Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o MEDIA MARKT ? czy warto...?

31.12.09, 12:03
jak w temacie. pomogą przy wyborze sprzętu ? jak promocje ? jaka atmosfera w sklepie ? warto tam zaglądać ?
Obserwuj wątek
    • Gość: lew Re: Co sądzicie o MEDIA MARKT ? czy warto...? IP: *.radom.vectranet.pl 31.12.09, 13:32
      To jest sklep tylko dla idiotów jak mówi sama reklama,..chcesz badziewi to idz.
      • Gość: ilusia Re: Co sądzicie o MEDIA MARKT ? czy warto...? IP: *.147.132.207.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.12.09, 18:49
        zależy co chcesz kupic. niektórzy sie znają a inni nie.
      • Gość: wers Re: Co sądzicie o MEDIA MARKT ? czy warto...? IP: *.radom.vectranet.pl 31.12.09, 19:06
        Widzisz, nawet reklam nie rozumiesz, ale z drugą częścią wypowiedzi zgadzam się
        w 80%.
    • Gość: Tomek Re: Co sądzicie o MEDIA MARKT ? czy warto...? IP: *.radom.vectranet.pl 31.12.09, 19:29
      Kiedyś tam pracowałem i powiem,że nie warto tam kupować
      wysokie ceny w porównaniu z innymi sklepami tego typu.
      Pracownicy mają możliwość wypożyczania sprzętu,(np.aparat fotograficzny),sprzęt taki po " ekstremalnych testach" trafia na półkę.
      Nieświadomy niczego klient kupuje póżniej taki zajechany towar.
      Ogólnie żle wspominam pracę tam,gdzie pracownik traktowany był jak parobek(praca po 12godzin) , a nad nim stał zakompleksiony i z rozbuchanym ego jaśnie pan kierownik(ale to już mam za sobą).
      Odradzam i współczuje obecnie tam wykorzystywanym.
      • Gość: lew Re: Co sądzicie o MEDIA MARKT ? czy warto...? IP: *.radom.vectranet.pl 31.12.09, 22:40
        Niestety to jest typowe dla demokracji polskiej,--"wolność Tomku w swoim domku"
        • Gość: Laki Re: Co sądzicie o MEDIA MARKT ? czy warto...? IP: *.radom.vectranet.pl 31.12.09, 23:36
          Na pewno pomogą ci rozstać z kasą to jedno jest pewne ale czy ten sprzęt będzie
          tego wart to już inna historia.

• mantajek Re: Co sądzicie o MEDIA MARKT ? czy warto...? 22.05.10, 17:00
            Gość portalu: Laki napisał(a):

> Na pewno pomogą ci rozstać z kasą to jedno jest pewne ale czy ten sprzęt będzie
            > tego wart to już inna historia.
            >

I cały sęk tkwi w tym, żeby samemu wybierać to co chce się zakupić a nie dać
            podjąć tego wyboru sprzedawcy.
            • Gość: agappe ad. maximedia IP: *.chello.pl 25.05.10, 03:47
              ...ale wiesz czasem sprzedawca bądź osoba, która jest odpowiedzialna za to co
              jest na virtualnych półkach może sporo doradzić.

wtedy owszem kupujesz Ty jako klient
              ale mały ułamek w tym zakupie to sugerowanie się tym, co ktoś proponuje
              -ale chodzi mi tutaj tylko i wyłącznie o doradzanie, informacje jakie doradza
              inna osoba z takiego sklepu etc. bez namawiania.
              • mantajek Re: ad. maximedia 25.05.10, 13:07
                Gość portalu: agappe napisał(a):

> ...ale wiesz czasem sprzedawca bądź osoba, która jest odpowiedzialna za to co
                > jest na virtualnych półkach może sporo doradzić.
                >
                > wtedy owszem kupujesz Ty jako klient
                > ale mały ułamek w tym zakupie to sugerowanie się tym, co ktoś proponuje
                > -ale chodzi mi tutaj tylko i wyłącznie o doradzanie, informacje jakie doradza
                > inna osoba z takiego sklepu etc. bez namawiania.

