Dodaj do ulubionych

Lekarze zaczęli strajk

22.05.07, 02:39
Kolegom strajkujacym zycze powodzenia ! Najwyzszy czas porzucic ostatni
bastion komunizmu tzn. "sluzbe zdrowia", twor oparty na glodowych placach
personelu, cichym przyzwoleniu na doplaty pod stolem i mamiacy pacjentow
obietnicami bez pokrycia.
Rzadowi zycze dojrzenia historycznej szansy na uzdrowienie sytuacji da zarowno
olbrzymi efekt propagandowy jak i opieke zdrowotna z prawdziwego zdarzenia dla
chorych.
Wprowadzenie przy okazji dyrektywy UE o max. czasie pracy 48 godz./tydz
pozwoli zgromadzic lekarzy w dobrze prowadzonych jednostkach i wyeliminuje te
slabe, ktore i tak powinny zniknac. Znikna tez wszystkie pol, cwierc i inne
etaciki, beda oszczednosci.
Dopiero wtedy sytuacja bedzie jasna i klarowna.
Obserwuj wątek
    • Gość: kr Znalazł się politowania godny obrońca demokracji IP: 62.3.166.* 22.05.07, 10:01
      Nie obchodzi ich ile średnio
      zarabia Polak. Chcą zarabiać tyle, że biedni Polacy musieli by im oddać połowę
      wypłaty a do tego jeszcze do kieszeni. Nigdy nie będą mieli dosyć. Każdy
      willa najlepsze marki limuzyn, Jeepów a w telewizji tacy biedni, że nie mogą
      związać końców, wstyd i hańba!!! Idż na wizytę do przychodni, do szpitala
      spróbuj przyjrzeć się dokładnie jak ciężko robia,
      najczęściej kawa, ciastka i romanse.
      • Gość: Bormann Re: Znalazł się politowania godny obrońca demokra IP: *.awf.poznan.pl 22.05.07, 10:46
        Jak Ci się nie podoba i masz wybór lecz się u znachorów. Zostaw u nich swoje
        pieniądze, a lekarzom daj spokój.
        • Gość: kr Re: Znalazł się politowania godny obrońca demokra IP: 62.3.166.* 22.05.07, 11:15
          no tak. ale składkę zdrowotną mimo leczenia się u znachorów i tak będę musiał
          płacić, a jeszcze chcą aby ją podwyższyć złodzieje
          • Gość: Bormann Re: Znalazł się politowania godny obrońca demokra IP: *.awf.poznan.pl 22.05.07, 13:19
            Dlatego jestem za tym, by służbę zdrowia sprywatyzować. Zapłacę lekarzowi i w
            ogóle za leczenie, gdy zachoruję.
            • Gość: stary Re: Znalazł się politowania godny obrońca demokra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 22:00
              jasne przyjemniaczku polezysz 10 dni na OIOM i zlicytują ci fure i chałupę bo
              się nie wypłacisz nie masz pojecia o prawdziwych kosztach leczenia
      • Gość: TO TEZ ROBIA.RAZEM Re: Znalazł się politowania godny obrońca demokra IP: *.adsl.proxad.net 22.05.07, 18:35
        WE FRANCJI .......MIESZKAMY JUZ OKOLO 25 LAT TU JA JESTEM INWALIDA 80% UTRATY
        ZDROWIA ZONA PRACOWALA W SZPITALU JAKO OPIEKUNKA DO CHORYCH A Z ZAWODU JEST
        KINEZYKOTERAPEUTA TO DYREKCJA ZMUSZALA JA TEZ DO TEJ PRACY MUSIALA PRACOWAC
        JEDNOCZESNIE JESZCZE JAKO SPRZATACZKA I.T.P. NIE PLACILI JEJ NADGODZIN WARUNKI
        BYLY TAKIE BASEN BYL W PIWNICY OKNA POZABIJANE MUSIALA NOSIC PACJENTOW 80-90 kg
        MARTWEJ WAGI(bezwladnych) WENTYLACJA ZLA PO PRAWIE 12 LATACH STRACILA ZDROWIE I
        ZLOZYLA DEKLARACJE CHOROBY ZAWODOWEJ I OD TEJ PORY DYREKCJA ZE SWOIMI
        PRZYDUPASAMI ROWNIEZ Z POLSKI ZACZELA WSZYSTKO ROBIC ZEBY SIE SAMA ZWOLNILA I
        CORAZ WIECEJ DOKUCZALA ALE NIE UDALO IM SIE ZASTRASZYC WYMUSIC NICZEGO I
        DOPROWADZILI JA DO TAKIEGO STANU ZDROWIA ZE MOGLA UMRZEC NA STANOWISKU PRACY
        WIDZAC ZE NIE UDA IM SIE POZBYC JEJ A STALO SIE TO GROZNE DLA NICH POSTANOWILI
        ZWOLNIC JA DYSCYPLINARNIE ZA OPUSZCZENIE NIBY STANOWISKA PRACY DUZO MOZNA BY
        BYLO PISAC O TYM JAK PRACOWALA TO OSTATNIO NIE PLACILI JEJ CHOROBOWEGO JAK DO
        TEGO CZASU A CHORUJE JUZ 18 MIESIECY KASA CHORYCH-CPAM A KASA RODZINNA- CAF -
        PRZESTALA PLACIC NAM POMOCY NA MIESZKANIE-APL- ZEBY NAS NASTRASZYC WYSYLALI
        POLICE- BEZ ZADNYCH POWODOW KTORA BEZ ZADNEGO POWODU NAKAZU WLAMALA SIE DO
        MOJEGO DOMU POWYKRECALI MI RECE ZALOZYLI KAJDANKI DO TYLU ZEBY MNIE JESZCZE
        WIECEJ BOLALO(jestem inwalida 80% utraty zdrowia )JESTEM PO OPERACJINA SERCE NIE
        POZWOLILI WZJAZC MI LEKARSTWA NA SERCE Z MIKIM SIE SKATAKTOWAC ZACHOWALI SIE JAK
        BYM BYL TERORYSTA A JESTEM BARDZO CHORYM CZLOWIEKIEM TO ONI ZROBILI GORZEJ OD
        TERORYSTOW ASYSTENTKI SOCJALNE NIE INTERWENIUJA A JESZCZE DEZIMFORMUJA... MAIRE
        GDZIE MIESZKAM TEZ UDAJE ZE O NICZYM NIE WIE ADMINISTRACJE PANSTWOWE NIE
        WYPLACAJA NALEZNYCH PRESTACJI I BLOKUJA SPECJALNIE ...ZEBY ZABIC CZLOWIEKA NIE
        TRZEBA STRZELIC KULKI W GLOWE ANI WLOZYC NOZ W PLECY A MOZNA ZABIC TORTURAMI
        MORALNYMI PSYCHICZNYMI FIZYCZNYMI.... A ROBIA TO Z PREMEDYTACJA KOMORNIKOW
        PROBOWALI WYRZUCIC NAS Z MIESZKANIA ZA TO ZE KASA -(CAF) NIE PLACILA MI
        NALEZNEGO DODATKU A TAK SOBIE WSZYSTKO CALY LANCUCH USTALIL PONIEWAZ NAROBIL
        PRZEKRETOW I MYSLELI ZE NAS NASTRASZA A POPROSTU STRACILISMY ZDROWIE STAN
        ZDROWIA POWAZNIE SIE POGORSZYL Z MOZLIWOSCIA ZGONU W KAZDEJ CHWILI.... JEST TO
        RASIZM NIE PRZESTRZEGANIE PRAW CZLOWIEKA SPRAWY KRYMINALNE NADAJACE SIE DO
        PROKURATURY ALE OSOBY KTORE POWINNY TO ZROBIC UKRYWAJA WSZYSTKO CZYM STAJA SIE
        TAK SAMO PRZESTEPCAMI...MOZNA DLUGO PISAC TAKA JEST CZESC FRANCUZOW TAKIE TU
        JEST LIBERTE EGALITE FRATERNITE......... TAK PRZESTRZEGAJA PRAWA CZLOWIEKA W
        UNII EUROPEJSKIEJ W TYM WYPADKU CHODZI O FRANCJE....
    • Gość: ORDTNATOR Lekarze zaczęli strajk IP: *.adsl.proxad.net 22.05.07, 18:34
      ZNAM JEDNEGO ORDYNATORA DO KTOREGO CODZIENNIE STOJA KOLEJKI ALE BEZ KOPERT NIE
      PRZYJMUJE.....
      SAM MOWI ZE POTRZEBUJE KASE PONIEWAZ JEDNA CORKA STUDIUJE WE FRANCJI A DRUGA
      ROBI SPECJALIZACJE U NIEGO.....
      DO PRACY Z NIMI POZAMYKAC TYCH UCZCIWCOW I BIEDAKOW....
      • Gość: stary Re: Lekarze zaczęli strajk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 22:01
        masz rozdwojenie jaźni??? ustal sie do jednego nicka i wyłącz capsa bo się
        ośmieszasz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka