Dodaj do ulubionych

Rozczarowane tłumy oblegały wieżę obserwacyjną ...

04.04.06, 07:50
no tak wybiórcza nakłamała, ludzie uwierzyli i... klapa

hehe

ps. z lornetką teatralną to do teatru a w teren 10X50 conajmniej
Obserwuj wątek
    • Gość: pajko Re: Rozczarowane tłumy oblegały wieżę obserwacyjn IP: *.pf.com.pl / *.pf.com.pl 04.04.06, 09:42
      Zgadza się...Przyjechałem z synkiem, nic nie zobaczyliśmy...Wróciliśmy
      rozczarowani...
      • Gość: Gucio Re: Rozczarowane tłumy oblegały wieżę obserwacyjn IP: *.talex.com.pl 04.04.06, 10:15

Kolejny rozczarowany z rodziną, weszliśmy na górę 2 razy (nie wieżę, bo
        zamknięta). Przed 12 i po 14 w sobotę. A kto nabujał, a otwarcie po co? Żeby
        zamknąć na drugi dzień, to jak w PRL-u. To może i trawę na zielono...

:-( G
        • Gość: qq taka mała Re: Rozczarowane tłumy oblegały wieżę obserwacyjn IP: *.supermedia.pl / *.supermedia.pl 04.04.06, 10:24
          a jak tam dojechać? gdzie to jest? chętnie bym się wybrała, jak juz ja w końcu
          naprawdę otworzą
          • Gość: Kudlaty Re: Rozczarowane tłumy oblegały wieżę obserwacyjn IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 04.04.06, 10:51
            Wierza znajduje sie niedaleko Koziegłów (5km) ale nie wiem jakie tam kursuja autobusy ja tam tylko czasem sobie wbiegam.
            • Gość: qq taka mała Re: Rozczarowane tłumy oblegały wieżę obserwacyjn IP: *.supermedia.pl / *.supermedia.pl 04.04.06, 12:21
              :D wyobraziłam sobie jak biegam w kółko o średnicy 5 kilometrów wokół :D:D
              • Gość: Pit Re: Rozczarowane tłumy oblegały wieżę obserwacyjn IP: 80.51.245.* 04.04.06, 14:13
                Dojechać można komunikacją podmiejską do Czerwonaka, stamtąd pieszo, w
                zależności od przystanku odległość to 3-4 km. Lepiej jechać samochodem, albo
                rowerem ;)

Poznań ul. Gdyńska - Czerwonak ul. Gdyńska - Czerwonak ul. Leśna - Czerwonak ul.
                Dziewicza Góra, auto zostawiasz na parkingu, wchodzisz pieszo na górę ;)

• Gość: fok A gdzie zostawić rower? A może zabierać na wieże:) IP: *.gprspla.plusgsm.pl 04.04.06, 14:23
                  • Gość: Pit Re: A gdzie zostawić rower? A może zabierać na wi IP: 80.51.245.* 04.04.06, 14:39
                    Zostawić obok wieży, innej możliwości nie ma ;)
    • Gość: bubi12 ladna wieza IP: 222.71.2.* 04.04.06, 13:28
      1. Wieza obserwacyjna ladna; "harmonizuje sie" z otoczeniem tak jak wyglada.
      To znaczy jak LATARNIA MORSKA w poznanskich lasach.
      I dobrze...

2. Czy jak bedzie mgla - to wieza bedzie nazywala sie NIEDOJRZEWALNIA?
      Temu, kto wymysla takie idiotyzmy sugeruje ich obowiazkowe uzywanie na codzien.

Polecam rozszerzenie tworczosci(tfu!!!):
      - sklep: wydawalnia towarowa
      - pisuar: przystawalnia moczowa
      - itd, itp...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka