Gość: zeta IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.03.04, 23:43 czy są w Radomiu jacyś młodzi architekci lub inżynierowie i jeszcze stąd nie uciekli? Odezwijcie sie jak Wam się wiedzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: architekci, projektanci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 22:24 nie uciekłem stąd a nawet przybyłem tutaj z miasta gdzie jest za dużo projektantów i nie narzekam na brak zleceń. Jedyne co mnie denerwuje to nieuczciwa konkurencja wśród naszego środowiska i zanizanie cen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: architekci, projektanci IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.03.04, 01:13 nareszcie ktoś się odezwał, bo już straciłam nadzieję, że są w tym mieście jacyś młodzi (architekci?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laik Re: architekci, projektanci IP: *.udn.pl 11.03.04, 07:09 Zeto_przyznasz chyba , że jedna jaskółka nie czyni wiosny!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: architekci, projektanci IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.03.04, 08:29 Gość portalu: laik napisał(a): > Zeto_przyznasz chyba , że jedna jaskółka nie czyni wiosny!!!!!!! oczywiście że nie czyni wiosny ale cieszę się że wogóle ktoś się odezwał... zauważ z resztą rzecz niebywałą: na forun ciągle jest mowa o tym że młodzi uciekają z Radomia,że nie ma pracy, a tu znalazł się ktoś kto do nas przyjechał i jeszcze chyba jest zadowolony, bo rozumiem, że ma dużo pracy. Miło to słyszeć... Odpowiedz Link Zgłoś