Dodaj do ulubionych

SROKA MUSI ODEJŚĆ!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 16:34
Dość jego żądów i nie udanych premier w Radomiu!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Deyvid Re: SROKA MUSI ODEJŚĆ!!! IP: *.udn.pl 08.03.04, 23:20
      Pocałuj go pod ogon analfabeto.
    • Gość: osb Re: SROKA MUSI ODEJŚĆ!!! IP: 80.249.4.* 09.03.04, 13:01
      naucz sie pisac tumanie i sam lepiej odejdz z tego forum.... nie masz szans na
      dyrektora teatru, wiec sie nie ekscytuj...
      • Gość: misia Re: SROKA MUSI ODEJŚĆ!!! IP: *.udn.pl 09.03.04, 19:11
        Nie może odlecieć?????????????
    • Gość: ornitolog Re: SROKA MUSI ODEJŚĆ!!! IP: 195.164.30.* 09.03.04, 20:19
      Definitywnie chodzi o przylot bocianów. Idzie wiosna! Może być rekordowo gorąca.
      • Gość: kult Re: SROKA MUSI ODEJŚĆ!!! IP: *.udn.pl 09.03.04, 20:35
        Mylicie Srokę z Pulnarem. To on oddał obrazy Fangorowi.
        • Gość: Junio Re: SROKA MUSI ODEJŚĆ!!! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.04, 00:34
          Ale oddal Festiwal Gombrowiczowski do Lublina. Zadziwiające, że główne obchody
          Roku Gombrowiczowskiego nie odbędą się w mieście, gdzie ten festiwal powstal.
    • Gość: Ate i C.O. Re: SROKA MUSI ODEJŚĆ!!! IP: *.156.udn.pl 10.03.04, 00:13
      ...ja, na przykład, gdy mam stres, dużo jem na noc.
      • miki190 Re: SROKA MUSI ODEJŚĆ!!! 11.03.04, 18:31
        a ja wciągam piwko i chipsy
    • Gość: x Re: SROKA MUSI ODEJŚĆ!!! IP: *.udn.pl 10.03.04, 09:49
      Sroka niech odlatuje! Rabenda na szefa teatru!
      • Gość: ornitolog Re: SROKA MUSI ODEJŚĆ!!! IP: 195.164.30.* 10.03.04, 13:55
        >>>Sroka niech odlatuje! Rabenda na szefa teatru!

Czy to ten sam Rabenda, który odnosi spektakularne sukcesy menadżerskie i
        finansowe na rynku radiowym jako prezes Radia Rekord?
        • Gość: dzierlatka Re: SROKA MUSI ODEJŚĆ!!! IP: *.udn.pl 10.03.04, 14:32
          O jakich ty sukcesach mówisz?
    • Gość: sęp Re: SROKA MUSI ODEJŚĆ!!! IP: *.udn.pl 11.03.04, 18:32
      Precz z teatralnymi analfabetami, którzy nie chodzą do teatru a wymądrzają się.
    • Gość: ew. Przeczytajcie to!!!! IP: *.udn.pl 12.03.04, 00:02
      zapraszam, spotkajmy się w teatrze. chętnie wszystkich zobaczę na premierze
      Kordiana i premierach sztuk odważnych. Ludzie, pięć premier w dwa miesiące. Nie
      narzekajcie, tylko ruszcie tyłki, żeby było o czym rozmawiać. Zobaczymy, jaki
      będzie następny dyrektor i jak szybko będziecie chcieli się go pozbyć. A może
      zapytacie pracowników teatru, czy odpowiada im dyrekcja, bo póki co to dyr.
      Sroka im wypłaca pensje (w terminie). Wy najchętniej w ogóle zamknęlibyście
      teatr, bo po co funkcjonuje, skoro i tak nie jest grany żaden musical albo
      jakiś hicior teatralny. Otwórzcie oczy! Naprawdę sporo się dzieje, teatr
      wychodzi do ludzi, spektakle z radomia pokazywane są w Warszawie. Wkurzają mnie
      te głosy na forum. Ciekawe, jak każdy z was rządziłby teatrem. Co? Ogólnie źle
      się dzieje w naszym państwie w kulturze, na nic nie ma pieniędzy. A Festiwal
      Gombrowiczowski będzie, bez obawy, tyle że ze względu na Rok Gomrowiczowski w
      całym kraju odbędzie się kilkadzięsiąt, albo nawet ponad sto imprez z tego
      tytułu. Ruszcie tyłki i głowy i zrobcie cokolwiek dla kultury czy sztuki w tym
      mieście, a nie gadajcie kogo zwolnić w następnej kolejności. Brrrrrrr!
      • Gość: pinio Re: Przeczytajcie to!!!! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.04, 02:22
        a wpuscisz mnie i moja dziewczyne na premiere kordiana? nie mamy kaski na
        bilety...
        • roksana_psychologiczna Re: Przeczytajcie to!!!! 12.03.04, 08:02
          Pan Sroka okazał się zaradnym, pełnym pomysłów dyrektorem na te trudne
          czasy.Potrafił przyciągnąć młodzież, która zpracowuje sobie w teatrze na bilet.
          Dany za darmo jest mniej wart niż odpracowany. Znakomity pomysł. Pan Sroka
          powinien zostać po przedłużeniu kontraktu przez urząd, bo po co szukać kogoś
          kto bedzie gorszy.
          • Gość: five o'clock Re: Przeczytajcie to!!!! IP: *.udn.pl 12.03.04, 16:18
            Pan Banaszewicz nie lubi teatru i to wystarczy.
            • Gość: multi Re: Przeczytajcie to!!!! IP: *.156.udn.pl 12.03.04, 17:51
              Chyba głównie o to chodzi....
              • Gość: misia Re: Przeczytajcie to!!!! IP: *.udn.pl 13.03.04, 20:58
                Czytając wasze opinie mam wrażenie że piszą tu tylko dwie frakcje - pracownicy
                teatru, którzy bezkrytycznie chwalą swego dyrektora i ludzie którym koncepcja
                tego teatru się nie podoba. Ja chodzę do teatru, po wczorajszej premierze z
                NACISKIEM NA CHODZĘ. Nie wiem czy formuła teatru się zmienia, czy naprawdę
                trzeba widza zganiać po teatrze by "coś" zaprezentować?. Nie wiem o
                co "chodziło" w tym spektaklu, chyba naprawdę o chodzenie.
                Czytam że ma być 5 premier. Na Boga, jakąż trzeba mieć potrzebę, by tak dużo
                premier i w tak krótkim czasie. Czemu p. dyrektor tak się spieszy? Czy chodzi o
                przedłużenie bycia dyrektorem? Myślę że dużo nie oznacza dobrze.
                Jutro gra "123", ale nie ma już biletów.
    • Gość: 7777 Re: SROKA NIECH ZOSTANIE IP: *.udn.pl 13.03.04, 21:58
      • Gość: multi Re: SROKA NIECH ZOSTANIE IP: *.156.udn.pl 13.03.04, 22:19
        No pewnie. Jak był Linas było żle (czy na pewno?)
        Jak jest Sroka tez jest żle, a jak bedzie ktoś inny też będzie żle.
        A wszystko to dlatego że nie można zatrudnic dobrych aktorów bo pewnie brak
        kasy. Wiec jak sie nie ma co się lubi to się lubi co sie ma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka