mantis1 10.08.03, 21:53 poszukuje wszelkich informacji o tej branzy. eg. jak zwiekszyc sprzedaz, merchindasing, rozmowy handlowe, rotacja produktow. pzdr. mantis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda_s4 Re: sektor FMCG 10.08.03, 23:16 Jak mi wyjaśnisz, drogi mantisie, co to jest sektor FMCG, to ja Ci coś na ten temat powiem. Moja ciotka rozdawał kiedyś wizytówki z takim skrótem gdzieś w rogu, ale nie miała cierpliwości tłumaczyć mi wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
krzyszt0f Re: sektor FMCG 11.08.03, 19:14 magda_s4 napisała: > Jak mi wyjaśnisz, drogi mantisie, co to jest sektor FMCG, to ja Ci coś na ten > temat powiem. Moja ciotka rozdawał kiedyś wizytówki z takim skrótem gdzieś w > rogu, ale nie miała cierpliwości tłumaczyć mi wszystkiego. najprawdopodobniej pomylilas FMCG z FMG ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: sektor FMCG IP: *.icpnet.pl 11.08.03, 11:20 rynek produktów szybkozbywalnych mantis wal na forum biznesowo - gospodarcze- tam prędzej zasięgniesz porady Odpowiedz Link Zgłoś
yashoo Re: sektor FMCG 11.08.03, 11:26 Gość portalu: guerra napisał(a): > rynek produktów szybkozbywalnych A czy znasz może nazwę angielską od której pochodzi ten skrót? Bo wiem, że chodzi o szybkozbywalne produkty, typu batoniki, jogurty etc., ale już od dłuższego czasu intryguje mnie skąd się wzięło określanie tego skrótem FMCG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: sektor FMCG IP: *.icpnet.pl 11.08.03, 16:17 FAST MOVING..... poszperaj na bujnowicz.pl/ pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: sektor FMCG IP: *.icpnet.pl 11.08.03, 16:20 G to Goods ale C??? zapomniałem czyli nie pamiętam:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzyszt0f Re: sektor FMCG 11.08.03, 19:13 Gość portalu: guerra napisał(a): > G to Goods > > ale C??? > > zapomniałem czyli nie pamiętam:) fast moving consumer goods Odpowiedz Link Zgłoś
yashoo Re: sektor FMCG 12.08.03, 08:59 (...) fast moving consumer goods Dzięki! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: sektor FMCG 11.08.03, 19:52 dobry link, tx btw. milej zabawy na weselu radola i karoliny:) pzdr. mantis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: sektor FMCG IP: *.icpnet.pl 12.08.03, 11:31 hmmm punkt dla Ciebie... w kalsyfikacji tajemniczości mantisie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: sektor FMCG 12.08.03, 20:03 kiedys sie poznalismy na imprezie na zaciszu:)))) co ty na to? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: sektor FMCG IP: *.icpnet.pl 13.08.03, 13:09 pełne zadowolenia mam z Zacisza same dobre wspomnienia wle więcej szczegółów proszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: sektor FMCG 13.08.03, 21:33 no zacisze to bylo SUPER miejsce. poznalismy sie jakies 3 lata temu impreska bylem ze strony moniki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: sektor FMCG IP: *.icpnet.pl 14.08.03, 20:41 hmm za cholerę nie zgadnę kim jesteś..Nawet co do płci nie mam pewności:) Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: sektor FMCG 14.08.03, 23:33 no nie no jestem facetem. pamietasz afere z kolesiem co chcial radolowi dokopac? bylem tam wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś