parkowy 01.05.03, 16:38 Porozjeżdżało się towarzystwo :) Chyba tylko ja święcę ten dzień pracą :-)) Mam nadzieję ,że pogoda Wam sprzyja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naata Re: 1 maja 02.05.03, 12:22 Parkowy nie tylko Ty , napewno odbijesz to sobie, bo do końca "łikendu" jeszcze ho ho- a może i dłużej ...;))))))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: 1 maja 02.05.03, 20:45 Witam i znikam ;-( Pojawiłem się na chwilkę ponieważ syn coś kombinuje z komputerem (zmienia windowsa) i kompletnie nie mam dostępu do netu. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysiaroz Re: 1 maja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.03, 17:33 Ale rozmowny ten sloggi , az mnie oczy bola od sluchania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysiaroz Re: 1 maja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.03, 17:36 Zapomnialam Chetor, jak sie ma dzieci to najczesciej tak bywa ze sie nie ma dostepu do netu, u mnie musze sie dostosowac do grafiku i mojej drugiej polowy hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: 1 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.03, 19:23 Oj ! prawda , prawda - to samo u mnie ;-o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: 1 maja IP: 80.48.150.* 05.05.03, 16:42 Muszę ze smutkiem :-))przyznać ,że przechytrzyłem rodzinnego buchaltera i pod pozorem modernizacji kompa ,złożyłem drugi.Tak przez przypadek hi hi Teraz mam spokój.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: 1 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.03, 20:13 Od dawna podejrzewam ,że zdolny jesteś ;)))))) Może jakieś fachowe rady bo u mnie też "ciasno" przy kompie. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: 1 maja IP: 80.48.150.* 05.05.03, 23:57 ...i pochwaliła go ,co polechtało jego próźność ;)) Jak już miałem dwa kompy ,to kupienie dwóch kart sieciowych i skrosowanego kabla odbyło się raczej naturalnie :)Potem udostępnianie sieci na jednym z nich i to cała trudność.Tak przez przypadek zrobiłem się administratorem tej mini sieci i tzrymam wszystko w swoich łapkach hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: 1 maja 06.05.03, 09:04 Ooooooooo - czy dobitnie wyraziłem swój podziw ??!!! Ale z Ciebie Wielki Kombinator ;-)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: 1 maja 06.05.03, 17:48 A ja lubię jak ludzie są szczęśliwi , na zdrowie ;)))))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: 1 maja 07.05.03, 09:34 naata napisała: > A ja lubię jak ludzie są szczęśliwi , na zdrowie ;)))))) > pozdr Naata! - przecie nie powiedziałem, że ja nie lubię gdy Parkowy jest szcześliwy po złożeniu nowego komputerka i jeszcze w sieci !! Ale czy to wyjdzie tak bardzo na zdrowie, tego nie jestem pewny. Niewyspany, zmęczony, bolące oczy i paluszki ;-))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: 1 maja IP: 80.48.150.* 07.05.03, 17:02 Dajcie spokój !Każda moneta ma dwie strony.Teraz i owszem łażę na rzęsach :) Czego nie robi się dla przyjaciół... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: 1 maja 07.05.03, 22:45 Gość portalu: parkowy napisał(a): > Dajcie spokój !Każda moneta ma dwie strony.Teraz i owszem łażę na rzęsach :) > Czego nie robi się dla przyjaciół... :))) --------------------------------------------- Parkowy zawsze miły i gantelman ;))))) Dzięki , dzięki ! ale co będzie jak okażesz się blondynką he he he pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysiaroz Re: 1 maja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 10:33 Blondynka? nieee, mysle o czyms innym, co jest dosc popularne nie tylko w pewnym wieku. Ale moze sie myle.hehe Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: 1 maja 08.05.03, 10:36 naata napisała: > Parkowy zawsze miły i gantelman ;))))) > Dzięki , dzięki ! ale co będzie jak okażesz się blondynką he he he > pozdrowionka Nooo, tak to jest z kobietami! Gdy ja mówiłem, że dam im kwiaty na spotkaniu to nie zostałem potraktowany "dżentelmenem". A Parkowy tak, po swoich wyznaniach ;- ))) Jak Ty to robisz kolego, że tak działasz na Naatę ??? ;D pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: 1 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.03, 22:37 Ha ha .... Chetorku ! zauważ jak ładnie Cię nazywam !!! Parkowego trudno zdrobnić , więc muszę mu czymś wynagrodzić ;-))) no nie ? Wszystkim po równo ;)))))))))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: 1 maja 09.05.03, 08:35 Gość portalu: naata napisał(a): > Ha ha .... Chetorku ! zauważ jak ładnie Cię nazywam !!! > Parkowego trudno zdrobnić , więc muszę mu czymś wynagrodzić ;-))) no nie ? > Wszystkim po równo ;)))))))))) > pozdr Nie mogę się doczekać aż to osobiście usłyszą moje uszy ;-) "Wszystkim po równo" ? - tak mi mów od razu i tak trzymaj :))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: 1 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 12:29 chetor napisał: > Gość portalu: naata napisał(a): > > > Ha ha .... Chetorku ! zauważ jak ładnie Cię nazywam !!! > > Parkowego trudno zdrobnić , więc muszę mu czymś wynagrodzić ;-))) no nie ? > > Wszystkim po równo ;)))))))))) > > pozdr > > Nie mogę się doczekać aż to osobiście usłyszą moje uszy ;-) > "Wszystkim po równo" ? - tak mi mów od razu i tak trzymaj :))) > pzdr --------------------------------- Masz jak w banku :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysiaroz Re: 1 maja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.03, 14:20 Czyli wracamy do starego systemu hehehe oj cos mi tu zle pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: 1 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 19:01 .... udziela nam się wszechpanujący styl bycia i życia ;-)))))) pzdr ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: 1 maja IP: 80.48.150.* 09.05.03, 20:13 Cosik zazdrosny ten Chetorek :).Przytomna jak zawsze Krysiaroz słusznie przypomina ,że stary system (każdemu po równo)już był i pewnie nie wróci. Chyba ,że Naata za namową Chetora spowoduje jego powrót. A kysz... pzdr ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: po ... już 1 maja ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 21:38 Gość portalu: parkowy napisał(a): > Cosik zazdrosny ten Chetorek :).Przytomna jak zawsze Krysiaroz słusznie > przypomina ,że stary system (każdemu po równo)już był i pewnie nie wróci. > Chyba ,że Naata za namową Chetora spowoduje jego powrót. A kysz... > pzdr ;)))) ------------------------------------------------------------------------------ Chetorek tak tylko ... zaczepnie dla rozwinięcia tematu ;-)))) Prowokujemy ;-))) no nie Chetor ? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś