Gość: lol IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 08:04 Czesiciej lup żadciej sdasza sie forumowiczą rze piszą s blendami, a potem im to ktoś zlosiliwie wytyka. Tu morzna pisać bez obaw - wyrzywajcie sie tutaj majonc za nic ortografje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXL Re: Wontek s blendami IP: *.echostar.pl 19.11.01, 11:26 Ja jezdem inszego zdania. Wszyzdgie wontki som z blendami, to morze załrzyć jeden bes blenduw ???? Odpowiedz Link Zgłoś
diana5 Re: Wontek s blendami 19.11.01, 12:29 topsze sze salorzyliszcie ten fontek, wkońcu mogem pisać pes słofnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśa Re: Wontek s blendami IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 14:21 Sóper. Szkoda, rze ja generalńe ńe mam kłopotuf z ortografjom. Tó bym śem wyrzyła... Ale daimy szansem na byće sobom innym! Dyslektycy - have a good party! (--> bes sarkazmu) :-) Pozdrawjam Miśa Odpowiedz Link Zgłoś
diana5 Re: Wontek s blendami 19.11.01, 21:14 Lol. co siem s tobom stalo, i s resztom ludziuf, fszendzie tylko finc itympotopne szlowieki?soraz miej mie smieszy takie pisanie ....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśa Re: Wontek s blendami IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 22:37 Fszystkje pożondne człowieki dawno śpjom. ;-) Dobra noc. Po z draw i am Misia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Wontek s blendami IP: *.echostar.pl 19.11.01, 22:51 Holera, hyba jezdem niepożondny bo jeszcze nie śpiem i hyba jeszcze dłógo nie bende Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Wontek s blendami IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 22:59 Nje muf, rze bendziesz siem óczył ortografji... Nje warto - ówiesz mi. Wjem, co piszem. ;-) Chech, całkjem fajnje siem pisze. Dórze pole do popisu dla wyobraźnji i ... inteligęcii, prawda? Pozdrowjonka dla fszystkih óriskuf ;-) Misja (sex?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Wontek s blendami IP: *.echostar.pl 19.11.01, 23:12 Gość portalu: Misia napisał(a): > Nje muf, rze bendziesz siem óczył ortografji... Alerz skond, BDJ ( bede jodł ) Odpowiedz Link Zgłoś
diana5 Re: Wontek s blendami 19.11.01, 23:23 Toprom mjałeź kolacjem? Ja oglondam program "topre ksionrzki" f telefizoże. tszeba stopyfadź fiedzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: Wontek s blendami IP: 151.112.27.* 20.11.01, 02:53 a ja nie znam ortografi i nie wiem czy napisalem z bledami czy tez bez bledow :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Wontek s blendami IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 15:51 Ethanol, poszło Ci caukjem ńeźle (wjem, rze ńe maż polskih liter...). Pzdr (Sex)Misja (spodobało Misię ;-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: Wontek s blendami IP: 151.112.27.* 20.11.01, 20:46 cos foroomovicze nie piszom na tym vontku, albo nie umiejom ortografji albo nie lubiom blenduff robic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Wontek s blendami IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 22:56 Nje wjem, jak inni, ale mi np. tródno piszem siem z błendami. Ciongle coś poprawjam. Cusz, nałuka nie poszła w las i hyba nigdy nie pujdzie... Pzdr Misia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Wontek s blendami IP: *.icpnet.pl 20.11.01, 23:44 Lódzie, zkont rzeście siem wzieli? pan Mniodek rzyły sobie wyprófa, rzeby uhronidź polski jenzyk pszed błendami ortr.. ortgr.. tfó! jakem ujżała te wasze wpatki jenzykowe, to asz mnię serce zarżało. nie ma tó kodnyh mnie interlokótoruf, co by siem na jenzykó znąli. Posnaniacy kohani, stódiójcie poprawnoźdź polżdżysny,rzebyźmy siem wztycić nie mósieli pszet resztom rodakuf. Postólujem za fprofaceniem totadkowyh kórsuf krztałconcyh jenzyk! Pszyłonczcie sie i potpiszcie pentycję do szanofnej mińster Ł..(??-ktoź hyba miał wadem fymofy) - Rybadzkiej.....Nieh ona ciała! postrafiam i na miłoziercie bozkie, uwarzajdzie na jenzyk. S pofaszaniem, stótend. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: vinc to jeden wielki blond IP: 151.112.27.* 24.11.01, 01:06 miszczu antyvinc - pisac nalezy "blont" a nie "blond" Odpowiedz Link Zgłoś
antyvinc2 Re: vinc to jeden wielki blond 24.11.01, 05:29 ojejejejej jaki blont slopilam Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: vinc to jeden wielki blond 24.11.01, 08:09 Chi hi, widźće, wontek doczekau siem póblikacii. A taki gópi ponoć... Pzdr Misja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: vinc to jeden wielki blond IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 12:26 Jutro, tj w niedzielę, bodajże na Jedynce po 11, będzie na żywo dyktowane Dyktando. Zróbmy zawody! Niech każde z nas je napisze, ale starając się napisać je jak najbardziej prawidłowo. Po opublikowaniu tekstu do sprawdzenia swoich błędów, niech każde z nas umieści tu swój wynik. Ten, kto najgorzej napisze zostanie "CHONOROWYM BOCHATEREM WONTKU Z BŁENDAMI" P.S niestety, żałuję, że nie mogę zobaczyć publikacji tego WONTKU, ciekawe jak go przepuściła korekta i czy nie dołożyła swoich BŁENDUF. Pzdr. Alex / K-ów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Powinno być - fontek s blendami IP: *.aura.com.pl 26.11.01, 09:28 no curz plenty sie sdażają wszystkim. a z ogulnopolskiej klasufki pamentam zdaniwe - pszyjehal rzenrzoncym żenhem Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Powinno być - fontek s blendami 28.11.01, 20:55 czy mogem porzyczydź tę vonteg? Postrafia Uć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Powinno być - fontek s blendami IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 23:45 kropka. napisał(a): > czy mogem porzyczydź tę vonteg? > Postrafia Uć Parco prosze, ponć co ponć to foróm tla wszyskih Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Powinno być - fontek s blendami 29.11.01, 16:25 poszydżyłam. Ńe hydziło. :(( zertedżnosici PS. holera, ale trótno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Wontek s blendami IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 06:43 specjlne znlaslem ten fontek dla PB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Wontek s blendami IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 18:55 Gość portalu: lol napisał(a): > > specjlne znlaslem ten fontek dla PB baldzio dziekóje Odpowiedz Link Zgłoś