A Ty co konkretnie kupowałęś(aś) w maximedia jeśli można zapytać?
              • dz4kczyl Re: ad. maximedia 13.06.10, 21:19

> ...ale wiesz czasem sprzedawca bądź osoba, która jest odpowiedzialna za to co
                > jest na virtualnych półkach może sporo doradzić.
                >
                > wtedy owszem kupujesz Ty jako klient
                > ale mały ułamek w tym zakupie to sugerowanie się tym, co ktoś proponuje
                > -ale chodzi mi tutaj tylko i wyłącznie o doradzanie, informacje jakie doradza
                > inna osoba z takiego sklepu etc. bez namawiania.

Tak czy siak: wybór jest zawsze efektem składowym tego co Ci doradzają. Takie
                jest niestety życie jeśli ktoś jest niezdecydowany to ktoś inny pomoże, tak
                powinno być w każdym sklepie czy zwykłym czy przez internet.
        • Gość: mirek Obcy Kapitał a nie Demokracja IP: *.radom.vectranet.pl 01.01.10, 02:14
          tworzy z Polaków
          Niewolników i
          Parobków
        • Gość: SŁAWA Re: Co sądzicie o MEDIA MARKT ? czy warto...? IP: *.radom.vectranet.pl 04.01.10, 17:50
          W Media Markt jest beznadziejny bank,mam 2500zł emerytury i nie
          przyznali mi kredytu na zakup laptopa za 2400zł,spytałam dlaczego,
          pracownica odpowiedziała "my nie wiemy",decyzje zapadają w
          centrali,a ja nie byłam zadłużona w żadnym banku.Już nigdy nie kupię
          w MEDIA MARKT.Dostałam kredyt w innym banku bez żadnego problemu i
          dokonałam zakupu w innym sklepie.
        • Gość: agappe sklepy internetowe IP: *.chello.pl 10.05.10, 02:53
          Dlatego zawsze lepiej wybierać inne sklepy, jeśli takie opinie chodzą o
          klientach to można rzec "powodzenia"...Sklepy internetowe stają się lepsze pod
          tym względem bowiem więcej można się dowiedzieć na temat towaru niż w
          tradycyjnym sklepie.
          • mantajek Re: sklepy internetowe 22.05.10, 16:55
            Ja kupiłem jakoś trzy miesiące temu pralkę w maximedia, nawet zdecydowałem się
            na górnoładowną, na początku nastawiony byłem sceptycznie do tego pomysłu ale
            używam do tej pory, nie psuje się, chodzi bez zarzutu- cud miód, że tak powiem.
            • Gość: agappe Re: sklepy internetowe IP: *.chello.pl 25.05.10, 03:43
              widzisz, może to właśnie :przyciągnęło Cię: to maximedia co przyciąga innych,
              decyzja o zakupie jest już adekwatna do tego co wcześniej wybrałeś. Cena wtedy
              to mały dodatek to tego co oferuje poprzez swoją gamę taki sklep;
              • dz4kczyl Re: sklepy internetowe 13.06.10, 21:21

> widzisz, może to właśnie :przyciągnęło Cię: to maximedia co przyciąga innych,
                > decyzja o zakupie jest już adekwatna do tego co wcześniej wybrałeś. Cena wtedy
                > to mały dodatek to tego co oferuje poprzez swoją gamę taki sklep;

Mnie to samo do nich przyciągnęło oraz parę innych szczegółów ale o tym pisałem.
                • Gość: agappe Re: sklepy internetowe IP: *.chello.pl 14.06.10, 03:03
                  Nic więcej nie mam do dodania bo chyba wszystko co możliwe zostało napisane o
                  tym sklepie. Zaskarbiają sobie oni coraz większą rzeszę klienteli.

pozdrawiam
      • Gość: aaa Re: Co sądzicie o MEDIA MARKT ? czy warto...? IP: *.147.116.51.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.01.10, 12:03
        Też tam pracowałam. Pracownicy są fajni, ale kierownicy leniwi. Za swoje
        nieudane życie wyżywają się na podwładnych - "jaśnie wielmożni" - haha
        • Gość: Klient Re: Co sądzicie o MEDIA MARKT ? czy warto...? IP: *.radom.vectranet.pl 01.01.10, 12:10
          Warto zaglądać, sklep super, dziewczyny też. Wyroby poważnych firm
          produkowane w Chinach. Niech żyje i zwycięża Komunistyczna Partia
          Chin i jej wspaniali Towarzysze ~!!!!!
          • Gość: tomaszek Re: Co sądzicie o MEDIA MARKT ? czy warto...? IP: *.147.7.64.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.01.10, 17:43
            jesli zaglądać to własnie ze względu na dziewczyny ;) na odkurzaczach są miłe ,
            na zdjęciach blondynka , na płytach też no i kasjerki - bajka . Wszystkiego
            Najlepszego dla wszystkich dziewczyn z media markt
            • Gość: Piter Re: Co sądzicie o MEDIA MARKT ? czy warto...? IP: *.147.167.203.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.01.10, 10:10
              a właśnie tej blondynki od zdjęć nie ma. Trafiam teraz na tego wysokiego chudego
              - co z nim jest nie tak ?! jest strasznie niekontaktowy ! czy tam zatrudniają
              idiotów ? tak mało płacą ze nie chce się odzywać do klienta ?!
              • Gość: Pirat Re: Co sądzicie o MEDIA MARKT ? czy warto...? IP: *.radom.vectranet.pl 10.01.10, 21:30
                jak głosi gminna wieść ma bardzo szerokie plecy więc to typ już mocno
                zakorzeniony...
                • Gość: mirko Re: Co sądzicie o MEDIA MARKT ? czy warto...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 14:00
                  w dodatku cham jakich mało.ponoć tylko młode laski "obsługuje".ma typ
                  tupet.kiedyś mu sie to skonczy
                  • Gość: Robert -co do zdjęć? IP: *.146.194.223.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.01.10, 11:39
                    Z tymi laskami cos jest na rzeczy.Przy robieniu zdjęć ciągle miałem
                    kłopoty.Jeśli pan sie odezwał to termin był na za dwa dni.Ale pogadalem
                    zkolezanką ktora czesto robi tam swoje zdjecia i jest zadowolona.Zrobilismy
                    test.wysłalem moją dziewczyne.bardzo ładna:)Od tamtej pory zawsze ona tam
                    jezdzi.I zdjęcia mamy odrazu.A i cena normalna.Cos te baby mają w
                    sobie;).Pozdrawaimy Pana Rafała!

• Gość: misiek Re: -co do zdjęć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.10, 14:46
                      laska zasze da radę:)szcególnie u tego pana;)
                      • Gość: hotred Re: -co do zdjęć? IP: *.147.145.177.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.02.10, 07:17
                        trafna uwaga:)
                        • Gość: Krysek foto IP: *.146.165.171.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.02.10, 12:52
                          Nie od dzis wiadomo że należy tam swoją panią posyłac.ten wysoki Rafał jest
                          bardzo łasy na wdzięki.a jak jeszcze dziewucha mini załozy;)
                    • Gość: Miro Re: -co do zdjęć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 10:17
                      hahahahaa ! sprawdziliśmy z dziewczyną . DZIAŁA !
      • Gość: były pracownik Re: Co sądzicie o MEDIA MARKT ? czy warto...? IP: *.ats.pl 03.01.10, 15:15
        nie wiem Tomku dokładnie kim jesteś, ale współczuje Twemu aktualnemu pracodawcy
        - pewnie jak od niego odejdziesz to powiesz o nim to samo.
        Co do zakupów w MM - szczerze żałuję, ale raczej nie zostawię kasy w tym
        przybytku za często. I nie dlatego że jest tam kiepskiej jakości towar (bo jest
        taki sam jak gdzie indziej). Raczej mam zastrzeżenia do obsługi, jeśli przyjdę
        tam - to nie dlatego żeby pooglądać, ale żeby otrzymać opinię o sprzęcie i
        dokonać ewentualnego zakupu. A tymczasem... muszę się prosić o obsługę i podanie
        np. sprzętu z gabloty. Żenada.
    • Gość: krzychu Re: Co sądzicie o MEDIA MARKT ? czy warto...? IP: *.147.110.22.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.01.10, 12:24
      w reklamie jest " NIE dla idiotów" - niestety w większości klientami
      "mediamarku" są idioci . Pracowałem tam i wiem , że prawie każdy jest debilem
      skoro przychodzi do sklepu samoobsługowego a rząda tyle uwagi jak w salonie
      firmowym . Przychodzą po sto razy i pytają o to samo . Zwykli pracownicy mają
      przesrane , bo muszą słuchać przygłupich sfrustrowanych kierowników . A jeszcze
      przychodzą idioci , którzy leczą swoje kompleksy na obsłudze sklepu ! Ludzie !
      opamiętajcie się !
    • Gość: liryk Re: Co sądzicie o MEDIA MARKT ? czy warto...? IP: *.147.44.26.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.01.10, 09:51
      nidgy !!!
    • Gość: rl LIPA IP: *.radom.vectranet.pl 02.01.10, 22:45
      LIPA
      LIPA
      LIPA
      • Gość: fsfs Re: LIPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 23:07
        np telewizor LG 42 cale plazma w MM kosztuje po rabacie 2400 a w
        Partner AGD 1750 wiec chyba to jest roznica ? Wiem bo sam
        objezdzilem dzisiaj sklepy i zdecydowalem sie na Partnera.
        • Gość: świerk Re: LIPA IP: 194.156.44.* 03.01.10, 10:45
          Ta a Samsung 32 cale taki cieniutki 3000 a gdzie indziej tylko
          trochę grubszy niecałe 2000 i też 32 cale
          • tomus2221 Re: LIPA 03.01.10, 11:56
            No tak,mozna tez napisac ze taki Akai 32 cale kosztuje niewiele
            ponad 1000zl,wiec po co brac np. super Sharpa z podświetleniem
            ledowym za 4 tysiace.Najlepsi sa tacy klienci co przychodza i
            mowia,ze oni widzieli taki sam model,tysiac zl tanszy,ale niewazne
            ze mial inne cyferki w oznaczeniu i byl to model wyzszy:)
            • Gość: @ Re: LIPA-BUBLE-... IP: *.radom.vectranet.pl 03.01.10, 16:33
              Dlaczego nie można w calach mierzyć pojemności i rozumowania mózgu tego co idzie do coś kupić dla "idiotów"
            • Gość: ed Re: LIPA IP: *.radom.vectranet.pl 10.01.10, 23:03
              to fakt. moj tv w Media markt samsun 46b650 jak kupowalem to kosztowal ponad 5000zl. ja kupilem za 4000zl. tyle ze ten co teraz mam jest na matrycy samsunga (sq01) a w MM mieli tylko AUO......... nie dosc ze drozej to jeszcze gorsza seria
              • Gość: EDDY Re: LIPA IP: *.radom.vectranet.pl 10.01.10, 23:15
                Mój jeden znajomy powiedział mi w tajemnicy, ze wszystkie telewizory z górnej
                półki te koło 5000, szczególnie te których 2-3 sztuki są na wysokich marżach, co
                potwierdzałby twoje słowa
            • mantajek a ja sądzę, iż...;) 22.05.10, 16:58
              do tomus2221- wiesz pomylić cyferki rzecz ludzka, gorzej jak cyferek się nie
              myli, idziesz do sklepu a tam sprzedawca rozkłada ręce bo albo nie wie czy mają
              towar na stanie, albo czy na magazynie, albo idzie gdzieś i nie wraca już do
              klienta, w on odchodzi sfrustrowany. Dlatego wolę sklepy internetowe, większa
              informacja, więcej się dowiesz- chociażby z infolinii czy przy odbiorze towaru etc.
    • Gość: xyz Re: Co sądzicie o MEDIA MARKT ? czy warto...? IP: *.radom.vectranet.pl 03.01.10, 16:33
      pewnie zależy co ?, ja mam widocznie szczęście, odkurzacz hoover, kuchenka, żelazko, 2 laptopy, telewizor i wszystko ok i tanio, bo sprawdzane w necie i w innych sklepach, porównywarki też były używane, :))
    • Gość: ccc To jest sklep tylko dla idiotów IP: *.radom.vectranet.pl 03.01.10, 22:25
      To jest sklep tylko dla idiotów
    • Gość: gosc Re: Co sądzicie o MEDIA MARKT ? czy warto...? IP: *.146.197.157.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.01.10, 16:52
      super "promocje"
    • Gość: Bobek Re: Co sądzicie o MEDIA MARKT ? czy warto...? IP: *.radom.vectranet.pl 04.01.10, 22:59
      A ile tam się zarabia, minimum??//
    • Gość: wini Re: Co sądzicie o MEDIA MARKT ? czy warto...? IP: *.147.50.79.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.01.10, 14:24
      lepiej nie zaglądaj,szkoda czasu
    • Gość: ad Re: Co sądzicie o MEDIA MARKT ? czy warto...? IP: 78.88.132.* 07.01.10, 20:46
      Na pewno bardziej niz w Euro RTV AGD - NIGDY już tam nie kupie!I serdeczenie odradzam to wszystkim
    • Gość: Wprzedaż Re: Co sądzicie o MEDIA MARKT ? czy warto...? IP: *.radom.vectranet.pl 19.01.10, 02:01
      Może ktoś wie co ma być na wyprzedaży w MM???
      • Gość: Laki Re: Co sądzicie o MEDIA MARKT ? czy warto...? IP: *.radom.vectranet.pl 07.02.10, 21:10
        Na nowej wyprzedaży będzie stare badziewie!!!.
        • Gość: aaa Re: Co sądzicie o MEDIA MARKT ? czy warto...? IP: *.radom.vectranet.pl 08.02.10, 03:06
          Może dlatego krążą plotki o planowanych ruchach kadrowych wśród pracowników...
          • Gość: ja Re: Co sądzicie o MEDIA MARKT ? czy warto...? IP: *.147.49.9.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.02.10, 20:36
            to nie są plotki.trzeba zrobić miejsce dla swoich.
            • Gość: Maniuś Re: Co sądzicie o MEDIA MARKT ? czy warto...? IP: *.147.148.27.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.02.10, 16:44
              jak zawsze,przeciez jesteśmy w Radomiu.\To smutne
    • Gość: Nikt Re: Co sądzicie o MEDIA MARKT ? czy warto...? IP: 194.156.44.* 19.02.10, 10:26
      Cały sprzęt RTV i AGD kupiłem w Media, może czasem przepłaciłem,
      może zidjociałem ale co do obsługi nigdy nie miałem zastrzeżeń,
      kupuje tam od dawna, jak i wielu moich znajomych. Sprzęt jak to
      sprzęt czasem coś może nawalić, ale na taką ilość rzeczy które tam
      kupiłem padł tylko monitor, na szczęście był jeszcze na gwarancji i
      po naprawie działa do dziś. Sprzedawcy przynajmniej wiedzą co
      sprzedają nie tak jak np. w Euro, może wynika to z małej rotacji
      pracowników a może z tego że chcą się znać. Co do zakupów przez
      internet to może jest i taniej ale nie lubie czekać, bo jak poczuje
      impuls i mam potrzebę to kupuje i mam od ręki.
      • Gość: ktoś .................................................. IP: *.146.238.184.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.02.10, 11:34
        jeśli lubisz małą rotację to proponuję teraz udać się na zakupy.polowa personelu
        zostanie zwolniona zeby przyjąć mozna bylo swoich a ci niekoniecznie będą sie
        znac na sprzecie
        • Gość: Someone Re: ............................................. IP: 194.156.44.* 01.03.10, 12:32
          żenujące wypowiedzi żenujących byłych pracowników...Pewnie, że
          zawwsze najłatwiej jest szukac winy wsród innych, a nie w sobie. Kto
          przyzna się, że wyleciał z pracy, bo był po prostu leniwy,
          niekompetentny, roszczeniowy, niekoleżeński? Zawsze się jest po
          prostu biednym, pokrzywdzonym byłym pracownikiem, na którego uwiziął
          się kierownik czy dyrektor i na którym nikt sie nie poznał... A
          prawda jest taka, że ludzie nie szanują pracy, są nielojalni,mają
          wszystko gdzieś, zero zaanagażowania i własnej inicjatywy, wszystko
          trzeba palcem pokazać, a jak sie nie pokaże, to nic nie bedzie na
          czas zrobione, bo przecież po co myśleć? Przecież sa od tego
          kierownicy, którzy PRZECIEŻ nic nie robią...Ja rozumiem, że natura
          człowieka zmusza go do marudzenia, ale nei rozumiem, dlaczego przy
          okazji skłania go do oczerniania, kłamstwa, obłudy... Z
          pozdrowieniami dla byłych pracowników, powodzenia w innych zakładach
          pracy...I wyrazy współczucia dla tych, którzy Was zatrudnią...
          • Gość: tomek MEDIA MARKT_ŻEnada IP: *.radom.vectranet.pl 02.03.10, 01:22
            Żenująca to jest twoja wypowiedż
            Niekompetentni,roszczeniowi,i BARDZO NIEKOLEŻEŃSCY
            są jaśnie państwo "przełożeni",lubiący "Lody"
            i "wchodzący bez wazeliny tam gdzie słońce nie dochodzi",
            którzy odreagowują swoje kompleksy na
            zwykłych pracownikach,którzy odwalają
            czarną robotę.
          • Gość: zcałkieminnejbeczk Re: ............................................. IP: *.radom.vectranet.pl 02.03.10, 01:27
            Jest pewnie sporo racji w tym, iż wiele osób jest leniwych,niekompetentnych,
            roszczeniowych i nie przykłada się do pracy... wiadomo i słusznie takich
            pracowników dla dobra organizacji trzeba się pozbyć, by uzdrowić chory
            organizm... ale zastanawia mnie jedno jak pracownik może być zaangażowany i
            dobrze zmotywowany skoro jego przełożony teoretycznie w godzinach pracy ma czas
            na śledzenie forum....

Nazwa sieci: INFORM
            Kraj: DE
            Pula adresów IP: 194.156.32.0 - 194.156.63.255

Opis sieci:
            This space is statically assigned.
            MGI METRO Group Information Technology GmbH
            Duesseldorf
            Media-Saturn
            Media-Saturn

• bakuun MEDIA MARK 12.10.10, 12:45
              Też sądze że w tym sklepie jest niezbyt obsługa, a jakość sprzętu tam jest to tak jak w każdym sklepie, czyli średnia. Ale udało mi się znlaleść w Radomiu niezły serwis RTV, naprawa unich jest dobra i tania zwłaszcza jak ma się unich taki bajer jak Karta Konserwacyjna,
              jak dasz do nich minimum dwa lub więcej sprzętu do naprawy to za jeden zapłacisz 25zł a za nastempne 5zł adresik Tranzetron Radom Ul Żeromskiego 116B
              • moneten Re: MEDIA MARK 12.10.10, 14:43
                Kiedyś w Media Mark kupiłem tv LG Flatron po roku zwalił się obraz naszczęście był jeszcze na gwarancji i udało sie go w miarę szybko naprawić. A jeśli chodzi o ten Serwis TRANZETRON co pisze kolega bakuun to rzeczywiście jest dobry I tani, też mam tę kartę konserwacyjną, zaniosłem do nich DVD, wieże i CDradio samochodowe i dzięki tej karcie zapłaciłem 35zł za całą naprawe. tylko trzeba co 6 miesięcy dać sprzęt na kontrole techniczną do serwisu
                • darek_radom Re: MEDIA MARK 13.10.10, 21:47
                  Początek września (o ile dobrze pamiętam). Telewizor plazmowy Panasonic TX-P42G20E:
                  - MM, ul.Grzecznarowskiego - 4.699zł. (przed "promocją" -22% VAT)
                  - Puzonika, ul.Sienkiewicza (przeniesiony z ul.Skłodowskiej) - 3.600zł.
                  - sklepy internetowe, Allegro - 3.200-3.600zł.

MM - nie dla...?
                  • ketanol4 Re: Serwis 14.10.10, 08:45
                    Niewiem czy w media mark można coś dobrego kupić. Ale jeśli chodzi o ten serwis Tranzetron i ką karte konserwacyjną to rzeczywiście świetna rzecz.
                    • ketanol4 Re: Serwis 14.10.10, 08:48
                      sorrki, tą karte konserwacyjną świetna rzecz
                      • tomus2221 Re: Serwis 14.10.10, 10:25
                        Alez reklama serwisu:)Ciekawe czy naprawa TV tez kosztuje 35zl:)Śmiesza mnie opinie o Media,sklep taki sam jak inne,a jakosc produktow,cóż nie istnieje cos takiego jak dobre i tanie:)
              • zibi3001 Re: MEDIA MARK 22.04.15, 18:43
                Telewizor OK. OLE 321 b-d4 pół roku po gwarancji się zepsuł, jedyny serwis w Kaliszu, koszt ekspertyzy 50 pln jeżeli zlecisz naprawę i 120 pln jeżeli się nie zdecydujesz na naprawę. Nie ma żadnego serwisu w innych miastach FACK. Ciekawe że nie wykupując dodatkowej gwarancji w ocenie elektronika do którego zawiozłem sprzęt zginęły sterowniki w urządzeniu. Według mnie to specjalne działanie producenta ew. Media Markt. Pisałem opinie na stronie Media ale moderator ich nie udostępnia jednym słowem nic nie kupujcie w Media Markt pod ich marką.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka