azz 15.02.02, 11:49 Moze ktos z dami netu chcialby zagrac w QUAKA 2,bo wewnatrz sieci jest sybki transfer , Albo moglby ktos poztawil by wewnatrz sieci jakis serverek. Moze jakiegos Ftp-ka lub cos inne go z jakimis filmami i grami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
register Re: !!!!Daminet!!!!!! -> Quake 15.02.02, 20:16 azz napisał(a): > Moze ktos z dami netu chcialby zagrac w QUAKA 2,bo wewnatrz sieci jest sybki > transfer , Albo moglby ktos poztawil by wewnatrz sieci jakis serverek. Moze > jakiegos Ftp-ka lub cos inne go z jakimis filmami i grami. Z tego co wiem (dzwonilem)server gier w DAMI NET powinien ruszyc lada dzien. I w zwiazku z tym mala sgdestia moze mapiszemy jakie gry by sie na nim przydaly? Byc moze ktos z Nich czyta forum ? Na początek proponuje 1. Q3 2. Starcraft`a Co wy na to ? register Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdk Re: !!!!Daminet!!!!!! -> Quake IP: 194.228.100.* 15.02.02, 20:32 register napisał(a): > Na początek proponuje > 1. Q3 > 2. Starcraft`a Sorry, a o czym to jest? :) Odpowiedz Link Zgłoś
azz Re: !!!!Daminet!!!!!! -> Quake 15.02.02, 22:21 Ja proponuje quaka 2.A pozatym moze znasz register jakis userow z dami. A jezeli ktos chce pograc lub porozmawiac o tym to moj numer gg to:1844197 Odpowiedz Link Zgłoś
register Re: !!!!Daminet!!!!!! -> Quake 21.02.02, 18:22 Widzieliscie na DamiInfo ? Wlasnie Dami rospisalo ankiete na serwer gier :)))) Nawet podali maila :p Ja juz im wysylam: Q3, Q2 i Starcraft. Ciekawe czy mnie wysluchaja. Fajnie by bylo bo na HIeterii ma straszne lagi (145) a w koncu bym sobie pogral. pozdrawiam register PS a moze jeszcze mod do Q3 (urban terror) ale na to nie licze Odpowiedz Link Zgłoś
register Re: !!!!Daminet!!!!!! -> Quake 21.02.02, 18:24 Piszac "HIeterii" mialem na mysli histeria.pl A tak nawiasem ponoc ATS uruchomil juz jakas nowa gre register Odpowiedz Link Zgłoś
register Re: !!!!Daminet!!!!!! -> Quake 21.02.02, 18:25 Sorki za te ilsoc postow ale... jestem maniakiem reg... Odpowiedz Link Zgłoś
azz Re: !!!!Daminet!!!!!! -> Quake 22.02.02, 18:12 REGISTER jaki jest ten aders do dami.Chodzi mi o to gdzie należy wyslać im te propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
azz Re: !!!!Daminet!!!!!! -> Quake 22.02.02, 18:14 Nawiasem moze ktos chce pograc w quaka 2 jak jeszcze nie ma tego servera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jg Re: !!!!Daminet!!!!!! -> Quake IP: *.dami.com.pl 27.02.02, 12:00 adres dami: dami@dami.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
register Re: !!!!Daminet!!!!!! -> Quake 27.02.02, 16:56 azz napisał(a): > REGISTER jaki jest ten aders do dami.Chodzi mi o to gdzie należy wyslać im te > propozycje sorki za zwloke adres gry@dami.com.pl register Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Explorer Re: !!!!Daminet!!!!!! -> Quake IP: *.radom.pl 02.03.02, 00:23 azz napisał(a): > Moze ktos z dami netu chcialby zagrac w QUAKA 2,bo wewnatrz sieci jest sybki > transfer , Albo moglby ktos poztawil by wewnatrz sieci jakis serverek. Moze > jakiegos Ftp-ka lub cos inne go z jakimis filmami i grami. Ale jak w Dami mozna zrobic FTP ? kolega ma i nie wie chodzi o taki ktory bedzie widoczny wewnatrz sieci pozdrwaiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azz Re: !!!!Daminet!!!!!! -> Quake IP: 217.17.41.* 02.03.02, 21:12 Gość portalu: Explorer napisał(a): > Ale jak w Dami mozna zrobic FTP ? > kolega ma i nie wie > chodzi o taki ktory bedzie widoczny wewnatrz sieci > > pozdrwaiam Z tym FTP chodzi mi o to żeby ktoś na swoim kompie założyl serwer FTP(DLA WYJAŚNIENIA-używając odpowiedniego programu),byłby to server założnowy na IP, który jest przypisany każdemu komputerowi wewnątrz sieci.Ten oczywiście server byłby widoczny tylko wewnątrz sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jezzo Re: !!!!Daminet!!!!!! -> Quake IP: *.radom.pl 03.03.02, 14:28 Ludzie jesli kcecie pograc w q2 to zapraszam na : Histeria.pl porty 27910 i 30000 . Najlepszy radomski serv q2 > tam tesh mozecie poznac ludzi z mojego klanu [rm]:) Zapraszam wszelkich nowym pomozemy w nauce grania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Explorer Re: !!!!Daminet!!!!!! -> Quake IP: *.ats.pl / 10.0.0.* 03.03.02, 17:29 Gość portalu: Jezzo napisał(a): > Najlepszy radomski serv q2 hmm najlepszy bo jak narazie jedyny zobaczyny co bedzie jak w koncu na dami uruchomia Odpowiedz Link Zgłoś