margoo63 14.03.06, 14:05 Który bank internetowy jest "lepszy" , korzystniejsz? W którym warto załozyc konto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margoo63 Re: mBank czy Inteligo? 14.03.06, 22:07 Dwa głosy padły na mBank....moze Ktos jeszcze sie wypowie, no i w czym mBank jest lepszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mih Re: mBank czy Inteligo? IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.06, 18:59 z tych 2 ten 3 lukas bank ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das Re: mBank czy Inteligo? IP: *.icpnet.pl 14.03.06, 22:52 mbank - szybko, sprawnie, tanio, ba nawet za darmo a inteligo jak to inteligo PKO BP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das Re: mBank czy Inteligo? IP: *.icpnet.pl 14.03.06, 22:54 a i jeszcze jedno - bankoatów jest full więc nie ma problemów z wypłatą - bez zadnych opłat rzecz jasna - co do inteligo to nie wiem jak to wygląda choć z ilością bankoamtów to pewnie nie ma problemu - PKO BP w końcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: mBank czy Inteligo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 13:28 Tez stawiam na mBank :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: mBank czy Inteligo? IP: *.biz / *.biz 17.03.06, 07:17 inteligo najpeiej porownj osobiscie oferty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LukasK Re: mBank czy Inteligo? IP: 217.153.71.* 17.03.06, 10:58 W inteligo są praktycznie zerowe odsetki. W inteligo jest prowizja za posiadanie karty Visa Electron. W inteligo, jeśli średnie miesięczne saldo spadnie poniżej 100 zł, jest prowizja za prowadzenie rachunku. W inteligo, jeśli wpłacisz gotówkę w kasie PKO, zaksięgowanie następuje najwcześniej w następnym dniu roboczym. W inteligo numeracja operacji na rachunku jest dla mnie wielką niewiadomą (czasami co jeden, czasami skacze o 10). Jedyny plus to darmowa infolinia. mBank ma 0-801 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ycbo Re: mBank czy Inteligo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 13:09 mBank jest dobry - mam w nim konto od początku i zero problemów. Jest natomiast coś co ma Inteligo a przed czym broni się mBank i co jest podniesieniem bezpieczeństwa - to powiadomienie SMSem o każdej operacji na koncie - to pozornie bardzo ważne abym wiedział że będąc np. w domu w wannie wypłacam akurat pieniądze z bankomatu w innym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aztec Re: mBank czy Inteligo? IP: *.am.poznan.pl 17.03.06, 13:17 Volkswagen bank direct Odpowiedz Link Zgłoś