01.05.03, 16:38
Porozjeżdżało się towarzystwo :)
Chyba tylko ja święcę ten dzień pracą :-))
Mam nadzieję ,że pogoda Wam sprzyja.
Obserwuj wątek
    • naata Re: 1 maja 02.05.03, 12:22
      Parkowy nie tylko Ty , napewno odbijesz to sobie, bo do końca "łikendu" jeszcze
      ho ho- a może i dłużej ...;)))))))
      pozdr
    • sloggi Re: 1 maja 02.05.03, 17:04
      Dziś byłem na pierwszej majówce :)
    • chetor Re: 1 maja 02.05.03, 20:45
      Witam i znikam ;-(
      Pojawiłem się na chwilkę ponieważ syn coś kombinuje z komputerem (zmienia
      windowsa) i kompletnie nie mam dostępu do netu.
      Pozdrawiam serdecznie
      • Gość: Krysiaroz Re: 1 maja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.03, 17:33
        Ale rozmowny ten sloggi , az mnie oczy bola od sluchania.
      • Gość: Krysiaroz Re: 1 maja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.03, 17:36
        Zapomnialam Chetor, jak sie ma dzieci to najczesciej tak bywa ze sie nie ma
        dostepu do netu, u mnie musze sie dostosowac do grafiku i mojej drugiej polowy
        hehe.
        • Gość: naata Re: 1 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.03, 19:23
          Oj ! prawda , prawda - to samo u mnie ;-o
          • Gość: parkowy Re: 1 maja IP: 80.48.150.* 05.05.03, 16:42
            Muszę ze smutkiem :-))przyznać ,że przechytrzyłem rodzinnego buchaltera
            i pod pozorem modernizacji kompa ,złożyłem drugi.Tak przez przypadek hi hi
            Teraz mam spokój.;)
            • Gość: naata Re: 1 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.03, 20:13
              Od dawna podejrzewam ,że zdolny jesteś ;))))))
              Może jakieś fachowe rady bo u mnie też "ciasno" przy kompie.
              pozdr
              • Gość: parkowy Re: 1 maja IP: 80.48.150.* 05.05.03, 23:57
                ...i pochwaliła go ,co polechtało jego próźność ;))
                Jak już miałem dwa kompy ,to kupienie dwóch kart sieciowych i skrosowanego kabla
                odbyło się raczej naturalnie :)Potem udostępnianie sieci na jednym z nich i
                to cała trudność.Tak przez przypadek zrobiłem się administratorem tej mini sieci
                i tzrymam wszystko w swoich łapkach hi hi hi
                • chetor Re: 1 maja 06.05.03, 09:04
                  Ooooooooo - czy dobitnie wyraziłem swój podziw ??!!!
                  Ale z Ciebie Wielki Kombinator ;-))
                  pzdr
                  • naata Re: 1 maja 06.05.03, 17:48
                    A ja lubię jak ludzie są szczęśliwi , na zdrowie ;))))))
                    pozdr
                    • chetor Re: 1 maja 07.05.03, 09:34
                      naata napisała:

> A ja lubię jak ludzie są szczęśliwi , na zdrowie ;))))))
                      > pozdr

Naata! - przecie nie powiedziałem, że ja nie lubię gdy Parkowy jest szcześliwy
                      po złożeniu nowego komputerka i jeszcze w sieci !! Ale czy to wyjdzie tak
                      bardzo na zdrowie, tego nie jestem pewny.
                      Niewyspany, zmęczony, bolące oczy i paluszki ;-)))
                      pzdr
                      • Gość: parkowy Re: 1 maja IP: 80.48.150.* 07.05.03, 17:02
                        Dajcie spokój !Każda moneta ma dwie strony.Teraz i owszem łażę na rzęsach :)
                        Czego nie robi się dla przyjaciół... :)))
                        • naata Re: 1 maja 07.05.03, 22:45
                          Gość portalu: parkowy napisał(a):

> Dajcie spokój !Każda moneta ma dwie strony.Teraz i owszem łażę na rzęsach :)
                          > Czego nie robi się dla przyjaciół... :)))
                          ---------------------------------------------
                          Parkowy zawsze miły i gantelman ;)))))
                          Dzięki , dzięki ! ale co będzie jak okażesz się blondynką he he he
                          pozdrowionka
                          • Gość: Krysiaroz Re: 1 maja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 10:33
                            Blondynka? nieee, mysle o czyms innym, co jest dosc popularne nie tylko w
                            pewnym wieku. Ale moze sie myle.hehe
                          • chetor Re: 1 maja 08.05.03, 10:36
                            naata napisała:

> Parkowy zawsze miły i gantelman ;)))))
                            > Dzięki , dzięki ! ale co będzie jak okażesz się blondynką he he he
                            > pozdrowionka

Nooo, tak to jest z kobietami! Gdy ja mówiłem, że dam im kwiaty na spotkaniu to
                            nie zostałem potraktowany "dżentelmenem". A Parkowy tak, po swoich wyznaniach ;-
                            )))
                            Jak Ty to robisz kolego, że tak działasz na Naatę ??? ;D
                            pzdr
                            • Gość: naata Re: 1 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.03, 22:37
                              Ha ha .... Chetorku ! zauważ jak ładnie Cię nazywam !!!
                              Parkowego trudno zdrobnić , więc muszę mu czymś wynagrodzić ;-))) no nie ?
                              Wszystkim po równo ;))))))))))
                              pozdr
                              • chetor Re: 1 maja 09.05.03, 08:35
                                Gość portalu: naata napisał(a):

> Ha ha .... Chetorku ! zauważ jak ładnie Cię nazywam !!!
                                > Parkowego trudno zdrobnić , więc muszę mu czymś wynagrodzić ;-))) no nie ?
                                > Wszystkim po równo ;))))))))))
                                > pozdr

Nie mogę się doczekać aż to osobiście usłyszą moje uszy ;-)
                                "Wszystkim po równo" ? - tak mi mów od razu i tak trzymaj :)))
                                pzdr
                                • Gość: naata Re: 1 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 12:29
                                  chetor napisał:

> Gość portalu: naata napisał(a):
                                  >
                                  > > Ha ha .... Chetorku ! zauważ jak ładnie Cię nazywam !!!
                                  > > Parkowego trudno zdrobnić , więc muszę mu czymś wynagrodzić ;-))) no nie ?
                                  > > Wszystkim po równo ;))))))))))
                                  > > pozdr
                                  >
                                  > Nie mogę się doczekać aż to osobiście usłyszą moje uszy ;-)
                                  > "Wszystkim po równo" ? - tak mi mów od razu i tak trzymaj :)))
                                  > pzdr
                                  ---------------------------------
                                  Masz jak w banku :)))))))
                                  • Gość: Krysiaroz Re: 1 maja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.03, 14:20
                                    Czyli wracamy do starego systemu hehehe oj cos mi tu zle pachnie.
                                    • Gość: naata Re: 1 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 19:01
                                      .... udziela nam się wszechpanujący styl bycia i życia ;-))))))
                                      pzdr ;-)
                                      • Gość: parkowy Re: 1 maja IP: 80.48.150.* 09.05.03, 20:13
                                        Cosik zazdrosny ten Chetorek :).Przytomna jak zawsze Krysiaroz słusznie
                                        przypomina ,że stary system (każdemu po równo)już był i pewnie nie wróci.
                                        Chyba ,że Naata za namową Chetora spowoduje jego powrót. A kysz...
                                        pzdr ;))))
                                        • Gość: naata Re: po ... już 1 maja ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 21:38
                                          Gość portalu: parkowy napisał(a):

> Cosik zazdrosny ten Chetorek :).Przytomna jak zawsze Krysiaroz słusznie
                                          > przypomina ,że stary system (każdemu po równo)już był i pewnie nie wróci.
                                          > Chyba ,że Naata za namową Chetora spowoduje jego powrót. A kysz...
                                          > pzdr ;))))
                                          ------------------------------------------------------------------------------
                                          Chetorek tak tylko ... zaczepnie dla rozwinięcia tematu ;-))))
                                          Prowokujemy ;-))) no nie Chetor ?
                                          pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka