Gość: gugu IP: *.udn.pl 08.01.04, 20:14 Brakuje informacji ile miejsc pracy w związku z tym przybyło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: very Re: Sklep Lidla otwarty IP: *.udn.pl 09.01.04, 08:25 Zawsze to samo , tylko klęski i nieszczęścia. Dlaczego miałoby ubyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PITAGOR Re: Sklep Lidla otwarty IP: *.internet.radom.pl 09.01.04, 08:28 Dlatego www.obywatel.org.pl/index.php?menu=0&msgid=205 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika A ja lubię Lidla... IP: *.acn.waw.pl 09.01.04, 10:41 Po pierwsze: jest taniej Po drugie: jest wszystko co trzeba Po trzecie: zakupy zajmują 15 minut i mają ciekawe promocje!!! I niech zwoleninicy hipermarketów sprubują zrobić zakupy w M1 lub w Hypernowej w 15 minut!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteta Re: Sklep Lidla otwarty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 11:24 Wszystko by było pięknie ale ten ohydny i odrapany kiosk obok przystanku psuje cały efekt.To tylko u nas takie niedokończone zadania oddaje się do użytku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PITAGOR Re: Sklep Lidla otwarty IP: *.internet.radom.pl 09.01.04, 16:35 No nie mów że podoba Ci się budynek LIDLA. Przecież jest to skrzyżowanie stodoły z hangarem lotniczym, nie wspominając o tym pustym placu przed nim żadnej zieleni tylko sam beton beeeee, z supermarketów radomskich pod tym względem najlepiej wypada M1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pello Re: Sklep Lidla otwarty IP: *.internet.radom.pl 09.01.04, 16:48 To zależy od jednostki porównawczej. W zestawieniu z "przepięknymi" budynkami dawnego Hortexu obok stojącymi, Lidl wygląda jak pałac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PITAGOR Re: Sklep Lidla otwarty IP: *.internet.radom.pl 09.01.04, 17:09 Tu chyba przesadziłeś PAŁAC ;-), polemizował bym, ten żólty (wyblakły) kilku kondygnacyjny budynek stojący po lewej stronie sklepu jest całkiem przyjemny dla oka. Mnie szczególnie podba się ta zaokrąglona ściana szczytowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pello Re: Sklep Lidla otwarty IP: *.internet.radom.pl 09.01.04, 20:17 Mi bardziej się podoba antywojenna wymowa architektoniczna tego budynku ;) Pamiętam, że w Dreźnie też wpadli na ten pomysł, aby w centrum zostawić ruiny kościoła jako pomnik. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sklep Lidla otwarty IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.01.04, 21:10 jesteś inteligentnym facetem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Sklep Lidla otwarty IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.01.04, 21:13 Pamiętam, że w Dreźnie też wpadli na ten pomysł, aby w centrum zostawić ruiny > kościoła jako pomnik. To nie w Dreźnie "wpadli', tylko Rosjanie w każdym większym mieście niemieckim kazali pozostawić jeden zburzony kościół, aby Niemcy codziennie widzieli , co z nich zostanie, jak będą nieposłuszni. Dodatkowo miało to także wydźwięk antykościelny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PITAGOR Re: Sklep Lidla otwarty IP: *.internet.radom.pl 09.01.04, 21:27 To pewnie też słyszałeś, że bardzo często zostawia się pierzeje budynku ( wyburzając stropy i ściany ), a w środku otwiera się nowoczesny sklep lub biuro. Wtedy i wilk jest syty i owca cała, ludzie mają sklep, a miasto nie traci na charakterze. Nie jest problemem coś zniszczyć, to zawsze można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pello Re: Sklep Lidla otwarty IP: *.internet.radom.pl 11.01.04, 13:10 Także słyszałem, że w Londynie jest taki sklep od wielu lat nie remontowany, z obskurną elewacją i z brudu nieprzezroczystymi oknami, na którym równie od wielu lat wisi informacja "wyprzedaż z powodu likwidacji sklepu". Klientów przez te lata ponoć nigdy nie zabrakło. Chodzi Ci o "ten" charakter? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemar Re: Sklep Lidla otwarty IP: *.udn.pl 11.01.04, 11:05 Gość Ann zadaje głupie pytanie.Ile miejsc w związku z tym nowym marketem przybyło? Jesteś przygłup.Powinieneś zapytać.Ile miejsc pracy Polacy tracą z chwilą oddania każdego nowego marketu w handlu i produkcji.Zachodni kapitał jest bezwzględny.Nie wiem co Polaków podnieca w tych marketach? Ja jestem POLAKIEM i zakupy robię w polaskich sklepikach i bazarach.Nie daję zarobić wyzyskiwaczom z zachodu.Do marketów niech chodzą nowobogaccy i kretyni.Dla których market jest domem,sklepem,parkiem,kościołem i miejscem wypoczynku.Dla swoich kilientów markety powinni zadbać o kaplicę i pochówek pod marketem. Odpowiedz Link Zgłoś