mamawiktorka2008 25.05.10, 08:34 Hej. Znacie może jakiegoś dobrego chirurga dziecięcego, najlepiej na NFZ? Tylko taki godny polecenia:) Dziękuję za odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dortam Re: Chirurg dziecięcy 25.05.10, 14:17 ja mam jedynie koszmarne wspomnienia z Józefowa i delikatnie mówiąc tego Pana który tam pracuje powinni przesunąć do więziennego szpitala dla zbirów i zakazać wszelakich kontaktów z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Re: Chirurg dziecięcy 25.05.10, 16:29 Dorotka, kogo konkretnego masz na myśli? Jeśli tu nie chcesz podawać nazwiska, to napisz na Intymnym... Odpowiedz Link Zgłoś
andzia0608 Re: Chirurg dziecięcy 26.05.10, 19:42 ja też jestem ciekawa, choć już jestem umówiona do jednego, zapomniałam nazwiska, ale jakieś proste chyba i krótkie B... Odpowiedz Link Zgłoś
annathema Re: Chirurg dziecięcy 02.11.10, 22:45 Z sercem polecam doktora Wypyskiego (ordynator chirurgii dziecięcej na Józefowie) - cięzko dotrzeć do niego w szpitalu ale przyjmuje też prywatnie w przychodni na Struga. A łatwiej dostac się do doktora Krzysztofa Baryłki - na NFZ - w poradni na Józefowie. Fantastyczny z podjeściem do dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś