tur_ok 28.10.10, 11:34 bzdury brednie i banialuki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RaDOM Re: Konwencja wyborcza PiS: Chcemy drugiej kadenc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.10, 11:53 Obiecałem, że będziemy pozyskiwać środki unijne i skutecznie je pozyskiwaliśmy i wykorzystywaliśmy Tylko coś o wnioski kluczowe nie potrafiliście zawalczyć: radomir.blox.pl/resource/spm_02.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Konwencja wyborcza PiS: Chcemy drugiej kadenc IP: *.13.radom.pilicka.pl 28.10.10, 17:38 Obiecałem, że będziemy pozyskiwać środki unijne i skutecznie je pozyskiwaliśmy. To dlaczego jeśli chodzi o wartość dofinansowania projektów kluczowych pierwsze miejsce zajmuje Warszawa z kwotą 854 mln zł, drugi jest Płock – 200,9mln , trzeci Ciechanów – 137,2mln. Radom jest na 4 miejscu z kwotą ponad – 99,1 mln złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz z SLD Re: Konwencja wyborcza PiS: Chcemy drugiej kadenc IP: *.radom.vectranet.pl 28.10.10, 18:00 Zapytanalezy PO i PSL oni znają odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gluś Re: Konwencja wyborcza PiS: Chcemy drugiej kadenc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.10, 11:54 precz z burżuazyjno-faszystowskim pisem niech żyje polska republika rad z bolszewickim pozdrowieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ała Re: Konwencja wyborcza PiS: Chcemy drugiej kadenc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.10, 11:58 Budowa trasy S-12 oraz linii kolejowej nr 8 nie leży w gestii żadnego prezydenta miasta a już na pewno prezydenta Radomia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kartashov Re: Konwencja wyborcza PiS: Chcemy drugiej kadenc 28.10.10, 21:32 a to nam się trafił prezydent. z jego słów wynika, że nie zna nawet w zarysie ustaw kompetencyjnych! może jeszcze autostradę A2 będzie budował? kompromitacja na całego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Konwencja wyborcza PiS: Chcemy drugiej kadenc IP: *.radom.vectranet.pl 28.10.10, 21:34 ale lobbować moze co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
nieradomianin Konwencja wyborcza PiS: Chcemy drugiej kadencji 28.10.10, 11:59 Czy są jeszcze tacy, którym słuchając tego wszystkiego nie włącza się "wsteczny"...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Tragedia UE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.10, 12:07 Super pozyskane środki na stadion Radomiaka!!! Nigdy nie zapomnimy PiSowi,że zostały one ODDANE do UE i dalej stoi ruina. Porodówka super wszyscy winni tylko nie ci co pisali wniosek z PiSu. Macie SŁABY zespół i dlatego jest to co jest!!! PiS musi odejść i to szybko bo jest nie kompetentny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RKS Re: Radomiak z Kosztowniakiem IP: *.radom.vectranet.pl 28.10.10, 12:12 Nie zapomnimy panu Kosztowniakowi tego, ze tylko dzięki niemu istniejemy. KIBICE RADOMIAKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broń Re: Radomiak z Kosztowniakiem IP: 79.110.207.* 28.10.10, 12:25 To on dymał twoją starą?pozostałych kibiców mamuśki też???,no nawet mi zaimponował,skoro dzięki niemu istniejecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: Radomiak z Kosztowniakiem IP: 94.254.173.* 28.10.10, 12:49 A od kiedy to dyrektorzy powinni popierać kandydaturę prezydenta. Nie ma nic najgorszego jak polityka wchodzi do szkoły ALe weszła od kilku lat a widać to za zarządów obecnego Pana wiceprezydenta R.F. Żenada. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POśmiewisko Re: Radomiak z Kosztowniakiem IP: *.radom.vectranet.pl 28.10.10, 13:39 A wczesniej iluż to oszolomów tego próbowalo. Kosztowniak zalatwil sprawe jak trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
rysio83 Konwencja wyborcza PiS: Chcemy drugiej kadencji 28.10.10, 13:31 Ja uważam że Kosztownia to najlepszy wybór dla Radomia z innymi kandydatami Radom dużo straci, a to że połączyli siły pokazuje jak słabi są!!! I żeby nie było w wyborach prezydenckich glosowałem na Komorowskiego, nigdy nie wybieram partii tyko ludzi. Uzdrowieniem polskiej polityki są okręgi jednomandatowe ale nie wiem czy jakaś partia zdecyduje się na takie rozwiązanie! Pozdrawiam normalnych ludzi dialogu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POśmiewisko Re: Konwencja wyborcza PiS: Chcemy drugiej kadenc IP: *.radom.vectranet.pl 28.10.10, 13:35 Jednomandatowe okręgi na szczeblach centralnych gwarantują ci mafię w urzedzie. To kompletna bzdura na użytek PR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz z PiS Re: Konwencja wyborcza PiS: Chcemy drugiej kadenc IP: 213.17.192.* 28.10.10, 13:41 PiS to najgorsze co spotkało Radom. Kilka wyremontowanych ulic to za mało na takie możliwości jakie mieli w ciągu ostatnich 4 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POśmiewisko Re: Konwencja wyborcza PiS: Chcemy drugiej kadenc IP: *.radom.vectranet.pl 28.10.10, 14:42 taaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widze - ciemnosc Re: Konwencja wyborcza PiS - mamy WAS dosc ! IP: *.radom.vectranet.pl 28.10.10, 16:21 Nie zartujcie - druga kadencja dla PIS - litosci ! , przeciez to przynioslo by Radomiowi ostatnie miejsce w Polsce - w pozycji : - bez rozwoju , czyli calkowicie zdołowanie , zaoranie i zmarginalizowanie naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazio Re: Konwencja wyborcza PiS - mamy WAS dosc ! IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.10, 16:48 Nie dziwię się, że PiS chce kolejnej kadencji w Radomiu. Oni bez stołków w urzędzie przepadną, kto ich przyjmie do roboty, co oni w ogóle potrafią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PISlandia Re: Konwencja wyborcza PiS - mamy WAS dosc ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 17:18 No właśnie po to chcą sobie zrobić miejski urząd pracy, bo do powiatowego Kosztowniak, Czajkowski i towarzystwo nie ma powrotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fran Re: Konwencja wyborcza PiS: Chcemy drugiej kadenc IP: *.radom.vectranet.pl 28.10.10, 17:29 no to sobie sam ze soba pogadałeś a teraz spadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Konwencja wyborcza PiS: Chcemy drugiej kadenc IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.10, 17:44 na szczęście nie ty decydujesz kto może pisać na forum a kto nie może; twoje "spadaj" nikogo nie obchodzi i pozostanie tylko twoim głupawym życzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz z SLD Re: Konwencja wyborcza PiS: Chcemy drugiej kadenc IP: *.radom.vectranet.pl 28.10.10, 18:00 mnie obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Konwencja wyborcza PiS: Chcemy drugiej kadenc IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.10, 18:18 jak ciebie obchodzi to się stosuj do rozkazów frana, inni nie muszą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz z SLD Re: Konwencja wyborcza PiS: Chcemy drugiej kadenc IP: *.radom.vectranet.pl 28.10.10, 18:32 Daggmara daj spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Konwencja wyborcza PiS: Chcemy drugiej kadenc IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.10, 18:44 nie jestem Dagmara - pudło, strzelaj dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz z SLD Re: Konwencja wyborcza PiS: Chcemy drugiej kadenc IP: *.radom.vectranet.pl 28.10.10, 18:53 no juz dobrze dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bca Re: Konwencja wyborcza PiS: Chcemy drugiej kadenc IP: *.radom.vectranet.pl 28.10.10, 19:05 Dagmara nie Dagmara jedno ito samo czerwone scierwo albo co gorsze rozowe scierwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagmara Re: Konwencja wyborcza PiS: Chcemy drugiej kadenc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 19:46 Widzę, że niektórzy mają już ciężkie urojenia, albo jestem tak wadzącą postacią, że nawet kiedy nie ja piszę, to dla nich piszę ja :) Cóż. Fanatyzm się kłania drogi precz z SLD :) Otóż na potwierdzenie moich słów, powiem Ci, że podczas gdy pisał x, ja siedziałam spokojnie w Instytucie Technologii Eksploatacji. A co tam dziś się działo, sam się dowiedz :) I weź wyluzuj człowieku, bo Ci już psychika siada. To, że ty piszesz pod miliardem nicków i maszerujesz równo ze swoją armią franów, Janów itp, nie znaczy, że każdy tak musi robić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagmara Re: Konwencja wyborcza PiS: Chcemy drugiej kadenc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 19:47 Zaś kolega bca ścierwa może szukać przed lustrem, bądź wśród kolegów. To tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz z SLD Re: Konwencja wyborcza PiS: Chcemy drugiej kadenc IP: *.radom.vectranet.pl 28.10.10, 19:49 ale tak robi choćby ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagmara Re: Konwencja wyborcza PiS: Chcemy drugiej kadenc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 08:21 Bardzo po polsku napisane, naprawdę. :) I z z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że ja używam jednego nicku, bo SLD w przeciwieństwie do PiSu nie ma potrzeby uprawiania sztuki pisania 'sam ze sobą' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz z SLD Re: Konwencja wyborcza PiS: Chcemy drugiej kadenc IP: *.radom.vectranet.pl 28.10.10, 19:51 Dagmara a co sie dzialo w Instytucie Technologii Eksploatacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagmara Re: Konwencja wyborcza PiS: Chcemy drugiej kadenc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 08:19 A co, tak ciężko się samemu dowiedzieć? Kontakty Ci się pourywały? Myślę, że wystarczyłoby poczytać gazety jeśli czytanie czegoś innego niż forum GW nie jest Ci obce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferejtn Re: Konwencja wyborcza PiS: Chcemy drugiej kadenc IP: *.radom.vectranet.pl 28.10.10, 22:20 Pewnie odbywal sie SABAT buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *& Wsydżcie się Dyrektorzy szkół... IP: *.algo.radman.pl 28.10.10, 21:26 jak wyżej... PiS i Kosztowniak ze swoją wojowniczką kwiecień to najgorsze zło dla Radomia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Wsydżcie się Dyrektorzy szkół... IP: *.radom.vectranet.pl 28.10.10, 21:35 Masz cs do zaproponowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Wybiórcza jak zwykle rzetelna ! Panie naczelny! IP: *.radom.vectranet.pl 28.10.10, 23:52 Tego że szefem komitetu jest Tadeusz Wydra a w komitecie wielu naukowców, lekarzy, szefów organizacji społecznych i znanych radomian którzy na konferencji byli i byli wymieniani z imienia i nazwiska pan Domański rzetelnie nie raczył napisać!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Konwencja wyborcza PiS: Chcemy drugiej kadenc IP: *.radom.vectranet.pl 29.10.10, 08:05 Pada FSO. Za klęskę FSO w dużej mierze odpowiedzialne są władze stolicy, które w tym roku podwyższyły czynsz za użytkowanie wieczyste z 7 do 22 mln zł rocznie To sa rządy PO Odpowiedz Link Zgłoś