Dodaj do ulubionych

nowy - witam :-)

04.02.05, 07:02
godz 11.30 wieczorem , leze juz w lozku ..ale zasnac nie moge wiec wlaczylem
kompa . Poznalem dzis kolesia co powiedzial mi o forum ( :-) czesc
Marxx )....no i teraz sie zastanawiam co powinienem napisac ??? i czy bledow
nie robie ..hehe..ah ten pierwszy raz...
ale moze krotko - Witam na forum wszystkich serdecznie i bawcie sie dobrze bo
juz piatek weekendu poczatek !
Obserwuj wątek
    • tenzinn Re: nowy - witam :-) 04.02.05, 13:58
      Czesc galax, weekend to ja bede mial ale jutro po poludniu:(
    • smiechy.w.ciemnosci Re: nowy - witam :-) 04.02.05, 16:23
      Czesc Galax...
      Marxx juz sie zdazyl pochwalic nowa znajomosci, tzn. Toba:)))
      Witaj i udzielaj sie jak najczesciej:)
    • marxx Czesc! 04.02.05, 23:14
      No heja! :)))
      Witam Ciebie kolejny raz!
      Swietnie ze zdecydowales sie na sprawdzenie co w trawie piszczy... czyli co to
      jest takiego to Forum Chicago...jak widac caly czas sie rozwijamy i dlatego
      witamy serdecznie Ciebie i Wszystkich ktorzy ostatnio zawitali...mam nadzieje
      ze na dlugoooooooo!!!!!!!!!!!!

Bledy...niestety nikt tu nie jest Miodkiem ani innym Bralczykiem, oby tylko nie
      spikac polskoamerykanska gwara:)

pozdrowienia!!!!!!

m

• anyaw73 Re: Czesc! 07.02.05, 06:18
        Ja rownierz sie przylaczam do przywitania nowego czlonka.
    • irenkap Re: nowy - witam :-) 25.05.05, 19:01
      Dzień Dobry :) Podczytuje was już od dłuższego czasu, a ostatnio nawet z rozpędu
      cos napisałam.. ale chyba powinnam się przywitać, wszak jest to forum prywatne..
      Jestem babą, lat sporo, od kilku tygodni mieszkam i pracuję w Chicago. Wolnych
      chwil nie przesypiam :) czytam, chodzę, jeżdżę sobie rowerkiem, patrzę.. Dzięki
      Waszym rozmowom dowiedziałam się sporo ciekawych rzeczy.. Dziękuję :) i jesli
      nikt nie ma nic przeciwko, to czasem sie odezwę..
      pozdrawiam z uśmiechem :)
      • littlewing Re: nowy - witam :-) 25.05.05, 19:17
        Witamy,witamy...w imieniu admina i calego zamieszania witamy. Pisz i rozwijaj
        FCh. ;) lw
        • marxx witam :-) 26.05.05, 02:07
          Serdecznie witam Szanowna Pania!!! :)))

Dobrze ze czytalas i jeszcze lepiej ze zdecydowalas sie pisac!!!!!!
          Czesc!

Co do bledow, od czasu do czasu widze swoje i az mi jest ich wstyd! :)
          Ale coz! :)

A jak na rowerku???

marxx
          • irenkap Re: witam :-) 26.05.05, 03:35
            Dziękuję :)
            Bałam się pierwszej jazdy rowerem po chicagowskich ulicach, przerażał mnie ruch,
            ilość samochodów, wydawało mi się, że natychmiast mnie ktoś staranuje :) Całkiem
            niepotrzebnie, po pierwsze zasady ruchu są niezwykle proste, kierowcy jeżdżą tu
            całkiem inaczej niż w Polsce, przede wszystkim dużo wolniej, nie siedzą sobie na
            zderzakach, byłam zdumiona ich uprzejmością, tak - uprzejmością :) uśmiechali
            się do mnie i miałam wrażenie, że jestem uprzywilejowanym użytkownikiem drogi,
            nikt się o mnie nie "ocierał" o milimetry, jak to bywa w kraju. Każdy kto
            jeżdził i tam i tu, to chyba ma podobne odczucia.
            No i pojeździłam sobie dowoli nad jeziorem.. tego mi było trzeba, wiem ze jak
            mnie będą łapać smutki, to będę tam uciekać.. tam inaczej pachnie, inaczej wiatr
            wieje.. innych miejsc na razie nie znam..
            Pewnie macie jakieś takie różne swoje magiczne miejsca, gdzie czasem uciekacie,
            gdzie się wyciszacie, takie o których milczą przewodniki, oczywiście mówię o
            miejscach ogólnie dostępnych :)..
            • gofia Re: witam :-) 31.08.05, 15:53
              No coz, chyba i ja powinnam sie tu dopisac. Juz w kilku innych watkach sie
              odezwalam, a dzien dobry najpierw nie powiedzialam...
              No to witam wszytskich piszacych i czytajacych o Chicago i nie tylko.
              Tez tam bylam, wrocilam, a teraz miejsca sobie znalezc nie moge... Zeby zycie
              bylo prostsze wsiadlabym po prostu w samolot, ale nie jest, niestety :-(
              Ale ja i tak wiem, ze jesli mnie wczesniej nie trafi zupelnie niespodziewany
              szlag, to spotkamy sie tam, w Chicago, na przyklad na tej plazy o wschodzie
              slonca ;-)
              Pozdrawiam i prosze mnie wpisac na liste ;-)))
              • evek Re: witam :-) 31.08.05, 17:18
                o, znajomy nick widze ;O)
                jak to mowia - nie znasz dnia ani godziny kiedy w Chicago wyladujesz! wiec do
                zobaczenia na plazy! :O)
                • gofia Re: witam :-) 31.08.05, 17:24
                  Witaj Ewa :-) Skorzystalam z Twojego zaproszenia i - jak widzisz - jestem. I
                  produkuje sie tu dzisiaj prawie od samego rana ;-))) Mam wolny dzien, dzieci
                  sie rozlazly, maz w pracy, a ja siedze przed komputerem... Mialam popracowac
                  nad pewna gazetka, ale mi sie nie chce :-( Upal dzisiaj w Polsce wielki...
                  Pozdrawiam i zycze milego dnia
              • marxx Re: witam :-) 31.08.05, 17:53
                Czesc!
                Nie ma na tym forum jednego watku do witania...mozesz zalozyc swoj wlasny! :)
                Uwazaj na ten szlog i tu wpadaj!!!
                Czekamy na plazy!!!
                :)

ps: jestes wpisana! :)
    • irenkap Re: nowy - witam :-) 09.09.05, 01:03
      Witam wszystkich NOWYCH!! Dobrze trafiliscie :)) To forum to tak jak
      Stowarzyszenie Nieumarlych Jednak Poetow przebywajacych czasowo na obczyznie :))
      Wszystkich, Nowych i Starych, pozdrawiam, ale nie mam wiecej czasu, tesknie za
      stukaniem w klawiature, oj, oby do soboty. Buzzzzzka. Badzcie grzeczni! :)
      • marxx Re: nowy - witam :-) 09.09.05, 01:05
        bede grzeczy!!! :)

a kiedy to masz te upragnione odwiedziny???
        • irenkap Re: nowy - witam :-) 10.09.05, 12:34
          dziiiisiiiaaaajjjjj :))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka