Dodaj do ulubionych

Sklep CCC w Słupsku

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 06:41
Co myslicie o sklepie CCC w Slupsku (ulica Starzynskiego). Nie moglem uwierzyc
ze tam sa takie ceny!
Obserwuj wątek
    • Gość: Pixi Re: Sklep CCC w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 16:57
      Skrot tej nazwy to cena czyni cuda. Bardzo lubie ten sklep, bo tam sa naprawde
      tanie buty. A wkurzylo mnie pewnego dnia jak moj znajomy stwierdzi,l ze tam
      zaopatruja sie tylko biedaki.
      • Gość: Sabat Re: Sklep CCC w Słupsku IP: *.gdan.gazeta.pl 26.03.02, 08:51
        Raz kupiłem buty w CCC -i...trzy tygodnie odpadła podeszwa, tak zwyczajnie. Jak
        zapłacę 150-200 zł za chodaki to wiem że pochodzę. Tak jest za całą odzieżą.
        Wiadomo kasę nie wszyscy mają, ale lepiej zaoszczędzić i kupić coś klasowego i
        markowego. Np. obuwie sportowe. Takie za 50 zł wystarczają dosłownie na 10
        meczy. A Nike za 350 wytrzymują nawet dwa lata ostrego basketu
        • Gość: Koube Re: Sklep CCC w Słupsku IP: *.gdan.gazeta.pl 27.03.02, 19:05
          Sabat nie przesadzaj. Ostatnio moja koleżanka kupiła tam sobie buty i były
          naprawdę super. nawet jeszcze są. choć z drugiej strony nie były tanie. 119
          złotych z takie trzewiki to chyba za dużo? a może się nie znam
        • Gość: Damian Re: Sklep CCC w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 21:32
          Tez sie nie zgadzam z tym ze markowe ciuchy sa pewniejsze od tanich. Oczywiscie
          ze wiekszosc tak, ale sa firmy nie przereklamowane ktore naprawde robia dobre
          rzeczy. Dobra marka mylona jest przez niektorych z przereklamowana marka.
    • Gość: Beki Re: Sklep CCC w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 06:54
      Rozdaja w nim jeszcze dobre niebieskie cukierki!
    • Gość: Pamela Re: Sklep CCC w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 16:52
      Na ulicach az pomaranczowo od reklamowek tej firmy!
      • Gość: Denik Re: Sklep CCC w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 15:03
        A wiecie że na rogu Kilińskiego z Kopernika tez jest CCC? W byłym salonie chyba
        Daewoo !
        • Gość: Czarodzi Re: Sklep CCC w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 16:28
          Teraz diopiero skojarzylem. Prawde mowiac wydawalo mi sie ze tam beda jakies
          bardziej drogie buciska.
    • Gość: Damian Re: Sklep CCC w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 16:46
      Dzisiaj w pracy babki opowiadaly o reklamacjach w sklepach i jedna z nich
      mowila ze miala duze problemy z oddaniem butow do reklamacji w CCC. Mowi ze
      towar przyjeli a rzeczoznawca mial sie w tej sprawie wypowiedziec. Dostala za
      kilka dni pismo z ta sama data co dostarczyla buty do sklepu (oczywiscie
      odmownie) i jak przyszla po buty to byly tak zapakowane jak je oddawala
      (twierdzi ze nawet nie zajrzano do pudelka).
      • wook Re: Sklep CCC w Słupsku 30.03.02, 16:54
        We wszystkich sklepach typu CCC jest sprzedawane obuwie z ukrytymi wadami,
        dlatego jest tańsze bo nie dopuszczone do sprzedaży w sklepach firmowych,
        pozatym część towaru jest produkowana wyłącznie dla sieci tego typu, nie można
        więc żądać super jakości za naprawdę niską cenę. W moim mieście wogóle w
        takich sklepach reklamacje nie są przyjmowane. Nie kupuje się kota w worku,
        towar się mierzy i ogląda jeżeli zauważy się wadę wiadomo nie kupujesz jeżeli
        nie, a ci się podoba kupujesz, ale wyłącznie na własne ryzyko.
        • Gość: Pixi Re: Sklep CCC w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 17:09
          A z jakiego miasta jestes?
          • wook Re: Sklep CCC w Słupsku 31.03.02, 10:13
            Gość portalu: Pixi napisał(a):

> A z jakiego miasta jestes?

Z Przemyśla :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka