Dodaj do ulubionych

Szukam nowych przyjaciół w Poznaniu

01.12.08, 22:29
Jestem singielką 30+, obecnie mieszkam i pracuję w Poznaniu,
Nie mam tu zbyt wielu znajomych, dlatego
poszukuję osób,(płec bez znaczenia) które zechcą mnie poznać i
spędzić wolny czas np.kino,teatr, klub, spacer czy zwykłe pogaduchy.
Mój adres: mola17@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Darek Re: Szukam nowych przyjaciół w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.08, 11:35
      Hej mam 30 latek podobnie jak Ty mieszkam w poznaniu rozstałem sie z
      kobietą i czuje jakąś pustke chętnie poznam sympatyczną kobiete cel
      pogaduchy o wszystkim poz.
      • mary171 Re: Szukam nowych przyjaciół w Poznaniu 10.01.09, 18:36
        Ja też chetnie poznam nowych znajomych :) Może założymy jakiś wątek towarzyski ;)
        • Gość: Karina Re: Szukam nowych przyjaciół w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 11:41
          Hej ja również jestem 30+ już nie singielką, ale czasem potrzebuje babskich
          pogaduszek przy kawce, herbatce, piwku.
          jeśli ktoś jest chętny wyskoczyć do kafejki to napisz

arina-78@o2.pl
          • mc76 Re: Szukam nowych przyjaciół w Poznaniu 09.05.09, 22:25
            Witam

Mam ochotę na nowe znajomości :) Coś się dzieje w tym temacie -
            jakieś spotkanie zorganizowaliście ? Kawki wypite ?

mc76
            • gwiazdecka85 Re: Szukam nowych przyjaciół w Poznaniu 15.05.09, 01:01
              A ja Was chetnie wszystkich poznam :) jestem otwarta na nowe znajomości :)
              Pozdrowionka i piszcie jesli tylko chcecie

gwiazdecka85@gazeta.pl
              • bandamka Re: Szukam nowych przyjaciół w Poznaniu 27.07.09, 20:37
                ja również na kawę i nie tylko zawsze chętnie:) jako bezprzyjaciółkowa w wielkim
                Poznaniu:)
                • mc76 Re: Szukam nowych przyjaciół w Poznaniu 28.07.09, 11:19
                  no to kiedy się spotykamy ? napiszcie coś o sobie ...
                  • bandamka Re: Szukam nowych przyjaciół w Poznaniu 04.08.09, 15:09
                    jeszcze kawki nie wypite, ale chęci jak najbardziej, mieszkam w poznaniu już
                    trochę czasu, ale nie znam za dużo miejsc i ludzi, stąd poszukiwania:)
                    aktualnie rozglądam się po lokalnym rynku pracy. czasu więc starczy na ploty:)
                    • mc76 Re: Szukam nowych przyjaciół w Poznaniu 04.08.09, 19:01
                      A co chcesz robić w Poznaniu ? Czym się chcesz zająć zawodowo ?
                      • bandamka Re: Szukam nowych przyjaciół w Poznaniu 05.08.09, 14:04
                        poszukiwania trwają... trochę media, ale nie kanalizacja, praca z ludźmi, ale
                        nie przedstawicielstwo, praca przy biurku, ale wykształcenia typowo biurowego
                        nie mam:) szukam opcji otwartych, ale jak się trafi stanowisko stacjonarnego
                        sprzedawcy to też chętnie:)
          • Gość: agnes271 Re: Szukam nowych przyjaciół w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 30.07.16, 21:31
            Cześć, mam na imie Agnieszka mam 26 lat , mieszkam w Poznaniu od niedawna, rzeczywiscie pochodze z Bydgoszczy. Mam synka 2,5 letniego i jestem w 13 tyg ciazy. Moj partner przez ten fakt wyjechal do Niemiec a ja jestem tutaj zupelnie sama. Pracowalam ale musialam przejsc na chorobowe. Chcialabym poznac tutaj jakis znajomych , aby nie dac sie zwariowac. W Bydgoszczy zostawilam moja prace, hobby i wielu przyjaciol. Tutaj zrozumialam co to znaczy byc kompletnie samemu, nie mowiac o synku, bo on to zagada. W celu nawet wyjscIa na spacer czy wypic z kims zwykla kawe. Mieszkam na starym zegrzu okolice ronda rataje. Pozdrawiam serdecznie.Agnieszka a.gajowy123@wp.pl
        • Gość: topic Re: Może założymy jakiś wątek towarzyski IP: *.icpnet.pl 29.08.10, 00:46
          Co niniejszym uczyniliście ;)
        • Gość: Monika Re: Szukam nowych przyjaciół w Poznaniu IP: *.centertel.pl 11.09.10, 19:02
          hej:) swietny pomysl z tym gronem towarzyskim:)
          jestem tez z Poznania i mam ten sam problem, ludzie dzis zyja w wirtualnym swiecie i nie maja ochoty wyjsc z niego, wiec jestem jak najbardziej za spotkaniami:)

Pozdrawiam serdecznie:)
          moj e-mail: monika.tenis@gmail.com
          Monika
    • Gość: buźka Re: Szukam nowych przyjaciół w Poznaniu IP: *.res.pl 31.07.09, 03:42
      jestem z Poznania, ale rozumiem ludzi, którzy przyjeżdżaja do nowego
      miesjsca i nie mają znajonych. Podróżuję po całej Polsce i sampotne
      noce w hotelach... sami wiecie.
      Chętnie poznam i pomogę. Nie mam za duzo czasu, ale nie chcę, by o
      poznaniakach mówili jak Kapitan BOMBA "tępe ch..."
      Pozdrawiam
      • Gość: Kto na Re: Szukam nowych przyjaciół w Poznaniu IP: *.171.37.34.static.crowley.pl 21.08.09, 15:19
        A ja też chętnie się z kimś spotkam na kawę albo na piwo Mam 26lat ale wiek dla
        mnie nie ma znaczenia :) gg:2290897
      • Gość: Kapitan granat Re: Szukam nowych przyjaciół w Poznaniu IP: *.versanet.de 17.03.10, 18:38
        To nie tylko Bomba tak mowi,bo granat ma takie samo zdanie o was!!.
        • Gość: Kapitan granat Re: Szukam nowych przyjaciół w Poznaniu IP: *.versanet.de 17.03.10, 18:47
          Gość portalu: Kapita> To nie tylko Bomba tak mowi,bo granat ma takie samo zdanie
          o was!!n granat napisał(a):
        • Gość: Kapitan granat Re: Szukam nowych przyjaciół w Poznaniu IP: *.versanet.de 17.03.10, 18:55
          Gość portalu: Kapitan granat napisał(a):
          To nie tylko Bomba tak mowi,bo granat ma takie samo zdanie o was!
          • Gość: gość Re: Szukam nowych przyjaciół w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 22:27
            Kapitanie granat idź się leczyć
    • Gość: KASIA Re: Szukam nowych przyjaciół w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 29.09.09, 14:20
      CZEŚĆ JESTEM 17LATKA KTÓRA NIE MA PRZYJACIUŁ NIEMA Z KIM POGADAĆ ITD
      A JA NIEMAM PRZYJACIUŁ A CHCIAŁA BY MIEĆ OTO MÓJ NR 515670651
    • Gość: Weronika Re: Szukam nowych przyjaciół w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 20:35
      Przeprowadziłam się do Poznania 3 miesiące temu i też czuję się bardzo samotna.
      Nie jestem już taka młodziutka wiekiem /50 lat/ ale za to czuję się młoda
      duchem. Chętnie nawiążę znajomość z kimś kto podobnie jak ja czuje się samotny.
      mój mail
      weronika5712@wp.pl
    • Gość: Maria Re: Szukam nowych przyjaciół w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 18:19
      Poznaniacy gdzie ogłaszacie się w poszukiwaniu znajomych? Jakieś serwisy
      randkowe? Gdzie?
    • Gość: sonia ogłoszenie towarzyskie;) IP: *.icpnet.pl 14.06.10, 13:44
      A ja mam 29, faceta, znajmych, ale szukam fajnych ludzi(female
      preferowane:)) do knajpy,na kawę, potańczyć, na zakupy;)
      • Gość: Monika Re: ogłoszenie towarzyskie;) IP: *.centertel.pl 11.09.10, 19:07
        hej Soniu:)
        Rowniez z checia sie z Toba wybiore czy na zakupy czy tez na piwko:)
        pisz smialo:)

Serdecznie zapraszam:)

monika.tenis@gmail.com
    • neksus Re: Szukam nowych przyjaciół w Poznaniu 04.12.10, 20:24
      I jak wypadlo z tym poszukiwaniem przyjaciol w Poznaniu posrod 30+?
      Wątek nieco przygasł więc może nie jest tak źle w realu?
      Pozdrawiam!
      • konstancja.am Re: Szukam nowych przyjaciół w Poznaniu 05.02.11, 10:02
        Hej, jest tu jakas fajna kobitka 30+, ktora ma ochote wyskoczyc na kawe, piwko na pogaduchy o zyciu, radosciach i problemach?
        • Gość: ona38 Re: Szukam nowych przyjaciół w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.11, 15:46
          Hej mam 38 lat. Mieszkam od zawsze w Poznaniu, ale ostatnio jakoś znajomi mi się wykruszyli. Może poznam kogoś nowego?
          • megg78 Re: Szukam nowych przyjaciół w Poznaniu 21.03.11, 17:18
            hej
            to dajcie cynk na gazetoweo maila, tez sie chetnie wybiore na kawe lub piwko. 33 lata, prawie nowa w poznaniu.
          • czarnyvolvo Re: Szukam nowych przyjaciół w Poznaniu 02.04.11, 15:16
            Bardzo chętnie cię poznam Mam nadzieję że się odezwiesz Mam 37 lat nie jestem z poznania ale tu pracuje. Pozdrawiam Krzysiek
        • Gość: ja Re: Szukam nowych przyjaciół w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 31.07.14, 09:33
          hej ja jestem mój meil zana747@wp.pl odezwij się
    • taniaw7 Re: Szukam nowych przyjaciół w Poznaniu 19.08.16, 08:07
      może wybierz się na szybką randkę w Poznaniu organizuje takie spotkania randkazpoznaniem.pl można tam spotkać wiele fajnych osób

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka