13.05.06, 15:52
znalazlam jedynie pare wątkow na forum
ktore i tak niezbyt bardzo rozjasniły mi
co mam myslec o tej szkole.
pomozecie mi ?
Obserwuj wątek
    • asiczek21 Re: WSJO 13.05.06, 16:27
      studiuje tam germanistyke, moja wypowiedz mozesz znalezc po wrzuceniu mojego
      nicka w wyszukiwarke, ale jesli masz jakies pytania-pytaj, postaram sie wyjasnic:)
      • dorakostis Re: WSJO 13.05.06, 16:29
        na forum spotkałam sie głównie z negatywnymi opiniami.
        tzn. wiesz podoba mi sie to, ze mozna
        teoretycznie robic 2 kierunki
        tylko troche cena czesnego mnie przeraża
        na ktorym jestes roku ?
        • asiczek21 Re: WSJO 13.05.06, 16:45
          jestem na drugim roku, opinie sa negatywne i trudno sie temu dziwic-co roku
          dochodzi nowy material do egzaminu wiec jesli studiujesz 2 jezyki, to ogolem nie
          jest za ciekawie.za wszystko trzeba placic,ale jak sie zalapiesz na stypendium
          socjalne(400zl)to nie jest zle:)nie daj sie zwiesc pieknie zrobionemu
          informatorowi-ostatnio sama go czytalam i az sie zdziwilam ze te wszystkie
          oferty jakims cudem przeszlym mi kolo nosa;)to troche dziwne szczegolnie ze
          studiuje dziennie;)przejdz sie kiedys na piekary w czasie przerwy, kiedy pol
          szkoly wychodzi zapalic i zapytaj kogos czy warto.ja postanowilam zrobic
          licencja-potem zegnam sie z germanistyka;)
          • Gość: bzik Re: WSJO IP: *.icpnet.pl 14.05.06, 13:19
            www.wsio.pl
          • Gość: wsjoczka Re: WSJO IP: 213.17.200.* 23.05.06, 12:27
            hehe, mnie tez sporo omijalo dopoki nie poczytalam ogloszen na tablicach i
            serwisu studenckiego, pozatym kto pyta nie bladzi, nikt mnie za reke do biura
            karier nie zaprowadzil, a fajnie jest tam pogadac. studiuje na wsjo i mam
            nadzieje, ze uda mi sie skonczyc! no i dziwne zeby nie przybywalo na studiach
            materialu do nauki. ja tam polecam, chociaz rozowo nie jest.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka