Dodaj do ulubionych

Zdrojewski woli sterczące

11.04.11, 13:28
10/10 pani Miłado! Bardzo się ubawiłam.
Słuchałam tej rozmowy dziś rano i też byłam zdumiona. A już było tak dobrze, kiedy ostatnio w TOKu był Grupiński.
Jednak większość PO generalnie jaj nie ma, za miętcy są i tyle. Brzydzi mnie to, nie lubię rozlazłej galarety.
A tę kupę żelastwa ze Smoleńska przetopić, żeby był wreszcie święty spokój!
Obserwuj wątek
    • mt7 Przecież o to chodzi, żeby nie dać się sprowokować 11.04.11, 13:43
      Skąd pomysł o trzęsącej się galarecie? Przecież tylko wojna, męczeństwo za Polskę dla Polaków może zgromadzić obrońców przeciwko zdrajcom z krwią na rękach, którzy doszli do władzy dzięki oszustwom wyborczym.
      Słyszałam wczoraj te płomienne mowy i widziałam płaczących, przejętych ludzi, oni szczerze wierzą w te wszystkie brednie. Niesczęście jest prowokowane coraz bezczelniej.
      Jest przejawem najwyższej mądrości nie dawać się sprowokować.
      • white_lake Re: Przecież o to chodzi, żeby nie dać się sprowo 11.04.11, 14:22
        mt7 napisała:

> Jest przejawem najwyższej mądrości nie dawać się sprowokować.

Nie dać się sprowokować - jestem za, ale to, co widzimy na załączonym obrazku nazwałabym raczej uleganiem szatnażowi czy spełnianiem zachcianek drugiej strony. Uważam, że ze strachu. Dlatego trzęsąca się galareta.
    • competent Zdrojewski nie powinien dorzucac do pieca... 11.04.11, 13:52
      Od tego,czy ma byc pomnik czy nie jest prezydent miasta,a nie minister kultury.Dziwi mnie,ze przytomny czlowiek daje sie wciagnac w zalosna dyskusje o pomniku.Trzeba bowiem pamietac,ze kaczorom nie chodzi o pomnik jako taki,tylko o obsikanie na wieki Palacu Namiestnikowskiego i o stworzenie stacji docelowej psychicznym miesiecznic opozycyjnej partii.
    • entymolog Nawet PISuary wiedzą, że Kaczyński nie zasługuje 11.04.11, 16:57
      na pomnik. Dlatego tak szantażują społeczeństwo. Zdrojewski nie lepiej usunie swój "pomnik" zanieczyszczający rynek Wrocławia, czyli tą fontannę.
    • kadykianus Platforma mnie wkurza tym uleganiem świrom z PiS 11.04.11, 17:59
      Premier od samego początku popełnił fatalny błąd pozwalając Kaczyńskiemu rozgrywać Smoleńsk jak chciał. Zaczynając od idiotycznego pogrzebu a skończywszy na wczorajszej rocznicy.
    • pulomiot Niechże się Pani odklei od tych fallicznych myśli 11.04.11, 19:12
      Pomniki buduje się "sterczące", żeby było je widać. Bo niby jakie miałyby być, "waginalne"? Za przeproszeniem, dziura w ziemi? Płaskie, żeby dzieci na rolkach czy deskach sobie miały gdzie pojeździć?

Coraz częściej mam wrażenie, że to kobiety, nie mężczyźni, ciągle myślą fallusami, jak zauroczone.
    • helguera kim pani jest by pouczać ministra 11.04.11, 20:35

sądząc po pani debilnych tekstach,to przed min.Żdrojewskim powinna klęczeć na kolanach .Ale pani pracuje w gazecie ktora każdego ktory myśli innaczej bedzie pouczac,ew. zaszczuwa c jak min.Radziszewską.A min.Żdrojewski podpadl bo nad grobem Kurtyki powiedzial ze byl to wielki człowiek niesprawiedliwie oceniany przez swych oponentow.To dla gazety już za wiele.

• white_lake Re: kim pani jest by pouczać ministra 12.04.11, 08:36
        helguera napisał:

A kim jest minister, żeby miał narzucać nam swoje widzimisię? Panem i władcą czy zwykłym urzędnikiem?
      • michal.b09 Re: kim pani jest by pouczać ministra 12.04.11, 22:49
        Kurtyka to był lowelas. W sensie dosłownym i Politycznym!
    • wieza_babel1 przy Miladzie nic nie jest w stanie sterczeć 11.04.11, 20:46
      i to jest jej problem
    • amado80 Zdrojewski woli sterczące 11.04.11, 23:36
      Polska mania z tymi pomnikami! Uważam, że jeśli już musimy ustawić znów jakiś pomnik, to najpierw należy nim uczcić prezydenta Narutowicza, bo rzeczywiście poległ (w walce politycznej) a nie zginął w katastrofie komunikacyjnej i miał większe zasługi dla państwa.
    • konot Zdrojewski woli sterczące 12.04.11, 00:54
      Puenta Pani Milady jest niezwykle celna. Radze się wczytać w tekst.
    • michal.b09 Zdrojewski woli sterczące 12.04.11, 06:18
      O takich się mówi: Chłopa kupa ale dupa!
      • michal.b09 Re: Zdrojewski woli sterczące 12.04.11, 22:51
        Albo miękkim "wihajstrem" robiony.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka