Dodaj do ulubionych

Pomozcie, prosze. Naprawa cyfrowki

03.11.06, 12:01
Wiem, ze mozna na Was polegac forumowicze :) Szukam zakładu, gdzie naprawia mi
aparat cyfrowy. Znacie moze jakies godne polecenia miejsce? Dzieki z gory.
Obserwuj wątek
    • Gość: Piccolo_Jr Re: Pomozcie, prosze. Naprawa cyfrowki IP: *.icpnet.pl 03.11.06, 14:41
      Galileusza 8 - w takim pawilonie handlowym ala lata 80, na piętrze koło biblioteki. Jak kiedyś szukałem to było chyba jedyne miejsce w Poznaniu gdzie cyfrówki naprawiali (i pewnie tak jest do teraz). Naprawdę znają się na rzeczy. Tylko okres oczekaiwania na aparat to przeważnie jakieś 30 dni, czasem trochę więcej. No ale co zrobić skoro tylko oni tym się zajmują.
      • b_u Re: Pomozcie, prosze. Naprawa cyfrowki 03.11.06, 15:00
        Tylko oni? No to klops, bo mi powiedzieli, ze nie sa w stanie mi pomoc :((((
        • Gość: Piccolo_Jr Re: Pomozcie, prosze. Naprawa cyfrowki IP: *.icpnet.pl 03.11.06, 16:47
          Z mojej wiedzy wygląda to tak - jak oni nie pomoga to niestety już nikt nie pomoże. Pozostaje Ci już chyba tylko szukanie nowego (albo "nowego używanego" - polecam Allegro). W ostateczności możesz spróbować wysłać aparat do polskiej filii producenta. Ale wtedy naprawa na pewno tania nie będzie (o ile wogóle można mówic o taniości napraw w aparataach cyfrowych :/ ).
    • Gość: max Re: Pomozcie, prosze. Naprawa cyfrowki IP: *.icpnet.pl 03.11.06, 18:24
      Niestety masz problem. Ja szukalem i lazilem po serwisach cala ubiegla zime.
      Tylko tam mi pomogli. Serwis autoryzowany HP chcial za naprawe 2 letniego
      aparatu 950 zl, czyli o 49 zl mniej niz nowy aparat(od tego czasu nie kupuje
      nic HP). Na Galileusza choc trwalo to prawie miesiac naprawili za 149 zl i
      jeszcze dostalem 6 miecha gwarancji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka