Dodaj do ulubionych

5a Mechanik, Matura 1989

IP: *.durrpol.com.pl 01.04.04, 10:20
Witam wszystkich, koledzy organizujcie się 15 lat już minęło maj 2004
jeżeli ktoś czyta Gazetę Internet dajcie znać przez nią
Robert K.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: 5a Mechanik, Matura 1989 IP: *.mostostal / *.mostostal-export.com.pl 06.04.04, 12:24
      Organizujmy się , od ostatniego klasowego spotkania minęło już 5 lat więc [pora
      to powtórzyć.
      Marek M.
      • Gość: Robert K Re: 5a Mechanik, Matura 1989 IP: *.durrpol.com.pl 07.04.04, 12:58
        Wiedziałem, że ktoś się odezwie, dzięki Marku, napewno czytasz wiadomości
        z Radomia i dlatego odkryłeś też mojego maila.
        Jeśli będziesz miał jakikolwiek kontakt z kimś to trzeba się organizować.
        Nie wiem jaki czasookres jest dobry ale misi juz być ciepło.
        Więc koledzy R.Borkowski,T.Gierczak,M.Grodzicki,R.Kundys,P.Kwiatkowski,
        D.Rzepka,T.Kubies,M.Madej,J.Łopalewski,Z.Malatyński,A.Pastuszka,A.Sikora,
        P.Stanik,R.Piwowarczyk,R.Melon,W.Szczepanowski,wiem że pominąłem kogoś -
        sorry. Spotykamy się .
        Raz jeczcze Marku dzięki moj e-mail Robert.Kundys@durrpol.com.pl

Robek.

• Gość: Marek Re: 5a Mechanik, Matura 1989 IP: *.mostostal / *.mostostal-export.com.pl 07.04.04, 13:51
          No i Jack Zabrzuch
    • Gość: Robert Re: 5a Mechanik, Matura 1989 IP: *.durrpol.com.pl 07.04.04, 14:22
      No właśnie sobie przypomniałem i Maciej Trybulski także.
      Ale miedzy czasie pojawili się gościnnie Pan Łaskarzewski,Stefański,Zborowski,
      i Woźniak i chyba teraz to wszyscy.
      Pozdrawiam - jednak dzisiaejsza technika to nie ta sprzed lat.
      Robek
      • Gość: Szczepan Re: 5a Mechanik, Matura 1989 IP: 193.41.113.* 07.04.04, 14:57
        Pewnie kojarzycie o kogo chodzi.Proponuję weekend majowy.Wiekszość z nas pewne
        zjedzie na stare śmieci.Wypijemy po piwku ale bez awantur.
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka