b-ania 20.11.09, 22:28 Witam. Czy wie ktoś dlaczego od paru godzin nie ma ciepłej wody i ogrzewania na Michałowie? Przypuszczam, że jest jakaś awaria. Ale może ktoś wie kiedy się skończy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
axel-1033 Re: Już ciepło na Michałowie 21.11.09, 09:44 >>>Masz spóźniony zapłon,chyba nie powinna cie dziwić awaria która miała miejsce ostatnio w wczoraj .Pamiętaj tylko krowa jak nawali idzie dalej a awarie są złośliwością rzeczy martwych i techniki.Widzę że piszesz aby pisać a informacji o awariach ciepłowniczych uzyskasz pod nr 994 ,co nie wiedziałeś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Już ciepło na Michałowie IP: *.algo.radman.pl 21.11.09, 15:44 Axel, jak już lalkę chcesz mieszać z błotem, to chociaż podawaj prawidłowe nr telefonów....994 to nie jest nr pogotowia ciepłowniczego...993 spróbuj podać następnym razem.PZD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b-ania Re: Już ciepło na Michałowie IP: *.radom.vectranet.pl 21.11.09, 15:48 Ty masz jeszcze bardziej spóźniony zapłon niż ja. Popatrz na datę założenia watku: 20.11.09, 22:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Już ciepło na Michałowie IP: *.algo.radman.pl 21.11.09, 15:55 A czy pisałem cokolwiek o terminie awarii ????, czytaj z ze zrozumieniem, pisałem o pomyłce w nr telefonu, myślenie nie boli.PZD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b-ania Re: Już ciepło na Michałowie IP: *.radom.vectranet.pl 21.11.09, 17:04 To ty czytaj ze zrozumieniem! Gdybyś jednak nie zrozumiał i popatrzył na wątek to byś ZOBACZYŁ komu odpowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Już ciepło na Michałowie IP: *.algo.radman.pl 21.11.09, 17:07 Bełkot, bełkot, bełkot....Tragedia..... Przecież napisałem tylko,że nr pogotowia to 993, a nie 994, człowiek chce pomóc a jak zwykle pomyje za głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b-ania Re: Już ciepło na Michałowie IP: *.radom.vectranet.pl 21.11.09, 17:15 Jaki bełkot?. Może jesteś od niedawna na Forum, może nie zapoznałeś się jeszcze z netykietą? To obowiązują pewne zasady i zrozumienie tego co się KOMU pisze i ważne komu się odpisuje. Popatrz na drzewo wątku, czyje wpisy są pod którymi wpisami. Przecież odpisywałeś Axelowi-1033 nie MNIE, i jak jemu nie TOBIE. Czy to tak trudno zrozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Już ciepło na Michałowie IP: *.algo.radman.pl 21.11.09, 17:21 Ok, przepraszam, dzwoń sobie na 994. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b-ania Re: Już ciepło na Michałowie IP: *.radom.vectranet.pl 21.11.09, 17:24 Dalej nie rozumiesz? Po co ta ironia? Napisz to Axela-1033. Ja nr tel. znałam od początku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Już ciepło na Michałowie IP: *.algo.radman.pl 21.11.09, 17:36 Jak znałaś ten nr po ko kiego grzmota zakładasz wontek, nie trza był od razu zadzwonić pod 994 i wszystkiego sie dowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Michałowa Re: Już ciepło na Michałowie IP: *.radom.vectranet.pl 21.11.09, 22:42 A może numer był zajęty, podobnie jak numer do administracji osiedla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axel Re: Już ciepło na Michałowie IP: *.radom.vectranet.pl 21.03.10, 22:01 jasne ,co lepiej ci? ,dobrze ci odpisał Odpowiedz Link Zgłoś