wisnia 04.04.06, 07:50 no tak wybiórcza nakłamała, ludzie uwierzyli i... klapa hehe ps. z lornetką teatralną to do teatru a w teren 10X50 conajmniej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pajko Re: Rozczarowane tłumy oblegały wieżę obserwacyjn IP: *.pf.com.pl / *.pf.com.pl 04.04.06, 09:42 Zgadza się...Przyjechałem z synkiem, nic nie zobaczyliśmy...Wróciliśmy rozczarowani... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: Rozczarowane tłumy oblegały wieżę obserwacyjn IP: *.talex.com.pl 04.04.06, 10:15 Kolejny rozczarowany z rodziną, weszliśmy na górę 2 razy (nie wieżę, bo zamknięta). Przed 12 i po 14 w sobotę. A kto nabujał, a otwarcie po co? Żeby zamknąć na drugi dzień, to jak w PRL-u. To może i trawę na zielono... :-( G Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq taka mała Re: Rozczarowane tłumy oblegały wieżę obserwacyjn IP: *.supermedia.pl / *.supermedia.pl 04.04.06, 10:24 a jak tam dojechać? gdzie to jest? chętnie bym się wybrała, jak juz ja w końcu naprawdę otworzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kudlaty Re: Rozczarowane tłumy oblegały wieżę obserwacyjn IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 04.04.06, 10:51 Wierza znajduje sie niedaleko Koziegłów (5km) ale nie wiem jakie tam kursuja autobusy ja tam tylko czasem sobie wbiegam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq taka mała Re: Rozczarowane tłumy oblegały wieżę obserwacyjn IP: *.supermedia.pl / *.supermedia.pl 04.04.06, 12:21 :D wyobraziłam sobie jak biegam w kółko o średnicy 5 kilometrów wokół :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Rozczarowane tłumy oblegały wieżę obserwacyjn IP: 80.51.245.* 04.04.06, 14:13 Dojechać można komunikacją podmiejską do Czerwonaka, stamtąd pieszo, w zależności od przystanku odległość to 3-4 km. Lepiej jechać samochodem, albo rowerem ;) Poznań ul. Gdyńska - Czerwonak ul. Gdyńska - Czerwonak ul. Leśna - Czerwonak ul. Dziewicza Góra, auto zostawiasz na parkingu, wchodzisz pieszo na górę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fok A gdzie zostawić rower? A może zabierać na wieże:) IP: *.gprspla.plusgsm.pl 04.04.06, 14:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: A gdzie zostawić rower? A może zabierać na wi IP: 80.51.245.* 04.04.06, 14:39 Zostawić obok wieży, innej możliwości nie ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubi12 ladna wieza IP: 222.71.2.* 04.04.06, 13:28 1. Wieza obserwacyjna ladna; "harmonizuje sie" z otoczeniem tak jak wyglada. To znaczy jak LATARNIA MORSKA w poznanskich lasach. I dobrze... 2. Czy jak bedzie mgla - to wieza bedzie nazywala sie NIEDOJRZEWALNIA? Temu, kto wymysla takie idiotyzmy sugeruje ich obowiazkowe uzywanie na codzien. Polecam rozszerzenie tworczosci(tfu!!!): - sklep: wydawalnia towarowa - pisuar: przystawalnia moczowa - itd, itp... Odpowiedz Link Zgłoś