Dodaj do ulubionych

Stupidity override!

IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 22.07.01, 19:32
Stwierdzam jednoznacznie, że najwięcej głupich wątków (tj. jeszcze głupszych od
tego) zakładają tu osobnicy przyznający się do skłonności homoseksualnych. Cóż,
może to tylko statystyka... a może ja jestem "widzący inaczej"? :)

STover
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: Stupidity override! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.07.01, 20:18
      Gość portalu: STover napisał(a):

> Stwierdzam jednoznacznie, że najwięcej głupich wątków (tj. jeszcze głupszych od
      >
      > tego) zakładają tu osobnicy przyznający się do skłonności homoseksualnych. Cóż,
      >
      > może to tylko statystyka... a może ja jestem "widzący inaczej"? :)
      >

> STover
      Jesteś poprostu zwykłym homofobem i tyle. Wątki gejowskie są moim zdaniem
      potrzebne aby zwiększyć tolerancję i świadomość takich jak ty.
      • Gość: STover Re: Stupidity override! IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 22.07.01, 21:59
        Gość portalu: Tomek napisał(a):

> Jesteś poprostu zwykłym homofobem i tyle. Wątki gejowskie są moim zdaniem

Dziękuje za "diagnozę"! Zapomniałeś dodać, że jestem kryptogejem ;)
        Stwierdzam tylko fakt. Poczytaj sobie...

> potrzebne aby zwiększyć tolerancję i świadomość takich jak ty.

Powodzenia! Jak czytam to forum to świadmość rośnie... tolerancja - nie bardzo.

STover
        • Gość: Karol Re: Stupidity override! IP: *.pppool.de 22.07.01, 22:47
          sie masz stover. witamy w klubie homofobow, kryptogejow, wsteczniakow i
          prawicowych oszolomow. Misjonarze pederastii sa potrzebni, by zwiekszyc
          tolerancje.... ha ha ha.
          W ramach akcji odwetowej, majacej na celu zwiekszenie poszanowania dla wartosci
          ogolnospolecznych, spuscilismy dzisiaj powietrze z czterech opon jakiemus
          palantowi, co to afiszowal sie teczowa flaga. Nie ma tolerancji dla zboczen!
          Trzeba zwalczac pedalstwo wszystkimi dostepnymi srodkami. W mojej Frakcji mamy
          specjalna komorke do walki z pedalstwem. Zkladajcie takie w Polsce, bo inaczej
          doczekacie takiej paranoi, ktora jest udzialem Republiki Federalnej. Mam na
          mysli malzenstwa homoseksualne. Glupoty nie wolno tolerowac. Man soll Dummheit
          bekaempfen!
          • Gość: Samanta Re: Stupidity override! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 23:49
            Homoseksualizm nie jest zboczeniem natomiast zezwalanie na takie małżeństwa a
            nie daj Boze zezwolenie na adopcję dzieci TAK.
          • Gość: Tomek Re: Stupidity override! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 23.07.01, 00:35
            Gość portalu: Karol napisał(a):

> sie masz stover. witamy w klubie homofobow, kryptogejow, wsteczniakow i
            > prawicowych oszolomow. Misjonarze pederastii sa potrzebni, by zwiekszyc
            > tolerancje.... ha ha ha.
            > W ramach akcji odwetowej, majacej na celu zwiekszenie poszanowania dla wartosci
            >
            > ogolnospolecznych, spuscilismy dzisiaj powietrze z czterech opon jakiemus
            > palantowi, co to afiszowal sie teczowa flaga. Nie ma tolerancji dla zboczen!
            > Trzeba zwalczac pedalstwo wszystkimi dostepnymi srodkami. W mojej Frakcji mamy
            > specjalna komorke do walki z pedalstwem. Zkladajcie takie w Polsce, bo inaczej
            > doczekacie takiej paranoi, ktora jest udzialem Republiki Federalnej. Mam na
            > mysli malzenstwa homoseksualne. Glupoty nie wolno tolerowac. Man soll Dummheit
            > bekaempfen!
            A może to ty jesteś zboczony ze swoją nienawiścią do gejów. Czy ty sobie zdajesz
            sprawę jak ja mam przerąbane życie przez ludzi takich jak ty? Muszę żyć w ukryciu
            i strachu, że zostanę pobity albo jeszcze gorzej przez jakiegoś homofoba. Ciekawy
            jestem co być zrobił gdyby twój syn okazał się gejem? Myślałem że ludzie szybciej
            nabiorą tolerancji, ale coraz bardziej zaczynam w to wątpić :-(

• Gość: Samanta Re: Stupidity override! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 01:11
              Gość portalu: Tomek napisał(a):

> Gość portalu: Karol napisał(a):
              >
              > > sie masz stover. witamy w klubie homofobow, kryptogejow, wsteczniakow i
              > > prawicowych oszolomow. Misjonarze pederastii sa potrzebni, by zwiekszyc
              > > tolerancje.... ha ha ha.
              > > W ramach akcji odwetowej, majacej na celu zwiekszenie poszanowania dla war
              > tosci
              > >
              > > ogolnospolecznych, spuscilismy dzisiaj powietrze z czterech opon jakiemus
              > > palantowi, co to afiszowal sie teczowa flaga. Nie ma tolerancji dla zbocze
              > n!
              > > Trzeba zwalczac pedalstwo wszystkimi dostepnymi srodkami. W mojej Frakcji
              > mamy
              > > specjalna komorke do walki z pedalstwem. Zkladajcie takie w Polsce, bo ina
              > czej
              > > doczekacie takiej paranoi, ktora jest udzialem Republiki Federalnej. Mam n
              > a
              > > mysli malzenstwa homoseksualne. Glupoty nie wolno tolerowac. Man soll Dumm
              > heit
              > > bekaempfen!
              > A może to ty jesteś zboczony ze swoją nienawiścią do gejów. Czy ty sobie zdajes
              > z
              > sprawę jak ja mam przerąbane życie przez ludzi takich jak ty? Muszę żyć w ukryc
              > iu
              > i strachu, że zostanę pobity albo jeszcze gorzej przez jakiegoś homofoba. Cieka
              > wy
              > jestem co być zrobił gdyby twój syn okazał się gejem? Myślałem że ludzie szybci
              > ej
              > nabiorą tolerancji, ale coraz bardziej zaczynam w to wątpić :-(
              Ludzie są tolerancyjni ale nie kretyni.Nie przejmuj się Karolu ,nie wszyscy są
              tacy.Ja osobiście znam paru gejów i są to przesympatyczni ludzie!.Pozdr.
              >

• Gość: mat25 Re: Stupidity override! IP: *.interserwer.pl 23.07.01, 09:45
                Gość portalu: Samanta napisał(a):

> Gość portalu: Tomek napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: Karol napisał(a):
                > >
                > > > sie masz stover. witamy w klubie homofobow, kryptogejow, wsteczniakow
                > i
                > > > prawicowych oszolomow. Misjonarze pederastii sa potrzebni, by zwieksz
                > yc
                > > > tolerancje.... ha ha ha.
                > > > W ramach akcji odwetowej, majacej na celu zwiekszenie poszanowania dl
                > a war
                > > tosci
                > > >
                > > > ogolnospolecznych, spuscilismy dzisiaj powietrze z czterech opon jaki
                > emus
                > > > palantowi, co to afiszowal sie teczowa flaga. Nie ma tolerancji dla z
                > bocze
                > > n!
                > > > Trzeba zwalczac pedalstwo wszystkimi dostepnymi srodkami. W mojej Fra
                > kcji
                > > mamy
                > > > specjalna komorke do walki z pedalstwem. Zkladajcie takie w Polsce, b
                > o ina
                > > czej
                > > > doczekacie takiej paranoi, ktora jest udzialem Republiki Federalnej.
                > Mam n
                > > a
                > > > mysli malzenstwa homoseksualne. Glupoty nie wolno tolerowac. Man soll
                > Dumm
                > > heit
                > > > bekaempfen!
                > > A może to ty jesteś zboczony ze swoją nienawiścią do gejów. Czy ty sobie z
                > dajes
                > > z
                > > sprawę jak ja mam przerąbane życie przez ludzi takich jak ty? Muszę żyć w
                > ukryc
                > > iu
                > > i strachu, że zostanę pobity albo jeszcze gorzej przez jakiegoś homofoba.
                > Cieka
                > > wy
                > > jestem co być zrobił gdyby twój syn okazał się gejem? Myślałem że ludzie s
                > zybci
                > > ej
                > > nabiorą tolerancji, ale coraz bardziej zaczynam w to wątpić :-(
                > Ludzie są tolerancyjni ale nie kretyni.Nie przejmuj się Karolu ,nie wszyscy są
                > tacy.Ja osobiście znam paru gejów i są to przesympatyczni ludzie!.Pozdr.
                > >
                >

Samanto - dla Karola to nie ma znaczenia. Dla niego pedal to pedal.
                • Gość: Samanta Re: Stupidity override! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 13:22
                  Tomek ma zupełną rację,nikt z nas nie decyduje w chwili urodzenia jakie
                  będziemy mieć skłonności.Przecież gej nie jest winien,że jest taki a nie
                  inny.Nikt nam nie moze zagwarantowć ,że nasze dzieci nie będą lesbijkami czy
                  gejami.Jeśli moje dziecko będzie takie to przecież będę je tak samo
                  kochała.Wypowiedzi niektórych ludzi na temat gejów są chamskie i b.
                  dziecinne.Świadczy to o ich poziomie intelektualnym .właśnie takich
                  ludzi,pozbawionych tolerancji,agresywnych powinno się tepić jak karaluchy.To
                  oni zagrażają społeczeństwu a nie geje.
                  • Gość: hybryda Pewna niescislosc.... IP: 216.51.32.* 23.07.01, 20:32
                    Gość portalu: Samanta napisał(a):

>Homoseksualizm nie jest zboczeniem natomiast zezwalanie na takie małżeństwa a
                    >nie daj Boze zezwolenie na adopcję dzieci TAK.

A potem jeszcze...

> Tomek ma zupełną rację,nikt z nas nie decyduje w chwili urodzenia jakie
                    > będziemy mieć skłonności.Przecież gej nie jest winien,że jest taki a nie
                    > inny.Nikt nam nie moze zagwarantowć ,że nasze dzieci nie będą lesbijkami czy
                    > gejami.Jeśli moje dziecko będzie takie to przecież będę je tak samo
                    > kochała.Wypowiedzi niektórych ludzi na temat gejów są chamskie i b.
                    > dziecinne.Świadczy to o ich poziomie intelektualnym .właśnie takich
                    > ludzi,pozbawionych tolerancji,agresywnych powinno się tepić jak karaluchy.To
                    > oni zagrażają społeczeństwu a nie geje.

Nie rozumiem. Raz tak, a potem inaczej?
                    • Gość: Samanta Re: Pewna niescislosc.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 22:25
                      Gość portalu: hybryda napisał(a):

> Gość portalu: Samanta napisał(a):
                      >
                      > >Homoseksualizm nie jest zboczeniem natomiast zezwalanie na takie małżeństwa
                      > a
                      > >nie daj Boze zezwolenie na adopcję dzieci TAK.
                      >
                      > A potem jeszcze...
                      >
                      > > Tomek ma zupełną rację,nikt z nas nie decyduje w chwili urodzenia jakie
                      > > będziemy mieć skłonności.Przecież gej nie jest winien,że jest taki a nie
                      > > inny.Nikt nam nie moze zagwarantowć ,że nasze dzieci nie będą lesbijkami c
                      > zy
                      > > gejami.Jeśli moje dziecko będzie takie to przecież będę je tak samo
                      > > kochała.Wypowiedzi niektórych ludzi na temat gejów są chamskie i b.
                      > > dziecinne.Świadczy to o ich poziomie intelektualnym .właśnie takich
                      > > ludzi,pozbawionych tolerancji,agresywnych powinno się tepić jak karaluchy.
                      > To
                      > > oni zagrażają społeczeństwu a nie geje.
                      >
                      > Nie rozumiem. Raz tak, a potem inaczej?

Jaką nieścisłośc tu widzisz? jestem przeciwna zawieraniu małżeństw przez gejów i
                      ewentualnej adopcji przez takie małżeństwa dzieci.(ze względu na wzorce jaie
                      rodzina powinna przekazać potomstwu) .Natomiast nie dyskryminuję gejów i nie
                      uważam ich za zboczeńców .Co w tym niejasnego widzisz?
                      • Gość: hybryda Re: Pewna niescislosc.... IP: 216.51.32.* 24.07.01, 16:55
                        Ano nic. Wszystko w porzadku. Tak tylko chcialem wiedziec....:)) A wiesz, ze
                        zaliczasz sie wedlug "definicji forum" do homofobow?...hihihi
                        • Gość: *** Re: Pewna niescislosc.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 01:07

> Ano nic. Wszystko w porzadku. Tak tylko chcialem wiedziec....:)) A wiesz, ze
                          > zaliczasz sie wedlug "definicji forum" do homofobow?...hihihi
                          Poproszę o definicję !!!!Samanta

• Gość: hybryda Re: Pewna niescislosc.... IP: *.bostma.adsl.bellatlantic.net 25.07.01, 02:46
                            Skromnie powiedziawszy, Twoja "tolerancja" nie jest calkowita....
                            • Gość: Samanta Re: Pewna niescislosc.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 10:47

> Skromnie powiedziawszy, Twoja "tolerancja" nie jest calkowita....

To znaczy?Aleś oszczędny w słowach.:)

• Gość: hybryda Re: Pewna niescislosc.... IP: *.bostma.adsl.bellatlantic.net 25.07.01, 14:18
                                Samanto, radze sprobowac porozmawiac (a raczej popyskowac bo inaczej sie nie
                                da....) z tzw. h-stami ("piekny" skrot "wspanialego" i "wyksztalconego"
                                m&ms''a..hahahaha) na temat homo-malzenstw...
                                • Gość: Samanta Re: Pewna niescislosc.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 09:39
                                  Coś Ty! Z nim się nie da rozmawiać,to oszołom!:)
    • Gość: ........ Re: Stupidity override! IP: *.orlando-02rh15rt.fl.dial-access.att.net 23.07.01, 20:58

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka