Dodaj do ulubionych

Zimno na Michałowie

20.11.09, 22:28
Witam. Czy wie ktoś dlaczego od paru godzin nie ma ciepłej wody i ogrzewania
na Michałowie? Przypuszczam, że jest jakaś awaria. Ale może ktoś wie kiedy się
skończy?
Obserwuj wątek
    • axel-1033 Re: Już ciepło na Michałowie 21.11.09, 09:44
      >>>Masz spóźniony zapłon,chyba nie powinna cie dziwić awaria która miała miejsce
      ostatnio w wczoraj .Pamiętaj tylko krowa jak nawali idzie dalej a awarie są
      złośliwością rzeczy martwych i techniki.Widzę że piszesz aby pisać a informacji
      o awariach ciepłowniczych uzyskasz pod nr 994 ,co nie wiedziałeś o tym?
      • Gość: As Re: Już ciepło na Michałowie IP: *.algo.radman.pl 21.11.09, 15:44
        Axel, jak już lalkę chcesz mieszać z błotem, to chociaż podawaj prawidłowe nr
        telefonów....994 to nie jest nr pogotowia ciepłowniczego...993 spróbuj podać
        następnym razem.PZD.
      • Gość: b-ania Re: Już ciepło na Michałowie IP: *.radom.vectranet.pl 21.11.09, 15:48
        Ty masz jeszcze bardziej spóźniony zapłon niż ja. Popatrz na datę
        założenia watku: 20.11.09, 22:28
        • Gość: As Re: Już ciepło na Michałowie IP: *.algo.radman.pl 21.11.09, 15:55
          A czy pisałem cokolwiek o terminie awarii ????, czytaj z ze zrozumieniem, pisałem o pomyłce w nr telefonu, myślenie nie boli.PZD
          • Gość: b-ania Re: Już ciepło na Michałowie IP: *.radom.vectranet.pl 21.11.09, 17:04
            To ty czytaj ze zrozumieniem! Gdybyś jednak nie zrozumiał i popatrzył na wątek
            to byś ZOBACZYŁ komu odpowiadam.
            • Gość: As Re: Już ciepło na Michałowie IP: *.algo.radman.pl 21.11.09, 17:07
              Bełkot, bełkot, bełkot....Tragedia.....
              Przecież napisałem tylko,że nr pogotowia to 993, a nie 994, człowiek chce pomóc
              a jak zwykle pomyje za głowę.
              • Gość: b-ania Re: Już ciepło na Michałowie IP: *.radom.vectranet.pl 21.11.09, 17:15
                Jaki bełkot?. Może jesteś od niedawna na Forum, może nie zapoznałeś się jeszcze
                z netykietą? To obowiązują pewne zasady i zrozumienie tego co się KOMU pisze i
                ważne komu się odpisuje. Popatrz na drzewo wątku, czyje wpisy są pod którymi
                wpisami. Przecież odpisywałeś Axelowi-1033 nie MNIE, i jak jemu nie TOBIE. Czy
                to tak trudno zrozumieć?
                • Gość: As Re: Już ciepło na Michałowie IP: *.algo.radman.pl 21.11.09, 17:21
                  Ok, przepraszam, dzwoń sobie na 994.
                  • Gość: b-ania Re: Już ciepło na Michałowie IP: *.radom.vectranet.pl 21.11.09, 17:24
                    Dalej nie rozumiesz? Po co ta ironia? Napisz to Axela-1033. Ja nr tel.
                    znałam od początku. Pozdrawiam
                    • Gość: As Re: Już ciepło na Michałowie IP: *.algo.radman.pl 21.11.09, 17:36
                      Jak znałaś ten nr po ko kiego grzmota zakładasz wontek, nie trza był od razu
                      zadzwonić pod 994 i wszystkiego sie dowiedzieć?
                      • Gość: z Michałowa Re: Już ciepło na Michałowie IP: *.radom.vectranet.pl 21.11.09, 22:42
                        A może numer był zajęty, podobnie jak numer do administracji osiedla.
                      • Gość: axel Re: Już ciepło na Michałowie IP: *.radom.vectranet.pl 21.03.10, 22:01
                        jasne ,co lepiej ci? ,dobrze ci odpisał
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka