veine 29.11.10, 13:44 No to pokazali chłopi jacy są na prawdę. Każdemu w dupę wejdą byle dostać posadkę. I tak PSL przyczyni się do upadku miasta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Włodek Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.10, 14:28 Wielkie brawa dla ludowców. Dla dobra miasta trzeba było to porozumienie zawrzeć. A radni z PO mogą jescze się zreflektować i dołączyć do większości. Na dłuższą metę PO jest spalona. A zacznie się już od 1 stycznia . Dostaniemy wszyscy PO kieszeni (większy Vat). BY ŻYLO SIĘ LEPIEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: *.prokuratura.radom.pl 29.11.10, 14:48 By żyło się lepiej. Kolegom i krewnym. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: *.ghnet.pl 29.11.10, 15:27 no i co platfuski myśleliście że jak wystąpicie przeciw PIS to wszyscy za wami pójdą buahaha brawo PSL teraz czekamy na koalicję w swjmiku PSL PIS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuwuzele PSL zawsze u żłoba... IP: *.radom.vectranet.pl 29.11.10, 17:50 - nieważne czy SLD, czy PO czy PIS - oczywiście dla dobra wspólnego i co za skuteczność - jeden głos jeden prezydent, a cooo? Ile razy to można ćwiczyć luuudzie!!! obudźta sie! A Kluzon? Nie zgodził bo ma zasady? czy za dobry etat w Warszawie? Tacy ludzie jak on są nieużyci i wzbudzają taką agresję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: *.radom.vectranet.pl 29.11.10, 14:37 Tak powinno być ,chwała im. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veine Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 15:19 Cham pozostanie chamem na wieki wieków amen. Odpowiedz Link Zgłoś
sono_andrzej Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka w ... 29.11.10, 15:27 Radomski PSL będzie miał okazję pokazania swojej siły. Piszę to w kontekście współpracy z marszałkiem Struzikiem. Jeżeli kasa mazowiecka zacznie płynąć do Radomia Pan Grosicki zda egzamin, jeżeli będzie powtórka z ubiegłej kadencji, PSL udowodni swoją słabość. Odpowiedz Link Zgłoś
raxell Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka w ... 29.11.10, 15:53 No coz, Radomianie sami sobie zgotowali taki los... nawet im nie wspolczuje, na przyszlosc beda miec nauczke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gela Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: *.radom.pilicka.pl 29.11.10, 16:11 nie rozumiem przedmówcy, patrząc obiektywnie w tej sytuacji nie ma lepszego dla Radomia rozwiązania, wychodzi na to, że urzędnik z UP krok po kroku wyrasta na całkiem przyzwoitego gospodarza bez fajerwerków ale zawsze do przodu, i o to chodzi w samorządzie, a nie na przenoszeniu idących z góry animozji, niestety stwierdzenia, że jesli mnie nie wybierzecie to figę dostaniecie są lekko żałosne i stawiają polityka w niezbyt dobrym świetle, jeszcze może się okazać, że po wyborach parlamentarnych Radom jeszcze bardziej zyska, bo PO może stracić sporo elektoratu na rzecz m.in. PSL Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwytadzio Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka w ... 29.11.10, 17:24 Ostatni raz.Mam nauczkę.Nie po to głosowałem na was małorolni,żebyście popierali PIS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekonomista amator Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: *.radom.vectranet.pl 29.11.10, 18:02 A tak swoją drogą jak czyta się te katastroficzne przepowiednie, co nastąpi wkrótce po zwycięstwie PiS i Kosztowniaka, to pusty śmiech ogarnia. W kraju rządzi PO i sytuacja nie jest raczej różowa. Więc jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokka Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: *.radom.vectranet.pl 29.11.10, 18:03 aleś pajac Odpowiedz Link Zgłoś
gregory_z_radomia Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka 29.11.10, 18:13 Sam jesteś pajac, dobre pytanie. Ciekawe jak będzie kwiaczał po 1 stycznia 2010 roku po zapowiadanych podwyżkach i zaciskaniu pasa. Ciekawe czy powiesz że żyje Ci się lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokka Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: *.radom.vectranet.pl 29.11.10, 18:28 gościu zbastuj juz ci sie daty poprzestawiały w ciemnej główce, nie marudź Odpowiedz Link Zgłoś
gregory_z_radomia Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka 29.11.10, 18:36 Brak argumentów i zaczyna się wyzwywanie. Jak tak bardzo Cie boli to przyznaje, pomyliłem się w dacie, powinno być od 1 stycznia 2011 r. Teraz już jest usatysfakcjonowany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gela Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 23:27 www.niezalezna.pl/artykul/psl_poparlo_pis/41895/1 news rusza w świat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grrr.... Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: 203.185.255.* 30.11.10, 02:32 W oczach calego kraju Radom zawsze byl zerem i pozostanie zerem dzieki jego mieszkanzcom i rzadzacymi tym miastem. Ubaw po pachy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naczelny Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: *.radom.vectranet.pl 30.11.10, 16:00 won pajacu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: 195.47.201.* 30.11.10, 08:10 Bo PSL to taka polityczna k. - z kazdym i wszedzie byle cos z tego miec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romer Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.10, 08:15 Ile w ludziach jest nienawiści. Jak się czyta wpisy to się człowiek zastanawia czemu w ludziach jest tyle nienawiści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lok Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.10, 10:21 A w politykach radomskich pazerności i głupoty !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek2172 Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: *.radom.vectranet.pl 30.11.10, 11:02 Panu Wójcikowi tak się śpieszy do objęcia "władzy",że w trybie nagłym zwołuje posiedzenie rady. Czyż to nie pazerność na władzę. Dziwię się tylko bezwolnym i uległym radnym, z ich potulnej postawy nic dobrego dla Radomia nie wyniknie. Obym się mylił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juri z UJ Wiedza ,doswiadczenie i młodość droga do sukcesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 11:14 Mamy dobry układ w rzadzie ,wojewodztwie i miescie. Jest bardzo energiczna pani minister Kopacz. Mamy dwoch mlodych we wladzach Wojewodztwa/narazie/ Wojcika (PSL) i Szprendałowicza. Wesprą ich napewno powracajacy do gry radni pan Łuczycki(PO)- dwa fakultety i dr Kuzmiu(PIS). Miasto tez otrzymało dobry zastrzk ludzi dobrze myslacych np. p.Rektor Radomskiej Szkoły Wyzszej dr Kwasni( PSL)- liczymy, ze przyciagnie do urzędu prezydenciego dobrze wykształconych ludzi o dużym zawodowym doswiadczeniu. Kosmetyczna wymian kadrowa w radzie spowodowała ze odeszło troche ludzi których umiejetnosci ,wiedzę i przydatność czas zweryfikował. Liczymy na to ,że Radomski PSL(podkreslam RADOMSKI PSL bo to sa przewaznie ludzi urodzeni w tym miescie, bardzo dobrze wykształceni ,którzy postanowili cos zrobic dla swojego miast0 bedzie tym łacznikim z Marszałkiem Województwa ,a to da bardzo dużo dla miasta RADOMIA!!! Decyzja koalicyjna bardzo wazna z tym,ze należy podziekowac za wspólpracę specom z ław poselskich, bo poprostu to sie nie spawdziło i już było. Patrz jak radzi sobie bez doradców politycznych prezydent WROCŁAWIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek2172 Re: Wiedza ,doswiadczenie i młodość droga do sukc IP: *.radom.vectranet.pl 30.11.10, 11:39 obyś się nie zawiódł na tych osobach wymienionych z nazwiska. PSL jak sprzedajna .....Co z dyscypliną partyjną?Przecież PSL miał nie wchodzić w sojusze z PIS.Własny interes jest ponad interesem społeczeństwa, czytaj mieszkańców Radomia. Miałem nie głosować ale okoliczności zmuszają mnie do oddania głosu na przedstawiciela PO w wyborach na prezydenta. Mam dość układów i układzików. Jesteśmy ciemną masą, jeśli wybiera się do rady starca i człowieka bez własnego dorobku, człowieka o znanym nazwisku. Paranoja. Po co ściema, kandydata na prezydenta, jeśli sprzedaje się za stanowisko. Gdzie honor i moralność, w .....e. I nie pomoże tu tytuł naukowy. Mogę okreśkić tego pana jednym określeniem,które nasuwa mi się na język a którego nie powiem z uwagi na jego niecenzualność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naczelny Re: Wiedza ,doswiadczenie i młodość droga do sukc IP: *.radom.vectranet.pl 30.11.10, 16:02 cos sie obudził, jak koalicja z SLD czy PO to jest OK ja z PISem to stara k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Wiedza ,doswiadczenie i młodość droga do sukc IP: *.radom.vectranet.pl 03.12.10, 20:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIGDY Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.10, 15:40 Jestem z PSL i ja wielu innych PSLowcow nie zagłósuje na Kosztowniaka!Ci Panowie Z PSL ktorzy podpisali układ z PIS zrobili to we własnym imieniu wbrew polityce PSl i wbrew Prawdziwy PSLowcom,zapłacą za to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naczelny Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: *.radom.vectranet.pl 30.11.10, 16:04 żarty ci się imają PSL zawsze trzeżwo patrzy ale postkomunie to teraz nie na rekę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samoobrońca Dożynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.10, 17:58 Zapraszam wszystkich na Dni Radomia 2011 w nowej wersji PSL zorganizuje : dożynki, święto papryki i inne "miejskie" zabawy ;) .Proponuje w parku Kościuszki już zrobić dechy do zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Re: Dożynki IP: *.147.37.40.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.12.10, 19:52 o co wam chodzi, czy ktoś jest zawiedziony? przecież od zawsze było wiadomo, że to wiocha, która nigdy się nie zmieni, nawet jak dorwie się do żłobu, a nawet wręcz przeciwnie - zmieni się na gorsze. Jak wejdzie na salony to puści bąka. A PO myślała, że ma przyjaciela, więc teraz zobaczyła, że to wróg! W tej sytuacji nie róbmy więcej wiochy. Musimy pokazać gdzie ich miejsce i 5 grudnia zagłosować na Piotra Szprendałowicza. Odpowiedz Link Zgłoś