Gość: edi IP: *.udn.pl 28.02.04, 08:12 Byłem na koncercie było czadowo. Fajna fotka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obs Re: Thorn wrócił i zagrał w Resursie IP: *.udn.pl 28.02.04, 09:15 heh a ja myslalem ze oni beda grac do kotleta :P a zdziwilem sie jak duzo ludu bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vampirek Thorn wrócił i zagrał w Resursie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.02.04, 14:12 Byłem na koncercie i musze przyznac ze było super, ale za ktrótko jak po kilku latach milczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitairo kaszanka IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 28.02.04, 15:40 No niestety.Rozczarowanie.Schemat za schematem - zamiast do przodu.to jeszcze się "cofają".Odgrzewane kotlety są niesmaczne.A już tym bardziej te "metalowe". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROROCK Re: Thorn wrócił i zagrał w Resursie IP: *.pilicka.net.pl 28.02.04, 16:40 Bardzo dobre nagłośninie, oświetlenie, scenografia...i tyle dobrego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurt Cobain Re: Thorn wrócił i zagrał w Resursie IP: *.cm-upc.chello.se 28.02.04, 22:06 To takich szarpidrutow ktos jeszcze w Polsce slucha? A moze tylko w Radomiu? Ludzie przeciez Wy juz za pare tygodni bedziecie w Europie! Jak to wtedy wytlumaczyc? Znowu zacofaniem z powodu komuny? Bez jaj... "THORN" to w Szwecji bardzo znana firma, ktora wypozycza stary, uzywany sprzet rtv osobom starszym i gorzej sytuowanym. Cena tego jest bardzo konkurencyjna ale jakosc... Moze to tak przez analogie - ten sprzet tez byl kiedys nowy i swiezy a klienci mlodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bauhahua Re: Thorn wrócił i zagrał w Resursie IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 28.02.04, 23:09 buahauhauahua ale czad!@@@@@@@@@@@@@ THORN tak jest!!!!!!! przezytek hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cryptos Re: Thorn wrócił i zagrał w Resursie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.02.04, 01:34 Thorn wrócił w Resursie??? jak to ma byc powrót to ja dziekuję... niech sie koledzy nuczaą grać z metronomem... Czy Mriuszowi Kowalskiemu juz się znudziła muzyka ziemi?? Zdecydujmy sie na jedno, a w miarę dobrze... Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mig Re: Thorn wrócił i zagrał w Resursie IP: *.udn.pl 29.02.04, 09:42 Was to chyba wszystkich popierdoliło w tym mieście. Nich już ten Kowalski coś robi. Co z tego, że to odgrzewane kotlety przynajmniej coś się dzieje na tym pustkowiu. Nie jestem zwolennikem tego gaścia jak równiez tego typu muzyki, ale koncert był udany. Ta muzyka jest przynajmniej lepsza śmiesznego białego rapu którego dni są policzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cryptos Re: Thorn wrócił i zagrał w Resursie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.02.04, 11:30 oczywiście, że lepsza - ale nie zmienia to faktu, ze jest na miernym poziomie. Oczywiscie jest to tylko moje skromne zdanie i przepraszamjeżeli kagoś uraziłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: Thorn wrócił i zagrał w Resursie IP: *.radom.pilicka.pl 29.02.04, 12:29 Każdy ważny piszeże kotlety i kicha. To czemu sami nie potraficie zorganizować nic co by chociaż do stóp sięgało Panom z THORN-a? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trampki bleeeeee! IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 29.02.04, 12:35 zawsze wiedziałem że pseudo-metale to rasiści i osoby upośledzone muzycznie!Co Wam przeszakdza biały rap?to że jets poplarny i że się ludziom podoba? Przeszkadza Wam to że na koncerty "białego rapu" przychodzi wiecej osób niż na wasze metalowe "spędy" ?To was boli?Wychodzi z Was tolerancja!Kowalski robi co robi.Niech sobie robi.A wy tylko krytykujecie.Bo jesteście O G R A N I C Z E N I!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek thorn IP: *.radom.pilicka.pl 29.02.04, 12:43 i jeszcze jedno thorn to jedna z nielicznych kapel w tym całym Radomskim( a raczej w Polskim) syfie,ktora ma coś do powiedzenia. W tym grajdole można liczyć albo na THORN, albo na podnoszącą się z popiołów IRĘ. A biały rap mam gdzieś, chciałem zobaczyć zajebistą radomską kapelę, a zobaczyłem imprezę na zajebistym europejskim poziomie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trampki Re: thorn IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 29.02.04, 14:45 O gustach sie nie rozmawia.Mozna polemizowac ktora kapela radomska zasluguje na miano NAJLEPSZEJ(jesli ta na ktorej kocnerty przychodzi wiecej niz 300 osób to na pewno nie jest to THORN).A co do tego "europejskiego poziomu" to chyba nigdy nie widziałeś koncertu na PRAWDZIWIE EUROPEJSKIM POZIOMIE!Kowalski ma kase - chciał pokazać na co go stać - no i pokazał: hałturę! ALE!Jedno trzeba mu przyznać:potrafi się znaleść prawie zawsze w odpowiednim miejscu i czasie.Dobrym menagerem to ON jest na pewno.Tu oddaje mu honor bo brakuje takich ludzi w naszym miescie.Ale muzykiem - jest miernym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarzan Re: Thorn wrócił i zagrał w Resursie IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 29.02.04, 15:50 Koncert był zajebisty. Zero kompromisu. Czadowo i do przodu.Jak ktoś nie lubi tej grupy to po jaką cholerę kupił bilet(tylko po to żeby krytykować???)- jesteście żałośni. A co do Mariusza Kowalskiego....to niech mi każdy złośliwiec odpowie...Kto w Radomiu w ostatnich czasach skomponował muzykę do dużego przedsięwzięcia MUZYKA ZIEMI(i zgromadził na kilkunastu koncertach komplety publiczności?????????)Z tego co wiem jest też kompozytorem do numerów Thorna.... zazdrośnicy-DO DOMU!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trampki Re: Thorn wrócił i zagrał w Resursie IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 29.02.04, 16:41 TARZANIE - nikt ru zazdrosny nie jest.Bo i nie wiem o co.O hałturę?O pseudo- profesjonalizm?daj spokój.Zazdrosny to ja na pewno nie jestem.A kupiłem bilet bo "dałem szanse" panu Kowalskiemu.Muzyka Ziemi - to schemat na schemacie.Ale ok.Pomyślałem sobie,niech pokaże co potrafi z THORNEM.No i niestety.Też zawiedziony zostałem. Ale dajmy już spokój panu Kowalskiemu.Jak już wspomniałem wcześniej - brak naszemu miastu ludzi "z głową" do marketingu i promocji.A głowę do tych rzeczy pan Kowalski ma.Więc niech coś tam robi sobie w myśl zasady:nie ważne jak mówią o Nas.Ważne że mówią cały czas :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multi Re: Thorn wrócił i zagrał w Resursie IP: *.156.udn.pl 29.02.04, 20:54 Jasne, że dobrze jak coś się dzieje Ja osobiście tej muzyki nie słucham ale ciesze się z kazdego wydarzenia ktore ożywia Radom A ci co krytykuja to chyba tylko to potrafią . No cóż każdy robi to co lubi i co umie robic . A do krytykowania wcale nie trzeba sie natrudzić i mozna nawet z domu nie wychodzic.... bo po co jak i tak sie nic nie dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: Thorn wrócił i zagrał w Resursie IP: *.radom.pilicka.pl 01.03.04, 11:52 widzę panie SCHEMACIE że powoli pan zmienia zdanie! Chyba masz kolego jakiś dół emocjonalny i psychiczny w swojej bańće że wszędzie widzisz schematy.Z wielkim utęsknieniem czekam na twoją artystyczną propozycję w całym tym jako to twierdzisz schematycznym graniu. A może się boimy? Tandeciaż z ciebie! jak ktoś tu wspomniał jak mi się coś nie podoba to wychodzę i tyle wszystkiego a ty musiałeś przechodzić straszne katusze bo ktoś zrobił coś o czym ty nawet nie masz zielonego pojęcia!!! AVE THORN!!! Czekam na powtórkę!!!! pozdrawiam!! LELEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niemy Re: Thorn wrócił i zagrał w Resursie IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 12:19 Sie ma ludzie. Byłem na Thornie i było zajebi$cie. Co z tego że do tej pory mam sztywny kark? Ale wiem (niestety) że na IRZE już taka atmosfera się nie powtórzy:( Pozdawiam ludzi z góry - następnym razem zejdzcie pod scene chociażby żeby dostać troche po plecach...AVE THORN ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarzan Re: Thorn wrócił i zagrał w Resursie IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 13:29 Pozdrawiam wszystkich fanów THORNU i mocnego grania Wreszcie coś się dzieje w tym Radomiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hEndRYK Do GAZETY WYBORCZEJ Thorn w Resursie IP: *.suwo / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 15:22 Uważam, że jest lekką przesadą, cuchnącą prowincjonalizmem, umieszczanie na pierwszej stronie tak wielkiego zdjęcia i dopisanie do niego kilku zdań nie mówiących nic nowego. Czy to wydarzenie aby zasługuje na takie wyróżnienie? Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tereferedudek Re: Thorn wrócił i zagrał w Resursie IP: *.udn.pl 01.03.04, 18:19 PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF masters of padaka..............PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Odpowiedz Link Zgłoś