Gość: chory IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.01.04, 20:00 Bydlo z NFZ powinno przejsc na emeryture.Tak genialnych urzednikow nawet PRL nie posiadal. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Marnotrawstwo w NFZ IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.01.04, 07:22 PACYNA NA ODSTRZAŁ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amos Re: Marnotrawstwo w NFZ IP: *.nfz.gov.pl / 62.233.196.* 16.01.04, 09:00 Jeśli autor jest bydłopasem, to może wie, co pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzichu Re: Marnotrawstwo w NFZ IP: 195.205.152.* 16.01.04, 09:09 A co? Prawda w oczu kole urzędasie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amos-2 Re: Marnotrawstwo w NFZ IP: *.nfz.gov.pl / 62.233.196.* 16.01.04, 09:09 Tytuł jest złudny. W tym przypadku to nie "marnotrwstwo w NFZ"(bo to nie on traci) a bezmyślność i jego arogancja wobec placówek. A może po prostu dywersja? Ja głosuję za Dzierżyńskim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lauda Re: Marnotrawstwo w NFZ IP: *.udn.pl 16.01.04, 11:20 Niedawno moja znajoma wypowiedziała święte słowa: w służbie zdrowia są pieniądze na wszystko tylko nie na leczenie pacjentów.Opisana historia potwierdza tą tezę, bo oto czytamy, że szpital na Józefowie ma własną drukarnię (zawsze byłem pewien, że tam leczą a nie drukują)która pracuje pełną parą bo jakiś urzędas majstrował przy drukach.Oczywiście pan dyr.Pacyna jest nic nie winny, bo wzory przyszły gotowe z Warszawy podobnie jak banknoty NBP w których otrzymuje solidną wypłatę.Najgorsze w tym wszystkim jest to, że urzędnicy tego pokroju są przekonani o celowości swojego istnienia, nie pojmując, iż to oni w znacznym stponiu przyczyniają się do obecnego stanu rzeczy w ochronie zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radom Re: Marnotrawstwo w NFZ IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.01.04, 17:27 Ublizanie nic nie da .Drodzy wyborcy to od Nas zalezy czy Miler i Pacyna wyleca na Marsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Marnotrawstwo w NFZ IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.01.04, 17:29 W NFZ na stołek załapał się pan Paweł Zawodnik wysokiej klasy specjalista od wszystkiego na temat nowych druków nie umiał się wczesniej wypowiedziec skomentował ze decyzje z góry przyszły dość pózno.To teraz niech kupi papier i ręcznie wypisuje wzory druków jak by tak sobie popisał to by uswiadomił sam siebie ze on się do niczego nie nadaje skacze tylko po stołkach zmienia partie i jeszcze za to bierze dobre pieniądze.Trochę samokrytyki i opamiętania.Wstyd co wyprawiacie na tych ciepłych posadkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubba Re: Marnotrawstwo w NFZ IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 19.01.04, 01:58 Obywatel PISZCZYK się kłania. Odpowiedz Link Zgłoś