kot9917 25.10.06, 10:50 Kawę i ciastka można kupić bez pośredmików.Wystarczy zwykły sklep.Wygląda,że to jest przechowalnia za nasze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piero Komu potrzebny Pozserwis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 17:36 Brawo panie Grobelny znowu zarobil pan pare punktow - gratuluje pana madrych pomyslow. Poszukajcie jeszcze parę przykladow takiego marnotrawienia naszych pieniedzy a bedziemy nareście mieć nowego Prezydenta obyś Grobelny przegrał!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kontrabass Komu potrzebny Pozserwis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 17:54 Alez porazka- 3mln zl. Oto kolejny przyklad tego, jak UM sie rozrosl za czasow grobelodaktyla- marnotrawiac publiczne pieniadze. Niech sie wszyscy jeszcze raz zastanowia przed oddaniem na tego pana swojego glosu. Odpowiedz Link Zgłoś
milomi1 a czy ktoś z was wie czym ... 25.10.06, 18:02 czym zajmuje się POZSERWIS, poza tymi drobiazgami, które wymieniła Gazeta? Bo ciastka i sale to nie wszystko. Gazeta wyraźnie idzie w kurs pro Pasło (dobrze, że nie pro tomczak). Od tygodnia mam wrażenie, że Pasło wykupiła w GW serię artykułów sponsorowanych. I najlepszy jest głaz vel kamlot z tubką wazeliny. normalnie nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kontrabass Re: a czy ktoś z was wie czym ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 18:49 No to czym jak takis madry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiu S ha!ha! heniu Stawny ! to wyjątkowy nieudacznik! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 19:01 na posługach u grobelnego! Jak w PTBSie zaczął robić porządki nowy zarząd to grobelny pozbył się go i zainstalował Stawnego (swojego przydupnika ), który szybko , działając na szkodę spółki i społeczeństwa przywrócił stary porządek. Widocznie Grobelny potrzebuje taką kadrę na wszelki wypadek. Mogę przytoczyć fakty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerd rozpedzic tą ekipe z radnymi włącznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 20:41 jestem rzeczywiście zaskoczony i załamany - nie ma pełnej oferty ciastek - to rzeczywiście skandal - q..a gdzie ja żyje?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: And Re: rozpedzic tą ekipe z radnymi włącznie IP: *.um.poznan.pl 10.11.06, 15:27 Dla tych, którzy nie wiedzą czym jest pozserwis garść informacji: - organizacja i nadzorowanie wyborów samorządowych (włącznie z dostarczeniem aplikacji przygotowanej specjalnie pod konkretne wybory) - ochrona wraz z systemami kontroli dostępu wszystkich obiektów UM - nadzorowanie i utrzymanie infrastruktury telekomunikacyjnej dla UM i obiektów + system obiegu dokumentów - organizacja różnego rodzaju imprez w obiektach UM Z tego co wiem, być może jeszcze coś więcej. UM ma około 1000 pracowników ! Ciekawe czy ktoś wie: - ile za tego rodzaju usługi kazałyby zapłacić sobie firmy outsource'ingujące tego rodzaju działalność - ilu i za ile UM musiałby zatrudnić specjalistów aby zabezpieczyć organizowanie działalności jaką prowadzi Pozserwis Obawiam się,że te 3 bańki poszłyby przez pierwszy kwartał, tylko aby zorganizować przetargi i inne sprawy związane z obsługą UM trzebaby zatrudnić dodatkowych specjalistów, którzy nie zarabiają tak jak pracownicy pozserwisu po 1000 zł Odpowiedz Link Zgłoś