mimoza_rym Re: SŁAWOMIR JAŚLAR TO WSPANIAŁOŚĆ,NOWOŚĆ 20.06.03, 01:48 w piątek sławomir jaślar ma swój DYPLOM!!!!!!!!!! ZAPRASZAM wszystkicz na ul. solną do szkoły muzycznej ,do sali kameralnej,na godz 18,00!!!!!! wyjątkowe to będzie wydarzenie!!!!!!to wspaniały artysta!!!! Będzie śpiewał najtrudniejsze arie operowe!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
percun Re: SŁAWOMIR JAŚLAR TO WSPANIAŁOŚĆ,NOWOŚĆ 09.07.03, 21:16 Pana Jaślara od dawna obserwują łowcy talentów z Opery Dolnośląskiej więc koncert egzaminacyjny był okazją do potwierdzenia tych informacji, które donosiły o ogromnych możliwościach dramaturgicznych i wokalnych naszego młodego, poznańskiego tenora. Wierzymy, że talent i pracowitość nadziei wielkopolskiej wokalistyki zostanie nagrodzony! Odpowiedz Link Zgłoś
wunsch Re: SŁAWOMIR JAŚLAR TO WSPANIAŁOŚĆ,NOWOŚĆ 10.07.03, 02:09 Jaślar jest fenomenem w skali kraju i mówią to ludzie, którzy znają się na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terminator Re: SŁAWOMIR JAŚLAR TO WSPANIAŁOŚĆ,NOWOŚĆ IP: *.icpnet.pl 13.07.03, 15:46 Ja uwazam ,ze chyba lepszy jest Rambo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirosław Reihmont Re: SŁAWOMIR JAŚLAR TO WSPANIAŁOŚĆ,NOWOŚĆ IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 18.07.03, 00:41 sławku jeśli to czytasz to znaczy sie ze jestes bardzo inteligentny a na dodatek znasz sie na komputerze!!brawo jestem dumny z ciebie i twojej rodziny!! badz czujny gdyż bede ci tu pisac nowe wskazowki. P.S załatwiam ci prace w teatrze moze w debicy Odpowiedz Link Zgłoś
hodu Re: SŁAWOMIR JAŚLAR TO WSPANIAŁOŚĆ,NOWOŚĆ 27.07.03, 01:47 w dembicy mieszkajo same pedały z chorymi pupami Odpowiedz Link Zgłoś
attica Re: SŁAWOMIR JAŚLAR TO WSPANIAŁOŚĆ,NOWOŚĆ 30.07.03, 23:36 Znam pana Jaślara z wieczorówki zawsze był niesmiały chociaż podobał się mojej koleżance to nigdy nie rozmawiali ze sobą szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: SŁAWOMIR JAŚLAR TO WSPANIAŁOŚĆ,NOWOŚĆ IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 17.08.03, 01:32 Ach, ten Sławek!!! Nic tylko występy i występy, to przecież artysta. Podobno szykuje koncert na pażdziernik z pieśniami Moniuszki i Schumana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SŁAWOMIR JAŚLAR TO WSPANIAŁOŚĆ,NOWOŚĆ IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.11.03, 12:04 Hmm, bardzo dziwne słowa tu przeczytałam... Nie wątpię w to, iż S. to wielki talent i piękny głos. Ale niestety nic poza tym. Talent to dar, który trzeba poprzeć rzetelną pracą. 90% to praca nad tym darem... A prawda jest taka, że szkołę wokalną, którą ukończył dyplomem... ukończył po ilu latach? 5? 6? A trwa ona dwa lata i pół... Jeżeli śpiew jest pasją i sposobem zarabiania na życie to powinno się walczyć o zaistnienie. A S. czeka aż wszystko będzie podane Mu na tacy. To, że śpiewa w chórze przyoperowym to przypadek. Po prostu pani dyrektor była na egaminie i zaproponowała Mu to... (sic!!!) Dlatego, kiedy ktoś pisze "nowość"- ogarnia mnie zdumienie. A "wspaniałość"? Pewnie i tak, tyle że nie poparta żadną pracą i w dodatku wiecznym spóźnialstwem na własne występy. Za talent trzeba umiec dziekowac. Odpowiedz Link Zgłoś