Dodaj do ulubionych

M.TERLECKA - SKANDAL !!!!!!!!!

21.02.02, 07:17
Z tego co pamiętam GW jeszcze przed finałem WOŚP pisała , o ciemnych interesach
tej Pani. Ale wówczas Pan Owsiak stwierdził , że ma do niej pełne
zaufanie.Obecnie powinien w ramach tego zaufania wyłożyć z własnej kieszeni
brakujące pieniądze. Osobiście jest mi wstyd , że znów jedyna swoista afera ma
znów korzenie w Radomiu.Tacy ludzie jak Terlecka i jej podobni , którzy dla
osiągnięcia własnych nikczemnych celów potrafią grać na ludzkich uczuciach
powinni być izolowani.
Obserwuj wątek
    • Gość: Eddie Re: M.TERLECKA - SKANDAL !!!!!!!!! IP: *.chemia.pk.edu.pl 21.02.02, 16:25
      over napisał(a):

> Z tego co pamiętam GW jeszcze przed finałem WOŚP pisała , o ciemnych interesach
      >
      > tej Pani. Ale wówczas Pan Owsiak stwierdził , że ma do niej pełne
      > zaufanie.Obecnie powinien w ramach tego zaufania wyłożyć z własnej kieszeni
      > brakujące pieniądze. Osobiście jest mi wstyd , że znów jedyna swoista afera ma
      > znów korzenie w Radomiu.Tacy ludzie jak Terlecka i jej podobni , którzy dla
      > osiągnięcia własnych nikczemnych celów potrafią grać na ludzkich uczuciach
      > powinni być izolowani.

Pani Strzelecka (bliski wspolpracownik w/w) najpierw dzialala w KSM, potem w AISEC, potem w
      duszpasterstwie a teraz dla odmiany tutaj. Komentarza nie dodam bo jest niepotrzebny.
      • Gość: eddial Re: M.TERLECKA - SKANDAL !!!!!!!!! IP: 80.249.0.* 27.02.02, 22:37
        z ta pania przy kazdej okazji pokazywali sie politycy SLD. Sam widzialem
        zwlaszcza senatora golabka, wikinskiego i paru innych. wstretne babsko narobilo
        takiego smrodu a jeszcze bezczelnie wepchalo sie i w tym roku. I znow lewicowi
        politycy byli w jej otoczeniu, bo niby nie wiedzieli kto to jest? To jak to?
        Politycy gazety nie czytaja, radia nie sluchaja? Czy tez sa na tyle glupi, ze
        nie chca przepuscic zadnej okazji do pokazania sie ludziom, nawet w
        towarzystwie kretaczy
    • Gość: eta Re: M.TERLECKA - SKANDAL !!!!!!!!! IP: *.4it.net.pl 02.03.02, 14:35
      Nie wiem dlaczego przy okazji kolejnej afery Mirosławy Terleckiej media ciągle
      używają skrótu "MIROSŁAWA T." Czyżby z szacunku?
      • malaki Re: M.TERLECKA - SKANDAL !!!!!!!!! 20.03.02, 19:00
        A teraz Mireczka, taka biedna, taka chora.... A może zrobić zbiórkę pieniążków na jej leczenie...
        • Gość: Paweł Re: M.TERLECKA - SKANDAL !!!!!!!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 19:49
          Ja dam 12 groszy ;-))
          Z piosenki Sz.P. Kazika: "12 grosz dla Jadzi, niech se Jadzia wsadzi..."

Swoją drogą nie wpłacę już do puszki, tylko przeleję na konto.

Pozdrav.
          PS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka