Dodaj do ulubionych

Komu potrzebny Pozserwis?

25.10.06, 10:50
Kawę i ciastka można kupić bez pośredmików.Wystarczy zwykły sklep.Wygląda,że
to jest przechowalnia za nasze pieniądze.
Obserwuj wątek
    • Gość: Piero Komu potrzebny Pozserwis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 17:36
      Brawo panie Grobelny znowu zarobil pan pare punktow - gratuluje pana madrych
      pomyslow. Poszukajcie jeszcze parę przykladow takiego marnotrawienia naszych
      pieniedzy a bedziemy nareście mieć nowego Prezydenta obyś Grobelny przegrał!!!!!!!
    • Gość: Kontrabass Komu potrzebny Pozserwis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 17:54
      Alez porazka- 3mln zl. Oto kolejny przyklad tego, jak UM sie rozrosl za czasow grobelodaktyla- marnotrawiac publiczne pieniadze. Niech sie wszyscy jeszcze raz zastanowia przed oddaniem na tego pana swojego glosu.
    • milomi1 a czy ktoś z was wie czym ... 25.10.06, 18:02
      czym zajmuje się POZSERWIS, poza tymi drobiazgami, które wymieniła Gazeta? Bo
      ciastka i sale to nie wszystko.
      Gazeta wyraźnie idzie w kurs pro Pasło (dobrze, że nie pro tomczak). Od tygodnia
      mam wrażenie, że Pasło wykupiła w GW serię artykułów sponsorowanych. I najlepszy
      jest głaz vel kamlot z tubką wazeliny. normalnie nie wierzę.
      • Gość: Kontrabass Re: a czy ktoś z was wie czym ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 18:49
        No to czym jak takis madry?
        • Gość: krzysiu S ha!ha! heniu Stawny ! to wyjątkowy nieudacznik! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 19:01
          na posługach u grobelnego! Jak w PTBSie zaczął robić porządki nowy zarząd to
          grobelny pozbył się go i zainstalował Stawnego (swojego przydupnika ), który
          szybko , działając na szkodę spółki i społeczeństwa przywrócił stary porządek.
          Widocznie Grobelny potrzebuje taką kadrę na wszelki wypadek. Mogę przytoczyć
          fakty!!!
          • Gość: gerd rozpedzic tą ekipe z radnymi włącznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 20:41
            jestem rzeczywiście zaskoczony i załamany - nie ma pełnej oferty ciastek - to
            rzeczywiście skandal - q..a gdzie ja żyje??????????
            • Gość: And Re: rozpedzic tą ekipe z radnymi włącznie IP: *.um.poznan.pl 10.11.06, 15:27
              Dla tych, którzy nie wiedzą czym jest pozserwis garść informacji:
              - organizacja i nadzorowanie wyborów samorządowych (włącznie z dostarczeniem
              aplikacji przygotowanej specjalnie pod konkretne wybory)
              - ochrona wraz z systemami kontroli dostępu wszystkich obiektów UM
              - nadzorowanie i utrzymanie infrastruktury telekomunikacyjnej dla UM i obiektów
              + system obiegu dokumentów
              - organizacja różnego rodzaju imprez w obiektach UM
              Z tego co wiem, być może jeszcze coś więcej. UM ma około 1000 pracowników !
              Ciekawe czy ktoś wie:
              - ile za tego rodzaju usługi kazałyby zapłacić sobie firmy outsource'ingujące
              tego rodzaju działalność
              - ilu i za ile UM musiałby zatrudnić specjalistów aby zabezpieczyć organizowanie
              działalności jaką prowadzi Pozserwis
              Obawiam się,że te 3 bańki poszłyby przez pierwszy kwartał, tylko aby
              zorganizować przetargi i inne sprawy związane z obsługą UM trzebaby zatrudnić
              dodatkowych specjalistów, którzy nie zarabiają tak jak pracownicy pozserwisu po
              1000 zł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka