Gość: Michał R. IP: *.wroclaw.mm.pl 05.02.07, 21:28 Witam. Jestem zainteresowany przygarnięciem młodej kotki (do 8-10 miesięcy), umiejącej korzystać z kuwety. Chciałbym także, aby kot był przyjaźnie nastawiony do innych zwierząt domowych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arie Uzupełnij ogłoszenie 06.02.07, 13:11 Podaj proszę do siebie jakiś kontakt w sprawie adopcji kotki. Odpowiedz Link Zgłoś
kadrel Re: Przyjmę kotkę 06.02.07, 14:06 Ja mam dwie panny, 8 -miesięczne, siostry. Wychowane z kotami i psami. Mogę wysterylizowac przed adopcją. Zapewniam tez transport na terenie kraju. Jedna szara z białymi dodatkami a druga buro-biała. obie przepiękne. Fotki wysyłam na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
kadrel Re: Przyjmę kotkę 06.02.07, 14:09 Fotki są sprzed 3 miesięcy ale panny, oprócz tego, ze urosły nie straciły nic a nic na urodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Przyjmę kotkę IP: *.edata.net.pl 06.02.07, 19:25 miau.pl/adopcje/internetowe.php Odpowiedz Link Zgłoś
zazdrosna_zona Re: Przyjmę kotkę 08.02.07, 09:20 a może spodoba Ci się Żabula?;-) Żabula, sześciomiesięczna piękna, łagodna i miła koteczka o pięknych oczkach, zdrowa, odrobaczona, umie załatwiać się do kuwety. Oczekuje na ciepły i kochający dom. Kontakt telefoniczny kom.: 0 609 675 266. Odpowiedz Link Zgłoś