Dodaj do ulubionych

SŁAWOMIR JAŚLAR TO WSPANIAŁOŚĆ,NOWOŚĆ

20.06.03, 01:44
Obserwuj wątek
    • mimoza_rym Re: SŁAWOMIR JAŚLAR TO WSPANIAŁOŚĆ,NOWOŚĆ 20.06.03, 01:48
      w piątek sławomir jaślar ma swój DYPLOM!!!!!!!!!! ZAPRASZAM wszystkicz na ul.
      solną do szkoły muzycznej ,do sali kameralnej,na godz 18,00!!!!!! wyjątkowe to
      będzie wydarzenie!!!!!!to wspaniały artysta!!!! Będzie śpiewał najtrudniejsze
      arie operowe!!!!
      • percun Re: SŁAWOMIR JAŚLAR TO WSPANIAŁOŚĆ,NOWOŚĆ 09.07.03, 21:16
        Pana Jaślara od dawna obserwują łowcy talentów z Opery Dolnośląskiej więc
        koncert egzaminacyjny był okazją do potwierdzenia tych informacji, które
        donosiły o ogromnych możliwościach dramaturgicznych i wokalnych naszego
        młodego, poznańskiego tenora. Wierzymy, że talent i pracowitość nadziei
        wielkopolskiej wokalistyki zostanie nagrodzony!
        • wunsch Re: SŁAWOMIR JAŚLAR TO WSPANIAŁOŚĆ,NOWOŚĆ 10.07.03, 02:09
          Jaślar jest fenomenem w skali kraju i mówią to ludzie, którzy znają się na
          rzeczy.
          • Gość: Terminator Re: SŁAWOMIR JAŚLAR TO WSPANIAŁOŚĆ,NOWOŚĆ IP: *.icpnet.pl 13.07.03, 15:46
            Ja uwazam ,ze chyba lepszy jest Rambo
            • Gość: mirosław Reihmont Re: SŁAWOMIR JAŚLAR TO WSPANIAŁOŚĆ,NOWOŚĆ IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 18.07.03, 00:41
              sławku jeśli to czytasz to znaczy sie ze jestes bardzo inteligentny a na
              dodatek znasz sie na komputerze!!brawo jestem dumny z ciebie i twojej
              rodziny!! badz czujny gdyż bede ci tu pisac nowe wskazowki.

P.S
              załatwiam ci prace w teatrze moze w debicy
              • hodu Re: SŁAWOMIR JAŚLAR TO WSPANIAŁOŚĆ,NOWOŚĆ 27.07.03, 01:47
                w dembicy mieszkajo same pedały z chorymi pupami
                • attica Re: SŁAWOMIR JAŚLAR TO WSPANIAŁOŚĆ,NOWOŚĆ 30.07.03, 23:36
                  Znam pana Jaślara z wieczorówki zawsze był niesmiały chociaż podobał się mojej
                  koleżance to nigdy nie rozmawiali ze sobą szkoda
    • Gość: paweł Re: SŁAWOMIR JAŚLAR TO WSPANIAŁOŚĆ,NOWOŚĆ IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 17.08.03, 01:32
      Ach, ten Sławek!!! Nic tylko występy i występy, to przecież artysta. Podobno
      szykuje koncert na pażdziernik z pieśniami Moniuszki i Schumana!
    • Gość: ja Re: SŁAWOMIR JAŚLAR TO WSPANIAŁOŚĆ,NOWOŚĆ IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.11.03, 12:04
      Hmm, bardzo dziwne słowa tu przeczytałam... Nie wątpię w to, iż S. to wielki
      talent i piękny głos. Ale niestety nic poza tym. Talent to dar, który trzeba
      poprzeć rzetelną pracą. 90% to praca nad tym darem...
      A prawda jest taka, że szkołę wokalną, którą ukończył dyplomem... ukończył po
      ilu latach? 5? 6? A trwa ona dwa lata i pół... Jeżeli śpiew jest pasją i
      sposobem zarabiania na życie to powinno się walczyć o zaistnienie. A S. czeka
      aż wszystko będzie podane Mu na tacy. To, że śpiewa w chórze przyoperowym to
      przypadek. Po prostu pani dyrektor była na egaminie i zaproponowała Mu to...
      (sic!!!)
      Dlatego, kiedy ktoś pisze "nowość"- ogarnia mnie zdumienie. A "wspaniałość"?
      Pewnie i tak, tyle że nie poparta żadną pracą i w dodatku wiecznym
      spóźnialstwem na własne występy. Za talent trzeba umiec dziekowac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka