Dodaj do ulubionych

Andrzej Porawski ??????????????

29.10.02, 19:06
Głosowałem na prezydenta Grobelnego i czuję się oszukany, że on wprowadzi do
Rady Miasta Andrzeja Porawskiego , który uzyskał najmniejsze poparcie
społeczeństwa Poznania. Uważam, że prezydent Grobelny jest nieuczciwy biorąc
Prorawskiego na radnego nie szanując woli poznaniaków, ktorzy wiedzą dlaczego
skreślali tego pana. Z tego powodu nie będę już głosował na Grobelnego.
Utracił on moje zaufanie. Podobnie jak Porawski, który jest zwyczajnym
karierowiczem, pyszałkiem i manipulantem, który niczego pożytecznego nie
zrobił dla Poznania ani Wielkopolski a tylko cały czas ma na uwadze swoje
prywatne ambicyjki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: Andrzej Porawski ?????????????? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 08:51
      Jestem zdziwiony, że facet na którego tak mało ludzi głosowało ma czelność
      wciskać się do Rady Miasta Poznania. Jakie to powiązania są pomiędzy
      prezydentem a panem Andrzejem Porawskim. A może łączą ich szczególne wspólne
      interesy a może jakieś dyskretne upodobania czy jeszcze coś innego. Jestem
      bardzo tego ciekawy. A także zniesmaczony do pana Grobelnego , że otacza się
      ludźmi od których jest chyba uzależniony.
      Marek z Poznania

amicuspoznan napisała:

> Głosowałem na prezydenta Grobelnego i czuję się oszukany, że on wprowadzi do
      > Rady Miasta Andrzeja Porawskiego , który uzyskał najmniejsze poparcie
      > społeczeństwa Poznania. Uważam, że prezydent Grobelny jest nieuczciwy biorąc
      > Prorawskiego na radnego nie szanując woli poznaniaków, ktorzy wiedzą dlaczego
      > skreślali tego pana. Z tego powodu nie będę już głosował na Grobelnego.
      > Utracił on moje zaufanie. Podobnie jak Porawski, który jest zwyczajnym
      > karierowiczem, pyszałkiem i manipulantem, który niczego pożytecznego nie
      > zrobił dla Poznania ani Wielkopolski a tylko cały czas ma na uwadze swoje
      > prywatne ambicyjki.
    • niezalezny.obserwator Re: Andrzej Porawski ?????????????? 31.10.02, 10:39
      Trzeba bylo na Grobelnego nie glosowac. Co innego w II turze, ale w pierwszej
      miales wybor 12 kandydatow!!! Przepraszam, ale teraz mozesz miec pretensje
      tylko do siebie :-(
      • amicuspoznan Re: Andrzej Porawski ?????????????? 31.10.02, 10:48
        niezalezny.obserwator napisał:

> Trzeba bylo na Grobelnego nie glosowac. Co innego w II turze, ale w pierwszej
        > miales wybor 12 kandydatow!!! Przepraszam, ale teraz mozesz miec pretensje
        > tylko do siebie :-(

Głosowałem na Grobelnego jako na mniejsze zło. Wiem , że jest fatalnym
        prezydentem , w mieście nic się nie dzieje - ale nie robi skandali i nie słyszy
        się o aferach, zachowuje się w sposób cywilizowany i nie ma powodów się go
        wstydzić. W drugiej turze będę głosował na Kaczmarka.
        • krzyyy Re: Andrzej Porawski ?????????????? 04.11.02, 11:11
          amicuspoznan napisała:

> niezalezny.obserwator napisał:
          >
          > > Trzeba bylo na Grobelnego nie glosowac. Co innego w II turze, ale w pierws
          > zej
          > > miales wybor 12 kandydatow!!! Przepraszam, ale teraz mozesz miec pretensje
          >
          > > tylko do siebie :-(
          >
          >
          > Głosowałem na Grobelnego jako na mniejsze zło. Wiem , że jest fatalnym
          > prezydentem , w mieście nic się nie dzieje - ale nie robi skandali i nie
          słyszy
          >
          > się o aferach, zachowuje się w sposób cywilizowany i nie ma powodów się go
          > wstydzić. W drugiej turze będę głosował na Kaczmarka.

Ależ to jest fatalne . Nie wiedziałem , że tak można . To chyba znaczy , że
          komuś bardzo zależy............ Co za zgnilizna.
          Krzyyy
        • Gość: kolej na kogo?????????????? IP: *.stacje.agora.pl 06.11.02, 21:48
          amicuspoznan napisała:

W drugiej turze będę głosował na Kaczmarka.

Chciałeś napisać: na Świtalskiego...
      • Gość: piero Re: Andrzej Porawski ?????????????? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 18.11.02, 22:16
        Jutro się okaże czy Grobelny wciagnie do zarzadu porawskiego piszę nazwisko
        tego człowieka mała literą bo tyle jest wart. To bedzie straszne że taki
        pływak bedzie we władzach antypatyczny gruby bufon ktory teraz nikogo nie zna.
    • Gość: Androsz Re: Andrzej Porawski ?????????????? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 08:03
      amicuspoznan napisała:

> Głosowałem na prezydenta Grobelnego i czuję się oszukany, że on wprowadzi do
      > Rady Miasta Andrzeja Porawskiego , który uzyskał najmniejsze poparcie
      > społeczeństwa Poznania. Uważam, że prezydent Grobelny jest nieuczciwy biorąc
      > Prorawskiego na radnego nie szanując woli poznaniaków, ktorzy wiedzą dlaczego
      > skreślali tego pana. Z tego powodu nie będę już głosował na Grobelnego.
      > Utracił on moje zaufanie. Podobnie jak Porawski, który jest zwyczajnym
      > karierowiczem, pyszałkiem i manipulantem, który niczego pożytecznego nie
      > zrobił dla Poznania ani Wielkopolski a tylko cały czas ma na uwadze swoje
      > prywatne ambicyjki.

Wiem, że Porawski to gadatliwy solidarnościowy karierowicz, nadęty bufon,
      pyszałek i cwaniak , któremu w głowie tylko jak tu zarobić a się nie narobić. W
      czasie stanu wojennego podobno nie koniecznie solidarny..................
      • Gość: Aga Re: Andrzej Porawski ?????????????? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 15:36
        Wiem , że Porawski zdradza swoją chorą na raka żonę z dziennikarką z Gazety
        Poznańskiej. Warto prześledzić jego podróże zagraniczne jako działacza Ligi
        Miast Polskich ( nie wiem po co nam ona )- zawsze w towarzystwie tej pani za
        która oczywiście płacili podatnicy.

Gość portalu: Androsz napisał(a):

> amicuspoznan napisała:
        >
        > > Głosowałem na prezydenta Grobelnego i czuję się oszukany, że on wprowadzi
        > do
        > > Rady Miasta Andrzeja Porawskiego , który uzyskał najmniejsze poparcie
        > > społeczeństwa Poznania. Uważam, że prezydent Grobelny jest nieuczciwy bior
        > ąc
        > > Prorawskiego na radnego nie szanując woli poznaniaków, ktorzy wiedzą dlacz
        > ego
        > > skreślali tego pana. Z tego powodu nie będę już głosował na Grobelnego.
        > > Utracił on moje zaufanie. Podobnie jak Porawski, który jest zwyczajnym
        > > karierowiczem, pyszałkiem i manipulantem, który niczego pożytecznego nie
        > > zrobił dla Poznania ani Wielkopolski a tylko cały czas ma na uwadze swoje
        > > prywatne ambicyjki.
        >
        > Wiem, że Porawski to gadatliwy solidarnościowy karierowicz, nadęty bufon,
        > pyszałek i cwaniak , któremu w głowie tylko jak tu zarobić a się nie narobić.
        W
        >
        > czasie stanu wojennego podobno nie koniecznie solidarny..................
        • Gość: Jaga Re: Andrzej Porawski ?????????????? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 17:24
          Gość portalu: Aga napisał(a):
          Ten Porawski to kawał gnojka

> Wiem , że Porawski zdradza swoją chorą na raka żonę z dziennikarką z Gazety
          > Poznańskiej. Warto prześledzić jego podróże zagraniczne jako działacza Ligi
          > Miast Polskich ( nie wiem po co nam ona )- zawsze w towarzystwie tej pani za
          > która oczywiście płacili podatnicy.
          >
          >
          >
          > Gość portalu: Androsz napisał(a):
          >
          > > amicuspoznan napisała:
          > >
          > > > Głosowałem na prezydenta Grobelnego i czuję się oszukany, że on wprow
          > adzi
          > > do
          > > > Rady Miasta Andrzeja Porawskiego , który uzyskał najmniejsze poparci
          > e
          > > > społeczeństwa Poznania. Uważam, że prezydent Grobelny jest nieuczciwy
          > bior
          > > ąc
          > > > Prorawskiego na radnego nie szanując woli poznaniaków, ktorzy wiedzą
          > dlacz
          > > ego
          > > > skreślali tego pana. Z tego powodu nie będę już głosował na Grobelneg
          > o.
          > > > Utracił on moje zaufanie. Podobnie jak Porawski, który jest zwyczajny
          > m
          > > > karierowiczem, pyszałkiem i manipulantem, który niczego pożytecznego
          > nie
          > > > zrobił dla Poznania ani Wielkopolski a tylko cały czas ma na uwadze s
          > woje
          > > > prywatne ambicyjki.
          > >
          > > Wiem, że Porawski to gadatliwy solidarnościowy karierowicz, nadęty bufon,
          > > pyszałek i cwaniak , któremu w głowie tylko jak tu zarobić a się nie narob
          > ić.
          > W
          > >
          > > czasie stanu wojennego podobno nie koniecznie solidarny..................
    • Gość: Piero Re: Andrzej Porawski ?????????????? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 06.11.02, 21:41
      Porawski to bufon, gruby obleny dziad,głosujcie na Kaczmarka to on nie wejdzie
      do rady.Znam go bardzo dawno zapytajcie się jego o stan wojenny.
      Ślizgacz za cudze pieniądze , żaden fachowiec takich nam nie potrzeba.
    • redakcja Przypominam, ze numer IP jest widoczny 06.11.02, 21:52
      Prosze internaute, ktory uzywa w tym poscie roznych nickow (jaga, aga, androsz,
      marek i inne) o zdecydowanie sie na jeden. Zeby inni internauci wiedzieli, z
      kim rozmawiaja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka