Dodaj do ulubionych

Sklep Lidla otwarty

IP: *.udn.pl 08.01.04, 20:14
Brakuje informacji ile miejsc pracy w związku z tym przybyło.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ann Re: Sklep Lidla otwarty IP: *.udn.pl 09.01.04, 08:15
      A ile ubędzie?
      • Gość: very Re: Sklep Lidla otwarty IP: *.udn.pl 09.01.04, 08:25
        Zawsze to samo , tylko klęski i nieszczęścia. Dlaczego miałoby ubyć?
        • Gość: PITAGOR Re: Sklep Lidla otwarty IP: *.internet.radom.pl 09.01.04, 08:28
          Dlatego www.obywatel.org.pl/index.php?menu=0&msgid=205
    • Gość: anika A ja lubię Lidla... IP: *.acn.waw.pl 09.01.04, 10:41
      Po pierwsze: jest taniej
      Po drugie: jest wszystko co trzeba
      Po trzecie: zakupy zajmują 15 minut

i mają ciekawe promocje!!!

I niech zwoleninicy hipermarketów sprubują
      zrobić zakupy w M1 lub w Hypernowej w 15 minut!!!

Pozdrawiam
    • Gość: esteta Re: Sklep Lidla otwarty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 11:24
      Wszystko by było pięknie ale ten ohydny i odrapany kiosk obok przystanku psuje
      cały efekt.To tylko u nas takie niedokończone zadania oddaje się do użytku.
      • Gość: PITAGOR Re: Sklep Lidla otwarty IP: *.internet.radom.pl 09.01.04, 16:35
        No nie mów że podoba Ci się budynek LIDLA. Przecież jest to skrzyżowanie
        stodoły z hangarem lotniczym, nie wspominając o tym pustym placu przed nim
        żadnej zieleni tylko sam beton beeeee, z supermarketów radomskich pod tym
        względem najlepiej wypada M1.
        • Gość: Pello Re: Sklep Lidla otwarty IP: *.internet.radom.pl 09.01.04, 16:48
          To zależy od jednostki porównawczej. W zestawieniu z "przepięknymi" budynkami
          dawnego Hortexu obok stojącymi, Lidl wygląda jak pałac.
          • Gość: PITAGOR Re: Sklep Lidla otwarty IP: *.internet.radom.pl 09.01.04, 17:09
            Tu chyba przesadziłeś PAŁAC ;-), polemizował bym, ten żólty (wyblakły) kilku
            kondygnacyjny budynek stojący po lewej stronie sklepu jest całkiem przyjemny
            dla oka. Mnie szczególnie podba się ta zaokrąglona ściana szczytowa.
            • Gość: Pello Re: Sklep Lidla otwarty IP: *.internet.radom.pl 09.01.04, 20:17
              Mi bardziej się podoba antywojenna wymowa architektoniczna tego budynku ;)
              Pamiętam, że w Dreźnie też wpadli na ten pomysł, aby w centrum zostawić ruiny
              kościoła jako pomnik.
              Pozdrawiam
              • Gość: ja Re: Sklep Lidla otwarty IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.01.04, 21:10
                jesteś inteligentnym facetem. pozdrawiam
              • Gość: franek Re: Sklep Lidla otwarty IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.01.04, 21:13
                Pamiętam, że w Dreźnie też wpadli na ten pomysł, aby w centrum zostawić ruiny
                > kościoła jako pomnik.

To nie w Dreźnie "wpadli', tylko Rosjanie w każdym większym mieście niemieckim
                kazali pozostawić jeden zburzony kościół, aby Niemcy codziennie widzieli , co z
                nich zostanie, jak będą nieposłuszni. Dodatkowo miało to także wydźwięk
                antykościelny.
                Pozdrawiam
              • Gość: PITAGOR Re: Sklep Lidla otwarty IP: *.internet.radom.pl 09.01.04, 21:27
                To pewnie też słyszałeś, że bardzo często zostawia się pierzeje budynku (
                wyburzając stropy i ściany ), a w środku otwiera się nowoczesny sklep lub
                biuro. Wtedy i wilk jest syty i owca cała, ludzie mają sklep, a miasto nie
                traci na charakterze. Nie jest problemem coś zniszczyć, to zawsze można.
                • Gość: Pello Re: Sklep Lidla otwarty IP: *.internet.radom.pl 11.01.04, 13:10
                  Także słyszałem, że w Londynie jest taki sklep od wielu lat nie remontowany, z
                  obskurną elewacją i z brudu nieprzezroczystymi oknami, na którym równie od
                  wielu lat wisi informacja "wyprzedaż z powodu likwidacji sklepu". Klientów
                  przez te lata ponoć nigdy nie zabrakło. Chodzi Ci o "ten" charakter?
                  Pzdr.
    • Gość: Waldemar Re: Sklep Lidla otwarty IP: *.udn.pl 11.01.04, 11:05
      Gość Ann zadaje głupie pytanie.Ile miejsc w związku z tym nowym marketem
      przybyło? Jesteś przygłup.Powinieneś zapytać.Ile miejsc pracy Polacy tracą z
      chwilą oddania każdego nowego marketu w handlu i produkcji.Zachodni kapitał
      jest bezwzględny.Nie wiem co Polaków podnieca w tych marketach? Ja jestem
      POLAKIEM i zakupy robię w polaskich sklepikach i bazarach.Nie daję zarobić
      wyzyskiwaczom z zachodu.Do marketów niech chodzą nowobogaccy i kretyni.Dla
      których market jest domem,sklepem,parkiem,kościołem i miejscem wypoczynku.Dla
      swoich kilientów markety powinni zadbać o kaplicę i pochówek pod marketem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka