anna22290 Sąd: babcia nie ma kwalifikacji na rodzica 14.09.09, 14:30 dziecko to nie przedmiot czy wreszcie glowy urzednikow stanowiacych bezduszne prawo zaczna korzystac z mozgow ,wowczas kiedy byl malenki 15 miesiecy trzymano go odizolowanego od rodziny oczywiscie dla jego dobra ,zaluzcie w Polsce wiezienia dla noworotkow beda tam kierowane dzieci ktorych rodziny nie beda wstanie zaplacic lapowek za wykup wlasnego dziecka ,swinstwo ,fanatyczno religijna Polska gdzie sa ci wspanili katolicy ,banda.Niemcy dbaja bardzo o dzieci a moi rodacy to tak jak pisalam bezdustna , banda Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman własnie takie jedno zostało ujawnione 14.09.09, 14:39 a bezimienni oprawcy ukrywają się za paragrafami i procedurami i oczywiście ten haniebny brak odwagi żurnalistów - dlaczego Ci ludzie którzy dzieciaka pozbawili najbliższych nie zostali nazwami z imienia i nazwiska /funkcjonariusze publiczni nie mogą się zasłaniać ustawą o ochronie danych osobowych/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc77 Re: Sąd: babcia nie ma kwalifikacji na rodzica IP: *.abhsia.telus.net 14.09.09, 16:24 ...dokladnie jedna wielka banda siedzi w sadach...bez, mozgow, uczuc tylko nastawieni na kase, wiecej spraw sadowych wiecej kasy zgarniaja....zenujaca mentalnosc polskiego sadownictwa ..o zgrozo !!!!!!! - poza tym ta zastepcza Mama wyglada na Mame Babci Karola , albo bardziej na prababcie Karola - proponuje wymienic "mozgi" i "galki oczne" sedziemu/sedzinie w tej sprawie........wrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Sąd: babcia nie ma kwalifikacji na rodzica 14.09.09, 14:34 Babcia ma dopiero 50 lat, niekoniecznie musi umrzeć przed osiągnięciem pełnoletności dziecka, zresztą jak widac po matce, młodość nie daje gwarancji długowieczności Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman a jak się nazywa ten geniusz sędziowski 14.09.09, 14:35 czy sędziemu - sędzinie /sąd/ który popełnił/-a/ przestępstwo przetrzymywania dziecka w ośrodku opiekuńczym przez okres dłuższy niż 12 miesięcy - został/-a/ już ukarany/-a/ i wypieprzony/-a/ na śmietnik, czy poznamy tych geniuszy prawa i sprawiedliwości - z imienia, nazwiska i adresu /mam prawo wiedzieć czy czasami nie zagnieździli się w moim sąsiedztwie/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykidajlo2 Re: a jak się nazywa ten geniusz sędziowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.09, 15:48 Ja też bym chciał, oni są groźniejsi od pedofili (pedofil jak sama budowa rzeczownika wskazuje kocha dzieci a oni je nienawidzą). Odpowiedz Link Zgłoś
pani_basia Wolałabym babcię 14.09.09, 14:50 Nie wiem, jaka ta babcia jest, ale ja,jako osoba dorosła, wolałabym mieć świadomość, że wychowali mnie dziadkowie i trzech wujków, a nie rodzina zastępcza, nawet najlepiej psychologicznie przygotowana. Zresztą - można i babci kurs zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Sąd: babcia nie ma kwalifikacji na rodzica 14.09.09, 14:57 To juz teraz wiem, ze babcia nie nalezy do rodziny... no i pileczki MOZE nie poda... biedna dzidzia sama bedzie musiala podniesc... Odpowiedz Link Zgłoś
balrog008 Będzie tak niestety coraz częściej 14.09.09, 15:46 Aż ludzie się przyzwyczają... a potem "darmowe" czipy ( może nawet współfinansowane przez Unię Europejską!). Ale będzie radocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Będzie tak niestety coraz częściej IP: *.aster.pl 14.09.09, 22:50 pie...sz jakby cie w dzieciństwie Michałkiewicz molestował. Odpowiedz Link Zgłoś
koala1115 Sąd: babcia nie ma kwalifikacji na rodzica 14.09.09, 16:00 Faszyzm w czystej postaci!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koala1115 Wniosek, ku przestrodze i zapamiętaniu 14.09.09, 16:07 Największym wrogiem obywatela jest Państwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miły Re: Sąd: babcia nie ma kwalifikacji na rodzica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 16:11 Dziwię się, dlaczego sąd nie powierzył opieki nad dzieckiem parze homoseksualnej. Na całym cywilizowanym świecie od dawna już wiadomo, że takie pary najlepiej wychowują potomstwo. U nas jak zawsze i we wszystkim - ciemnota i zacofanie. Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo2002 kiedy skończy się patologia w sądach rodzinnych? 14.09.09, 16:28 Aż krew się gotuje jak się czyta jak na podstawie opinii biegłych psychologów, bezmyslny sąd wydaje wyrok oddzielenia dziecka od rodziny. Przecież zdarza się że grubo ponad 40 letnie rodzą dzieci. I są w stanie je wychować. To 50 letnia babcia jest złym rodzicem? No chyba że już niedługo polskie panstwo toalitarne z urzędu będzie odbierać dzieci matkom powyżej 40-stki A najgorsze jest to że sędziwie wydający takie wyroki są bezkarni Odpowiedz Link Zgłoś
muzzyczny Sąd: babcia nie ma kwalifikacji bo lepsza 14.09.09, 16:54 Sąd pod Sąd i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy8-net Sąd: babcia nie ma kwalifikacji na rodzica 14.09.09, 17:06 Sedzia, ktory decyzje podjal - sam powinien byc wychowywany przez rodzine zastepcza , byc moze wtedy jego decyzja byla by bardziej ligiczna.Koscianskie mieszczuchostwo plus poznanski sposob myslenia - oto przyczynek do madrosci sedziego. W majestacie prawa dziecka - taki sedzia powinien byc odsuniety od tego rodzaju spraw.Pisze o tym bo sam bylem wychowankiem domu dziecka i wiem jakie sku...syny decydowaly o moim losie. Odpowiedz Link Zgłoś
qazokm Sąd: babcia nie ma kwalifikacji na rodzica 14.09.09, 19:02 Polskie sądy odbierając dzieci rodzicom czy dziadkom i oddając obcym ludziom na wychów nie zapewniający ciepła i miłości, popełniają zbrodnię na rodzinie, demolują psychikę dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
cezar85 Sady maja to do siebie,ze trudno w nich ... 14.09.09, 19:21 ... udowodnic prawde a bez kasy to wrecz nie mozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
cezar85 Pan Prezydent Kaczor nigdy nie przepusci okazji... 14.09.09, 20:08 ... wytarcia sobie dzioba cudzym sukcesem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hamek Re: Oooops IP: 69.171.146.* 14.09.09, 20:25 Polska, plskie rzady, polska sprawiedliwosc to jakis paranoidalny i koszmarny przyklad nie z tego swiata. Czas na zejscie aniolow smierci. Odpowiedz Link Zgłoś
mroczek2000 Jak nie pracować i dostawać pieniądze za nic. 15.09.09, 16:57 Sposób jest prosty matka dzieci uznawana jest za niezdolną do opieki bo np. pije. Wtedy dzieci oddawane są babci i babcia dostaje od Państwa pieniądze na utrzymanie dzieci. Matka może spokojnie popijać piwko za pieniądze którymi babcia się podzieli:). Żeby wykluczyć takie przekręty trzeba oddać dzieci obcym i wtedy matka zacznie pracować a nie czekać na kasę od babci. Odpowiedz Link Zgłoś