszystko ok,pokój na nasza 3 mieliśmy malutki.. Bardzo.. No ale w pokoju sie tylko spało ??,pamietam jedno długi budynek tam były przecudne pokoje duże,przestronne wc osobne prysznic odobny,duzy balkon świetne!! Jedzenie pyszne!! Fajna plaza,w morze mozna było iść i iść.. Nie umiem pływać ?? I dla mnie to było super,dzieciaczki jak najbardziej przy brzegu mogą sie taplać. Leżaki przy głównym basenie no cóż.. Rano widziałam a właściwie niektórzy juz po animacjach rzucali ręczniki...ale ja tam na to nie patrze,ja byłam z rodzina,znajomymi na plazy tam zawsze mieliśmy swobodę,jest tez snac bar przy plazy pyszności... Ehhh jak sobie przypomnę..?? Ja w tym roku odwiedzę "brata"? Aurum exclusive. Odpowiedz Link Zgłoś
pat1482 Re: Hotel Aurum Moon 03.05.16, 23:10 Ahh Kurczę!! Aurum monn to nie,to ja byłam aurum spa & beach resort. Ojj to nie pomogę.. A moze to tez jakaś ta sama sieć. Odpowiedz Link Zgłoś