Gość: manituu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 16:23 kto sie wybiera do Charyzmy w weekend???weekend andrzejkowy więc będzie full a nawet bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: idga Re: CHARYZMA IP: *.tosa.pl 25.11.04, 17:05 ooo, to ja nic nie wiem, że coś się w charyzmie dzieje... a jakieś szczegóły?? co będą grać, wstęp wolny czy płatny i nie wiem co jeszcze :)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manituu Re: CHARYZMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 12:56 w Charyzmie jak zwykle doskonała atmosferka wjazd free a muzyka to 70 80 i 90te podane w doskonałym zestawie....wpadnij koniecznie...w poniedziałek wymienimy się uwagami:))))PZDRUFFKY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manituu Re: CHARYZMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 07:57 i jak tam??? Odpowiedz Link Zgłoś
idga Re: CHARYZMA 02.12.04, 21:48 byłam na domówce... na Charyzmę już sił nie starczyło...:)) ale opowiedz jak było i czy dużo straciłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manituu Re: CHARYZMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 08:02 na domówce powiadasz...lubię takie imprezy choc teraz ludzie coraz rzadziej organizują..w Charyzmie było fajnie..w piatek była cisza przed burzą za to w sobotę zrobił sie taki tłok że szpilki nie było gdzie wcisnąć..idga to Twoje imię???interesujące hmmm..pzdr i napisz cos jeszcze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
idga Re: CHARYZMA 03.12.04, 18:46 u mnie jeszcze zdarzają się osoby, które organizują coś w domu (samobójcy! ;) no ale skoro robi się dla grupki dobrych znajomych, to nie ma żadnych straszliwych rzeczy). A z tłokiem to tego można było się spodziewać - normalnie w weekend większość pubów, klubów etc. pęka w szwach,a skoro okazja jeszcze jakaś jest, to w ogóle wiadomo, że przegapić nie można ;) idga to nie moje imię - nie ma to nic wspólnego z moim imieniem (nudnym i pospolitym zresztą) pozdr. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manituu Re: CHARYZMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 21:30 a jakie to jest imie????chce je poznać...a moze mejlik mały??daj adresik to napisze:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
idga Re: CHARYZMA 04.12.04, 11:56 wystarczy kliknąć na nicka :P jest pogrubiony czyli jestem zalogowana ;) ale ułatwię Ci zadanie, napisz na: hanusia_p@interia.pl - jakie imię to chyba oczywiste (mówiłam, że takie sobie średnie) i z mailem nie masz problemu :P pozdr. :) Odpowiedz Link Zgłoś