Gość: Sasza IP: *.internet.radom.pl 13.02.04, 20:58 Sasza - ten który zadenuncjował swoich rodziców(ojca) ,za to że ukradł garśc zboża z kołchozowgo pola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotr .o czym wy piszecie............ IP: *.udn.pl 14.02.04, 00:49 jakie mlodziezowki,chyba do gry w skakanke,brak tam mlodych ludzi z mlodziezy wszechpolskiej i ligi republikanskiej ktora ma wieksze wplywy wsrod mlodziezy od tego waszego "parlamentu".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: .o czym wy piszecie............ IP: *.136.udn.pl 15.02.04, 00:49 Jeszcze by brakowało tych szumowin z Ligi Republikańskiej i Młodzieży Wszechpolskiej. Wtedy doszłoby pewnie nie tylko do wojen słownych ale i do rękoczynów. BTW to w poprzedniej kadencji Parlamentu był obecny członek Młodzieży Wszechpolskiej, ale się nie popisał działalnością. Odpowiedz Link Zgłoś
kamil.budzynski Re: .o czym wy piszecie............ 19.02.04, 16:50 nie wydaje mi się zeby PMMR musiał konkurować z jakimiś młodzieżówkami, zwłaszcza z tak skrajnymi jak MW, o tz rząd dusz z banalnie prostej przyczyny to nie jest jego zadaniem statutowym. Zwróc uwagę, że skrajne ugrupowania są bardziej aktywne od "neutralnych", ale wynika to z faktu znikomego poparcia społecznego, które dzięki ich aktywności ma ulec zwiększeniu, a przynosi to zwylke odmienny skutek. I jeszcze jedno-za poprzedniej kadencji byl w parlamencie przedstawiciel Mlodziezy Wszechpolskiej i jakoś nic szczególnego, poza niewybrednym komentarzem o Giertychu i Olejniakowej, nie zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G7 Re: Burzliwa sesja młodzieżowego parlamentu IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.02.04, 13:18 On ma rację. Tam jest miejsce tylko dla nas - dzieci komunistów, którzy odchodzą już ze sceny. Paranoja. Do czego ma służyć taaaaaki "parlament" przejmujący najgorsze wzorce swoich tatusiów z PZPR. Po ich spotkaniach ktoś powinien sprawdzić siedzenia czy oby nie jest tam gdzieś wyskrobane JULEK KOCHA MARTYNKĘ. Śmiech na sali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fsm Re: Burzliwa sesja młodzieżowego parlamentu IP: *.udn.pl 15.02.04, 16:36 A prezerwatywy rozdawali? Bo w Warszawie wczoraj młodzi socjaliści rozdawali na placu Zamkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donat Re: Burzliwa sesja młodzieżowego parlamentu IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 17.02.04, 10:28 Artykuł jest napisany jednostronnie, brakuje tu zdania drugiej strony, a nie tylko śieroty politycznej :D /Marszłka/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poufny Re: Burzliwa sesja młodzieżowego parlamentu IP: *.udn.pl 19.02.04, 17:04 Mam pytanie. Co za młodzież? Może bliżej coś na ten temat. Jakieś nazwiska,osiągnięcia szkolne tej młodzieży. Ktoś wie coś na ten temat? Chyba,że posiedzenie to odbyło się przy drzwiach zamkniętych.A tematem było bezpieczeństwo państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kamil.budzynski zle sie dzieje 19.02.04, 17:09 Wydaje mi się że głównym problemem parlamentu jest to że daje on prestiż bardzo małym(relatywnie)kosztem,dlatego jest w kręgu zainteresowań młodzieżówek, które mogą sobie przy jego pomocy zrobić łatwą reklamę a ich członków wynieść bliżej tej "własciwej" władzy. Obecna sytuacja moze mieć (i zapewne bedzie miała) fatalny wpływ na przyszłość parlamentu(rady). W najgorszym wypadku może zostać rozwiązana przez władze samorządowe Radomia. I muszą sobie z tego zdawać sprawę zarówno obecny marszałek Łoboda (de facto do niedawna członek FMSu-młodzieżówki SLD),były marszałek Molenda(obecny przewodniczący FMSu w Radomiu) jak i mniemam szara eminencja tego "cyrku" który ma tam obecnie miejsce-wicemarszałek Stępień(dla odmiany członek Młodych Demokratów-PO. Dla wiadomości-byłem posłem poprzedniej kadencji i przez pweien czas członkiem Rady Parlamentu w skaład której wchodzili mi. Stępięń i Łoboda, a jej pracami kierował ówczesny marszałek Łukasz Molenda. Kamil Budzyński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gti Re: Burzliwa sesja młodzieżowego parlamentu IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 19.02.04, 17:15 A nie mówiłem że to SLD-owskie pomioty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poseł Re: Burzliwa sesja młodzieżowego parlamentu IP: *.136.udn.pl 19.02.04, 23:41 Widzę że tylko o FMSie. Ciekaw jestem dlaczego bo przeciez rozchodzi się o nieudolność PMMR oraz temu, że ta młodzież mjest targana przez dziwnego rodzaju emocje. Od socjalistów WARA - w PMMR rządzą liberałowie i zobaczcie co się dzieje! Za Marszałka Molendy chociaż był spokój i porządek. Nie było mowy o takiej plamie medialnej. Lewica i tak robi ile się da żeby wszystko uspokoić! Łoboda musi odejść! Starczy już rządów nieudolnego karierowicza! Odpowiedz Link Zgłoś
kamil.budzynski Re: Burzliwa sesja młodzieżowego parlamentu 20.02.04, 13:55 łukaszu pozdrawiam-zakładam ze ty:P Odpowiedz Link Zgłoś
kamil.budzynski Re: Burzliwa sesja młodzieżowego parlamentu 20.02.04, 14:20 Łoboda był w FMSi, a o ile mnie pamięć nie myli to on nadal jest marszłkiem, więc z tymi liberałami to chodzi o Stępnia?a moze ktoś z PISu?bzdura! Faktem jest ze marszałkiem jest osoba delikatnie mowiac pozbawiona na to stanowisko kompetencji, ale trzeba pamietać ze zostala ona "namaszczona" przez Molende!Czemu??? No bo Łobodą powinno sie dać łatwo sterować, nie powinien sie usamodzielnić,a po włączeniu do PMMR młodzieżówek łatwo sie go usunie... Więc za obecny stan rzeczy ponosi odpowiedzialnośc też ppoprzedni marszałek. Najgorsze jest to ze pamiętam jak walczyliśmy z prawnikami o samodzielność PMMR,parlamentu bez młodzieżówek, a teraz???...Cóż ludzie sie zmieniają... a szkoda... Kamil Budzyński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewica Re: Burzliwa sesja młodzieżowego parlamentu IP: *.udn.pl 20.02.04, 16:19 Ale o co młody "pośle" się rozchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewica Re: Burzliwa sesja młodzieżowego parlamentu IP: *.udn.pl 20.02.04, 16:25 Młody "pośle" a starczy to jest uwiąd. To do tego który podpisuje się poseł a wysłowić sie nie umie. Może prezydent powinien skończyć z tą błazenadą. T. Zw. młodzieżowy parlament to gadulstwo i zamęt, jak mówili nasi dziadkowie z PPR. Wystarczy tych przepychanek. Odpowiedz Link Zgłoś