Gość: Macko IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 23:36 Witam, to moj pierwszy watek, coz zaczne brutalnie: nienawidze Ernola, to moj "kolega" z osiedla falszywy kutas!!! czy wy tez macie takich "kolegow"? co z nimi powinnismy zrobic?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nie tej Re: Nienawidze Ernola IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 23:41 Gość portalu: Macko napisał(a): > Witam, to moj pierwszy watek, > coz zaczne brutalnie: > nienawidze Ernola, to moj "kolega" > z osiedla falszywy kutas!!! > czy wy tez macie takich "kolegow"? > co z nimi powinnismy zrobic?? jescze pyta!! po mordzie go po mordzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Nienawidze Ernola IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 23:43 Wyrażać się ob nich trochę kulturalniej -to na początek. Poza tym gratuluję pierwszego postu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: Nienawidze Ernola IP: 151.112.27.* 12.11.01, 02:53 a musi to byc twoj kolega ???? ja kolegow-kutasow nie mam bo sam sobie wybieram kolegow a ty co ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macko Re: Nienawidze Ernola IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 18:54 Gość portalu: ethanol napisał(a): > a musi to byc twoj kolega ???? > ja kolegow-kutasow nie mam > bo sam sobie wybieram kolegow > a ty co ??? ethanol, a nie zdarzylo cie sie kiedys, ze twoj kumpel okazal sie kutasem?? Odpowiedz Link Zgłoś