Dodaj do ulubionych

Nie dla nas IACS

IP: *.udn.pl 14.01.04, 20:07
Chm.Co my w Radomiu możemy mieć? Tylko te wstrętne budy na Placu Konstytucji
3-go Maja.
Obserwuj wątek
    • Gość: Konrad Re: Nie dla nas IACS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.01.04, 22:45
      matko moja, isoxazolidine się pochlasta
      • isoxazolidine Re: Nie dla nas IACS 15.01.04, 08:09
        jakos sie nie pochlastal. widzisz - ja nie zalamuje rak kiedy cos idzie nie tak.
        ty wzywasz mamusie i wolasz z rozpacza: "gdzie isoxazolidine" .... az tak zle z
        toba ze taki przecietniak jak ja jest Ci do szczescia potrzebny?

a wracajac do meritum: szans na glowna moze juz nie ma - ale trzeba walczyc o
        zapasowa. co w tej sprawie zrobili nasi parlamentarzysci? pewnie nic ....
        • Gość: you Re: Nie dla nas IACS IP: *.udn.pl 15.01.04, 09:07
          Decydenci od ajaksu zmieniają się jak na karuzeli, gdyby poseł Nałęcz był
          kosekwentny to ajaks w końcu powstałby w Radomiu. Teraz czas pracuje dla nas.
          • isoxazolidine Re: Nie dla nas IACS 15.01.04, 09:33
            w posła Nałęcza to ja za bardzo nie wieze. mam w jego ulotce wyborczej na pismie
            zapowiedzi odnosnie dzialan na rzecz przyslego uniwerku - i co? facet nie kiwnal
            nawet palcem. boi sie nawte o tym wspominac. mam dokument z jego wlasnorecznym
            podpisemw sprawie lotniska. i co? facet stwierdza ze nie chce lotniska bo mu
            buczy nad uszami. ajaxu tez pewnie nie chce bo komputery beda wentylatorami
            wzburzac prady powietrzne ....
      • Gość: syfon3 Re: Nie dla nas IACS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 16:02
        Główna serwerownia jest w Sękocinie a zapasowa w Warszawie, czy tylko dlatego,
        że Radom niespełnił warunków? Jest to jeden z przykładów złej procedury
        postępowania, mniej telewizji a więcej pracy u podstaw i szarej propagandy w
        stylu przeszłym.
    • Gość: JFK Re: Nie dla nas IACS IP: *.internet.radom.pl 15.01.04, 14:17
      "Najwyższa Izba Radomian negatywnie wypowiedziała się na temat obciążania
      budżetu naszego miasta podatkami na warszawskie metro. Wg NIR jest to
      niepotrzebne dla naszych mieszkańców, ponadto koszty są zbyt wysokie". Tak może
      wyglądać kontra w stosunku do głosu NIK. I NIKt nie zauważył, że chodzi o
      przysłowiowe "byle co" dla tego miasta, coś, co będzie w stanie utworzyć choć
      pajęczynkę na łańcuszek wyciągający Radom z zapaści, inwestycyjnej nędzy i
      zapomnienia. Ale gdzie tam, nie ma szans. Wobec tego proponuję wynająć serwer
      niedaleko Dallas (USA), sam mam tam wykupione konto za 1/10 tego, co w Polsce,
      nie będzie wtedy potrzebna inwestycja za 9 milionów...
      • Gość: volvo Re: Nie dla nas IACS IP: *.udn.pl 16.01.04, 18:50
        Jak zwykle czerwona polityka, która pamięta warchołów z Radomia pilnuje aby tu
        nic nie powstało.
    • Gość: JANEK Penie Kuźmiuk gratuluję skuteczności ... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 16.01.04, 08:44
      działania. Tylko demagogia i nic więcej
    • Gość: Informatyczka Re: Nie dla nas IACS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 23:11
      Agencja jeszcze za prezesa Bentkowskiego podpisała umowę na serwerownię w
      Sękocinie koło Warszawy i korzysta z niej za pieniądze unijne. Dla celów
      kampanii wyborczych stosuje sie chwyty niemające nic wspólnego z realizmem.
      Czy kłamstwo powtarzane tyle razy stanie się prawdą? wątpię! Dane te są w
      posiadaniu chcących chcieć i prawdziwych rzeczników.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka