Gość: david IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 16:34 Dość jego żądów i nie udanych premier w Radomiu!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Deyvid Re: SROKA MUSI ODEJŚĆ!!! IP: *.udn.pl 08.03.04, 23:20 Pocałuj go pod ogon analfabeto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osb Re: SROKA MUSI ODEJŚĆ!!! IP: 80.249.4.* 09.03.04, 13:01 naucz sie pisac tumanie i sam lepiej odejdz z tego forum.... nie masz szans na dyrektora teatru, wiec sie nie ekscytuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: SROKA MUSI ODEJŚĆ!!! IP: *.udn.pl 09.03.04, 19:11 Nie może odlecieć????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ornitolog Re: SROKA MUSI ODEJŚĆ!!! IP: 195.164.30.* 09.03.04, 20:19 Definitywnie chodzi o przylot bocianów. Idzie wiosna! Może być rekordowo gorąca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kult Re: SROKA MUSI ODEJŚĆ!!! IP: *.udn.pl 09.03.04, 20:35 Mylicie Srokę z Pulnarem. To on oddał obrazy Fangorowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Junio Re: SROKA MUSI ODEJŚĆ!!! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.04, 00:34 Ale oddal Festiwal Gombrowiczowski do Lublina. Zadziwiające, że główne obchody Roku Gombrowiczowskiego nie odbędą się w mieście, gdzie ten festiwal powstal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ate i C.O. Re: SROKA MUSI ODEJŚĆ!!! IP: *.156.udn.pl 10.03.04, 00:13 ...ja, na przykład, gdy mam stres, dużo jem na noc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: SROKA MUSI ODEJŚĆ!!! IP: *.udn.pl 10.03.04, 09:49 Sroka niech odlatuje! Rabenda na szefa teatru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ornitolog Re: SROKA MUSI ODEJŚĆ!!! IP: 195.164.30.* 10.03.04, 13:55 >>>Sroka niech odlatuje! Rabenda na szefa teatru! Czy to ten sam Rabenda, który odnosi spektakularne sukcesy menadżerskie i finansowe na rynku radiowym jako prezes Radia Rekord? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzierlatka Re: SROKA MUSI ODEJŚĆ!!! IP: *.udn.pl 10.03.04, 14:32 O jakich ty sukcesach mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sęp Re: SROKA MUSI ODEJŚĆ!!! IP: *.udn.pl 11.03.04, 18:32 Precz z teatralnymi analfabetami, którzy nie chodzą do teatru a wymądrzają się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ew. Przeczytajcie to!!!! IP: *.udn.pl 12.03.04, 00:02 zapraszam, spotkajmy się w teatrze. chętnie wszystkich zobaczę na premierze Kordiana i premierach sztuk odważnych. Ludzie, pięć premier w dwa miesiące. Nie narzekajcie, tylko ruszcie tyłki, żeby było o czym rozmawiać. Zobaczymy, jaki będzie następny dyrektor i jak szybko będziecie chcieli się go pozbyć. A może zapytacie pracowników teatru, czy odpowiada im dyrekcja, bo póki co to dyr. Sroka im wypłaca pensje (w terminie). Wy najchętniej w ogóle zamknęlibyście teatr, bo po co funkcjonuje, skoro i tak nie jest grany żaden musical albo jakiś hicior teatralny. Otwórzcie oczy! Naprawdę sporo się dzieje, teatr wychodzi do ludzi, spektakle z radomia pokazywane są w Warszawie. Wkurzają mnie te głosy na forum. Ciekawe, jak każdy z was rządziłby teatrem. Co? Ogólnie źle się dzieje w naszym państwie w kulturze, na nic nie ma pieniędzy. A Festiwal Gombrowiczowski będzie, bez obawy, tyle że ze względu na Rok Gomrowiczowski w całym kraju odbędzie się kilkadzięsiąt, albo nawet ponad sto imprez z tego tytułu. Ruszcie tyłki i głowy i zrobcie cokolwiek dla kultury czy sztuki w tym mieście, a nie gadajcie kogo zwolnić w następnej kolejności. Brrrrrrr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinio Re: Przeczytajcie to!!!! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.04, 02:22 a wpuscisz mnie i moja dziewczyne na premiere kordiana? nie mamy kaski na bilety... Odpowiedz Link Zgłoś
roksana_psychologiczna Re: Przeczytajcie to!!!! 12.03.04, 08:02 Pan Sroka okazał się zaradnym, pełnym pomysłów dyrektorem na te trudne czasy.Potrafił przyciągnąć młodzież, która zpracowuje sobie w teatrze na bilet. Dany za darmo jest mniej wart niż odpracowany. Znakomity pomysł. Pan Sroka powinien zostać po przedłużeniu kontraktu przez urząd, bo po co szukać kogoś kto bedzie gorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: five o'clock Re: Przeczytajcie to!!!! IP: *.udn.pl 12.03.04, 16:18 Pan Banaszewicz nie lubi teatru i to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multi Re: Przeczytajcie to!!!! IP: *.156.udn.pl 12.03.04, 17:51 Chyba głównie o to chodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Przeczytajcie to!!!! IP: *.udn.pl 13.03.04, 20:58 Czytając wasze opinie mam wrażenie że piszą tu tylko dwie frakcje - pracownicy teatru, którzy bezkrytycznie chwalą swego dyrektora i ludzie którym koncepcja tego teatru się nie podoba. Ja chodzę do teatru, po wczorajszej premierze z NACISKIEM NA CHODZĘ. Nie wiem czy formuła teatru się zmienia, czy naprawdę trzeba widza zganiać po teatrze by "coś" zaprezentować?. Nie wiem o co "chodziło" w tym spektaklu, chyba naprawdę o chodzenie. Czytam że ma być 5 premier. Na Boga, jakąż trzeba mieć potrzebę, by tak dużo premier i w tak krótkim czasie. Czemu p. dyrektor tak się spieszy? Czy chodzi o przedłużenie bycia dyrektorem? Myślę że dużo nie oznacza dobrze. Jutro gra "123", ale nie ma już biletów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multi Re: SROKA NIECH ZOSTANIE IP: *.156.udn.pl 13.03.04, 22:19 No pewnie. Jak był Linas było żle (czy na pewno?) Jak jest Sroka tez jest żle, a jak bedzie ktoś inny też będzie żle. A wszystko to dlatego że nie można zatrudnic dobrych aktorów bo pewnie brak kasy. Wiec jak sie nie ma co się lubi to się lubi co sie ma. Odpowiedz Link Zgłoś