Dodaj do ulubionych

Szprendałowicz i Ruszczyk - WSTYD!

13.09.10, 14:39
Wstydze się że pan Szprendalowicz członek zarządu województwa, radomianin nie potrafi się zachowac i pokazuje się wspolnie z panem Ruszczykiem w sztok pijany w miejscu publicznym. Każdy może napić się wodki, ale w jakim charakterze pan Szprendalowicz pokazał się pijany we Wsoli na piatkowej imprezie?? Jako członek zarządu województwa? Jako kandydat na prezydenta miasta? Jako członek Platformy Obywatelskiej?
Obserwuj wątek
    • Gość: taki tam postronny Re: Szprendałowicz i Ruszczyk - WSTYD! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.10, 15:50
      Wy się sami wykończycie, jak mam na was głosować skoro wybraliscie lidrea i teraz konsekwentnie mu na dwa miesiace przed wyborami przysrywacie, zastanówcie się chłopcy bo reszta ma przytym świetną zabawę. Popatrzcie dookłoa ani pis ani sld tak się nie bawią i jeśli dojdzie do drugiej tury to pewnie waszego kandydata tam nie bedzie bo się upupiacie (to z Gombrowicza), aż przykro patrzeć. Współczuję Szprendałowiczowi, bo z waszych kopanek wychodzi na to że nie mozna wampowierzyć ani jednego mandatu w radzie bo nie jesteście wiarygodni.
      • Gość: Wielbiciel PiS-u Kosztowniak nawalony w G2!!! IP: *.radom.vectranet.pl 13.09.10, 16:33
        Znajomy widział Kosztowniaka pijnego a przynajmniej niżle wstawionego w miejscu publicznym w G2. Był oburzony tym iż pan prezydent chodził po stolikach i pouczał młodzież że to na niego trzeba właśnie głosować. Ludzie byli oburzeni. Czy to jest morale?.
        W G2 są kamery i to jest w tym wszystkim dobre!!!
        • Gość: Standard Re: Kosztowniak nawalony w G2!!! IP: *.radom.vectranet.pl 13.09.10, 20:09
          Kolego twój watek jutro idzie do prokuratury. Tak samo jak ten, gdzie ubliżasz Wojcikowi. Tylko tyle w tym temacie. Zaluje tylko ze nie zrobilem tego wczesniej.
        • Gość: GOSC Re: Kosztowniak nawalony w G2!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 19:07
          ty po wski pachole pilnuj swoich bo juz sie zaczal 4 rozbior
      • Gość: Napalony PiS trzęsie portkami! IP: *.radom.vectranet.pl 13.09.10, 16:54
        PiS trzęsie portkami.Tak to prawda. Z PiSem jest coraz lepiej hee , leci w dół.Polecam artykuł
        wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Jerzy-Urban-pora-umierac,wid,12659443,wiadomosc.html,
        Myślę że dlatego widać zmasowane próby ataków na konkurenta Kosztowniaka, który to ma szansę wygrać czyli właśnie Szprendałowicz. Kosztowniak jest bardzo poważnie zagrożony przez Szprendałowicza, więc jest panika w PiS dlatego jest taka nagonka na Szprendałowicza!
        • Gość: Art Urbana-dobre?! Re: PiS trzęsie portkami! IP: *.radom.vectranet.pl 13.09.10, 17:09
          Konkurencja przejmuje ostatni temat, którym tygodnik "Nie" się wyróżniał. Zaczynaliśmy mając monopol na krytykowanie Kościoła, "Solidarności", Wałęsy i wtedy to było nowe, a dzisiaj już się tak zbanalizowało. Pora umierać - mówi Jerzy Urban w wywiadzie dla tygodnika "Wprost".

Redaktor naczelny "Nie" zapewnia jednak, że pod względem politycznym jest człowiekiem bardzo zadowolonym. - Samo wykańcza się coś, co było najgroźniejsze i wzbudzało najwyższe emocje, czyli PiS i Kaczyński. To już bezpowrotny koniec tej orientacji narodowo-radykalnej - uważa Jerzy Urban.

Jego zdaniem, Kaczyński traci zdolność funkcjonowania międzynarodowego. - Nie jesteśmy osobnym światem. Koncepcje w stylu "grunt to niepodległość" są XIX-wieczne, nie przystają do rzeczywistości - ocenia Urban.
          Pytany o o sprawę krzyża przed Pałacem Prezydenckim stwierdził, że krzyż stoi tam w interesie Platformy, bo pokazuje jej elegancję, a stoi w sprzeczności z interesami PiS, bo jest znakiem nieaprobowania przez tę partię demokratycznego wyboru Komorowskiego i znakiem ich złośliwości.

- Krzyż jest symbolem wojny polsko-polskiej, która jest bardzo pożyteczna i należy ją podjudzać, bo siły wiary katolickiej, siły narodowe w tej wojnie przegrywają. Ja bym go chronił, niech tam stoi jak najdłużej - powiedział.
          • Gość: vx Re: PiS trzęsie portkami! IP: *.radom.vectranet.pl 13.09.10, 20:10
            Powiedz mi kto jest twoim autorytetem a powiem ci kim jestes. Dla mnie smieciem, odpadkiem.
    • Gość: rav 4 Re: Szprendałowicz i Ruszczyk - WSTYD! IP: *.radom.vectranet.pl 13.09.10, 16:45
      czy wam kompletnie odwaliło ludzie przestańcie mieć gęby pełne frazesów po co zgrywacie się na KATONA co wam ten Szprendałowicz zrobił jak bardzo trzeba się bać swojego przeciwnika aby pisać takie dyrdymały. Pewnie zaraz odezwie się zgromadzenie żmij które będzie pluło jadem, ale tak naprawdę zastanówcie się nad biblijną opowieścią która kończy się słowami KTO JEST BEZ WINNY NIECH PIERWSZY RZUCI KAMIEŃ i z tym przesłaniem kończę. A tak na marginesie Panie Piotrze mam nadzieję że pokarze Pan w wyborach że jest Pan ponad zgraję tych zasrańców którzy sami siebie nazywają politykami
      • Gość: Sekator Re: Szprendałowicz i Ruszczyk - WSTYD! IP: *.31.radom.pilicka.pl 23.09.10, 06:29
        Czy sprawa związana z kursem myśliwego zostanie zakończona przed wyborami czy celowo jest spychana na później?
    • Gość: kaczy Re: Szprendałowicz i Ruszczyk - WSTYD! IP: *.radom.vectranet.pl 13.09.10, 18:28
      Mam niedparte rażenie, że za tymi atakami na Szprendałowicza stoi nie pis, ale jego koledzy z PO
    • Gość: axel Re: Szprendałowicz i Ruszczyk - WSTYD! IP: *.radom.vectranet.pl 13.09.10, 18:51
      a co to była za impreza????
    • Gość: iga Re: Szprendałowicz i Ruszczyk - WSTYD! IP: *.radom.vectranet.pl 13.09.10, 19:16
      Nie jestem politykiem ale z życzliwością obserwuję działalność Pana Szprendałowicza, zasmucona jestem tym co wypisują na tym forum ludzie.Czy naprawdę radomska PO jest tak słaba? Nie wiem jak to się dzieje ale mam wrażenie że to ci sami żałośni klakierzy wypisują kalumnie na tym forum. Czego ci ludzie się go tak boją ????? Niech ktoś mi to wytłumaczy.
      • Gość: hera Re: Szprendałowicz i Ruszczyk - WSTYD! IP: *.radom.vectranet.pl 13.09.10, 20:16
        Ale sie obśmiałem. Bać sie PO w Radomiu? To jakiś żart. Przecie toto nie istnieje. Materiał ludzki jest żałosny.
        • Gość: anja Re: Szprendałowicz i Ruszczyk - WSTYD! IP: *.radom.vectranet.pl 13.09.10, 21:07
          to byl pijany czy nie??
          • Gość: pieczony Re: Szprendałowicz i Ruszczyk - WSTYD! IP: *.183.231.250.dsl.dynamic.eranet.pl 13.09.10, 21:25
            oczekuje od panów ruszczyka i szprendałowicza ze publicznie przedstawią kserokopię z potwierdzonym przyjęciem dokumentu zawiadamiającego prokuraturę o popełnieniu przestępstwa polegającego napomówieniu osoby publicznej.
            w przeciwnym razie potwierdzą że ten pijański wybryk był faktem
            • Gość: nina Re: Szprendałowicz i Ruszczyk - WSTYD! IP: *.radom.vectranet.pl 13.09.10, 21:48
              Panie Piotrze tak się zastanawiam ile ludzi którym Pan pomógł (łącznie z obecnymi władzami) trzyma dziś za Pana kciuki ale jak to mówiła jedna pani z Pisu w "polityce twardym trzeba być a nie miękkim" dlatego ja trzymam za Pana kciuki i wierzę że kundelki które Pana dziś obszczekują już niedługo trafią tam gdzie ich miejsce a jak mówi przysłowie PRAWDZIWA CNOTA KRYTYK SIĘ NIE BOI pozdrawiam serdecznie nina
            • Gość: pik Re: Szprendałowicz i Ruszczyk - WSTYD! IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.10, 20:07
              proszę przedstaw dokument, że nie jesteś wariatem. Jeśii nie pokażesz dokumentu stwierdzę ,że potwierdzasz fakt , że jesteś.
              • Gość: pieczony Re: Szprendałowicz i Ruszczyk - WSTYD! IP: *.183.240.126.dsl.dynamic.eranet.pl 14.09.10, 20:54
                owszem mam taki dokumentm, potwierdza ze jestem w pełni poczytalny i swiadomy podpisany przez lekarza. ponadto mam dyplom potwierdzajacy wykształcenie. wiec nie jestem głupi jak sugerujesz. twój problem polega na tym ze ja tego nie musze udowadnaic bo nie jestem osobą publiczną. a ruszczyk i szprendał są wiec oni sami dla własnego interesu powinni wytoczyc sprawe za pomówienie. w koncu przysugije om ochrona prawna jako dla funkconariusza publicznego. ale skoro tego nie zrobią sprawa jest bardzo jednoznaczna
            • Gość: koman Re: Szprendałowicz i Ruszczyk - WSTYD! IP: *.radom.vectranet.pl 24.10.10, 20:56
              takim nalezy pokazac sio
    • Gość: mi(r)co Re: Szprendałowicz i Ruszczyk - WSTYD! IP: 217.96.36.* 14.09.10, 09:18
      Bardzo się cieszę, że PO wystawiła Szprendałowicza na kandydata. Porażka w wyborach murowana. Jaka partaia, taki kandydat...
      • Gość: max Re: Szprendałowicz i Ruszczyk - WSTYD! IP: 109.243.65.* 14.09.10, 20:42
        Bzdury. nic takiego nie miało miejsca, proszę pokazać nagranie na którym będzie można zobaczyć czy ktoś się zatacza czy nie. Pisanie na blogu tylko po to by wzniecić pożar, jest nie na miejscu, a staje się pomówieniem. Tak się składa, że nikt kto był w muzeum nie potwierdza tego newsa, nikt nie był nawalony bo nie było alkoholu na tej imprezie, skłaniam się ku temu by skierować wniosek do organów ścigania w związku z pomówieniem, oraz naruszenia godności i dóbr osobistych osób publicznych. Dalsze wypowiedzi szkalujące wizerunek tych osób mogą być wykorzystane w toku postępowania w sprawie. Proszę przemyślcie to co wypisujecie na blogu publicznym.
        • Gość: gienek Re: Szprendałowicz i Ruszczyk - WSTYD! IP: *.radom.vectranet.pl 15.09.10, 20:42
          PIOTREK olej dziadów i pyskaczy
          • Gość: olej Re: Szprendałowicz i Ruszczyk - WSTYD! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 21:15
            "PIOTREK olej dziadów i pyskaczy"
            I polej.
            • Gość: jfk Re: Szprendałowicz i Ruszczyk - WSTYD! IP: *.radom.vectranet.pl 23.09.10, 07:17
              Pije na dożynkach i poza dożynkami widać też..:)
              • Gość: Pawel Re: Szprendałowicz i Ruszczyk - WSTYD! IP: *.radom.vectranet.pl 24.10.10, 10:55
                a gdzie Pan Ruszczyk umieszcza rodzinę?
    • Gość: membrana Re: Szprendałowicz i Ruszczyk - WSTYD! IP: *.radom.vectranet.pl 01.11.10, 20:46
      Dzisiaj widzialem w Dami kolejny spektakl pt. PROMOWANIE REDAKTORZYNY
      Podali jako nevs temat, ktory byl nagrany kilka dni temu. Nagrali kilka kielbas wyborczych i puszczaja co kilka dni. Zapomnieli tylko o jednym. Ich kandydat zapomnial sie przebrac i wszedzie wsytepuje tak samo ubrany.
    • Gość: mnb Re: Szprendałowicz i Ruszczyk - WSTYD! IP: *.radom.vectranet.pl 09.11.10, 20:42
      ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka