lusilla77 18.09.07, 15:49 Witajcie czy jesteście kobietki zorientowane w które dni tygodnia - którzy lekarze mają dyżur? Piszcie jesli wiecie prosze ... ja wiem iz w poniedziałki Marczak, środy Stoiński, czwartki Koźma :) Pozdrowiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bezak25 Re: Dyżury lekarzy ze Św. Rodziny 18.09.07, 16:24 z tego co mowil mi moj gin - dr Skupin - w piatki. Odpowiedz Link Zgłoś
marta19777 Re: Dyżury lekarzy ze Św. Rodziny 22.09.07, 23:07 witajcie z tego co wiem zawsze dyzururuje 3 lekarzy, jeden jest w izbie przyjec, inny na porodówce i jescze jeden jest. faktycznie w piatki ma dr skupin( izba przyjęc), dr kuligowski( szef dyżuru) i dr kazimierska. w niedziele tez ma dr kuligowski( izba przyjęc), dr kazimierska ( porodówka)i jescze inny bardzo fajny lekarz, który jest szefem dyżuru- odbierał mój poród.W czratki wiem , ze ma dr Koźma. To wszystko, jeśli chodzi o lekarzy- co pamietam z pobytu w szpitalu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ulka43 Re: Dyżury lekarzy ze Św. Rodziny 23.09.07, 13:20 Dzięki dziewczyny, może uda nam się ominąć "Rzeźnika". A od której do której godziny trwa dyżur? Lepiej przeczekać trochę w domu, niż na izbie nadziać się na tego przyjemniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
marta19777 Re: Dyżury lekarzy ze Św. Rodziny 23.09.07, 14:03 hej to są dyżury 24 godzinne, od 7 do 7. Odpowiedz Link Zgłoś
sosenka32 Re: Dyżury lekarzy ze Św. Rodziny 24.09.07, 07:54 Czy wiecie może kiedy ma dyżur dr. Mariola Sosnowska? Odpowiedz Link Zgłoś
maafii Re: Dyżury lekarzy ze Św. Rodziny 01.10.07, 11:51 z grubsza wygląda to tak: poniedziałek: dr.Ryglewicz lub dr.Sosnowska, dr.Florek, dr.Marczak wtorek: dr.Kurywczak, dr.Banasiuk, dr.Pospiech środa: dr.Wittmann, dr.Stoiński, dr.Spychała czwartek: Dr.Bokun, dr.Machczyński, dr.Koźma piątek: dr.Kuligowski, który wcale nie jest rzeźnikiem :)), lub dr.Krysztofiak, dr.Kucharczak, dr.Skupin soboty i niedziele różnie, i nie ma na to żadnej reguły. oczywiście tak jest zazwyczaj, zdarzają się odstepstwa od reguły (np z powodu urlopów). pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś