Gość: DLUGI IP: *.eyrkonaeac03.dialup.ca.telus.com 14.03.04, 02:14 Pozdrowienia dla wszystkich absolwentow z r.1970.Co jest z Wami? Gdzie jestescie. Odezwijcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maok Re: TECHNIKUM EKONOMICZNE -1970 , Traugutt IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 11:38 Jestem absolwentem 1970 r. z klasy P.Prof. Hebdy. To były piękne czasy. Odezwijcie się - kto jeszcze kończył tę klasę. Mam nadzieję, że może skrzykniemy sie na jakieś spotkanko. Pozdrawim wszystkich bardzo gorące. Czekam na wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: casepro49 Re: TECHNIKUM EKONOMICZNE -1970 , Traugutt IP: *.eyrkonaeac03.dialup.ca.telus.com 22.05.04, 01:34 Maok. Jak chcesz powspominac to odezwij sie. Moja zona byla tez absolwentka TE 1970 i wlasnie z Twojej klasy. Jezeli chcesz z nia porozmawiac to daj znac. Moze masz jakies wiesci o kolegach z klasy mgrJuszczaka.Pozdrowienia dla Ciebie i wszystkich absolwentow TE-Traugutta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maok Re: TECHNIKUM EKONOMICZNE -1970 , Traugutt IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 27.05.04, 09:13 Dzięki, dzięki. Miło robi się człowiekowi, jak czuje kontakt bliskich z dawnych czasów (pieknych czasów). Pewnie, ze chciałabym pogadać z Twoją żoną. Jakkolwiek jestem ciekawa KTO TO JEST? Gdybyś mógł podać kilka szczegółów dotyczących wyglądu. Ciekawa jestem , czy rozpoznam. A może pierwszą literę nazwiska i imienia? Czy wiem coś o absolwentach z klasy p. Juszczaka - może i tak. Musiał byś podać nazwiska. Czy to była klasa "a". Czekam na odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: casepro49 Re: TECHNIKUM EKONOMICZNE -1970 , Traugutt IP: *.eyrkonaeac03.dialup.ca.telus.com 31.05.04, 19:26 Maok! Tak,to byla klasa "A" koedukacyjna. Ja do niej chodzilem. Nawet w waszej klasie mieliscie dwoch naszych kolegow Adasia i Gienka. Byly to wspaniale lata,szkoda ze bezpowrotne. A tacy znakomici nauczyciele jak (wspomne tylko kilka nazwisk:prof Szymanski,prof.Pudelkiewicz,prof.Mirkowska,prof.Wojcieszek (chemia),prof.Konarski,prof.Grych,prof.Godecka,pani Dyrektor B.Peryga,prof.A.Stepien wszesniejszy Dyr.Fugiel(byl bardzo krotko),moj wychowawca prof.Juszczak,pani prof.Serafin,prof.J.Morawski i wielu innych do dzisiaj pozostaja w mojej pamieci jako wspaniali nauczyciele. Ale jak bedziesz chciala powspominac to pozniej. Moja zona ma na imie Aleksandra(Ola) a na nazwisko"W------a" Mam nadzieje ze rozpoznalas nas. Daj jakies inicjaly swojego nazwiska, tylko panienskiego. Do uslyszenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maok Re: TECHNIKUM EKONOMICZNE -1970 , Traugutt IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 10:58 Bardzo, brdzo dziękuję za wiadomość. Oczywiście, że rozpoznałam Twoją żonę OLA WOJCIECHOWSKA i w tym momencie gorąco Ją pozdrawiam i całuję. Ja Marysia J.......wska. Stąd moje inicjały ma i ok z nazwiska po mężu. Z szacownego grona pedagogicznego, które wymieniasz większość niestety nie żyje. Pani dyr. Peryga jest już wiekową kobietą i schorowaną. Utrzymuję kontakt z synem p. Peryga. Z niektórymi ludźmi z Twojej klasy widuję się np. Maryla Grzywacz jest księgową w jednej ze szkół, Hanka Piłat mieszka w Bydgoszczy i jest już wdową, Lilka Brożyna ma się całkiem nieźle. Może ktoś dołączy do naszej dyskusji ? O sobie więcej następnym razem, a teraz krótko - bardzo dużo pracuję. Mieszkam w Radomiu, ale na peryferiach no i powiedzmy, że jest wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: casepro49 Re: TECHNIKUM EKONOMICZNE -1970 , Traugutt IP: *.eyrkonaeac03.dialup.ca.telus.com 12.06.04, 04:27 Maok Dziekujemy za pozdrowienia.Oczywiscie pozdrowienia dla Ciebie i wszstkich naszych kolezanek i kolegow, ktorych spotkasz i ktorzy moze kiedys wejda na ta strone i powspominaja z nami. Specjalne pozdrowienia dla p.Dyr.Perygowej (wspanialy pedagog, znakomity czlowiek)jezeli mozesz przekaz to jej synowi (chyba ma na imie Jurek,i o ile dobrze pamietam jest oficerem WP) Mysle,ze bedzie lepiej porozmawiac przez nasze strony e-mail. Podaje Ci moja< casepro49@hotmail.com>. My mieszkamy troche daleko od Radomia i dlatego nie mamy prawie zadnego kontaktu z kolegami. Mam nadzieje ze wreszcie cos sie teraz ruszy. Oczywiscie opowiemy Ci wszystko co u Nas, tylko przez e-mail. Odpowiedz Link Zgłoś