kormoran7 Re: DUDEK JEST WIELKI!!!!!!!!! 25.05.05, 23:32 Przy 2 bramce przestalem pic,przy 3 musialem zdjac koszulke. Przy karnych spocilem sie jak piec.Brawo Brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
k_walus Re: DUDEK JEST WIELKI!!!!!!!!! 25.05.05, 23:32 Co za mecz!!! No nasz Dudzio byl bezbledny w karnych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: DUDEK JEST WIELKI!!!!!!!!! 25.05.05, 23:37 chociaz szerze mowiac ten taniec w bramce Jerzego dzialal mi na nerwy Odpowiedz Link Zgłoś
rogeer Re: DUDEK JEST WIELKI!!!!!!!!! 25.05.05, 23:38 Tak jak ja nie jestem fanem piłki to ten mecz oglądałem i długo będę pamiętać!!! Naprawde Polak pokazał światową klase!!! Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: DUDEK JEST WIELKI!!!!!!!!! 26.05.05, 00:15 Nie cierpię piłki nożnej, nie oglądam jej... Ale dziś nie sposób było nie oglądać i nie podziwiać. Tylko ilości piwa nie przewidziałem na dogrywki :-/ Dudek był wielki i genialny!!! Dudek:Szewczenko - 3:0 Huuuuurrrrrraaaaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: DUDEK JEST WIELKI!!!!!!!!! 26.05.05, 10:35 Ja to naprawde czasem sie dziwie jak chłop moze powiedziec ze nie lubi pilki noznej. Przeciez w ktorej dyscyplinie jest tyle emocji, nerwowow, nieprzewidawanych zdazren.?Mozecie mi to wytlumaczyc Waclawie i Roggerze? Odpowiedz Link Zgłoś
rogeer Re: DUDEK JEST WIELKI!!!!!!!!! 26.05.05, 10:56 Poprostu inne zainteresowania, czasem jakiś meczyk obejrze ale to jakiś ważniejszy np. tak jak wczoraj. Nawet byłem pare razy na Lechu w Poznaniu i atmosfera na stadionie super! Szczególnie jak byłem kiedy grali z Wisłą o superpuchar(czy jakoś to się nazywa). Ale generalnie nie lubie oglądać takich rzeczy, wolę brać w tym udział. Odpowiedz Link Zgłoś
emi53 Re: DUDEK JEST WIELKI!!!!!!!!! 26.05.05, 16:16 Mozecie wierzyc lub nie,lecz po pierwszej polowie,gdy AC Milan prowadzil 3:0 zatrzymalem sie przy drogim memu sercu miejscu i pomyslalem o scenariuszu ,który tuz przed pólnoca sie sprawdzil- Liverpool zostal Mistrzem,a wraz z nim Jerzy Dudek!!!Teraz przed Nim i pozostalymi pilkarzami -awans na MS'2006 w Niemczech i powtórzenie sukcesu druzyny K.Górskiego z 1974 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Re: DUDEK JEST WIELKI i ma swoje 5 minut! 27.05.05, 00:30 Jest luj! Należą mu sie wielkie podziękowania. Wczoraj wszyscy Polacy stali sie fanami Liverpoolu. Co ciekawe Stec z Gazety Wyborczej trafnie wytypował wynik spotkania i caly przebieg meczu. Czyzby nastepca Nostradamusa? :) Mam tylko nadzieje ze Dudek odejdzie z Liverpoolu. Dlaczego? Pewnie gdy zacznie sie liga znowu zdarzy mu sie jakas głupia wpadka i wszyscy zaczna go krytykowac. A tak odejdzie jako bohater... Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: DUDEK JEST WIELKI i ma swoje 5 minut! 27.05.05, 10:42 mam nadzieje ze zostanie w Liverpoolu ale jesli odejdzie to zapewne tez do jakiegos klubu angielkisego. ja bym go widzial w Evertonie. Klub ten sie wzmacnia przed liga mistrzow wiec dudek znow by mogl o cos grac. Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Dla fanów Jerzego o imieniu Bartek 29.05.05, 13:45 aukcja.onet.pl/show_item.php?item=52779110 Odpowiedz Link Zgłoś