Dodaj do ulubionych

Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka w ...

29.11.10, 13:44
No to pokazali chłopi jacy są na prawdę. Każdemu w dupę wejdą byle dostać posadkę. I tak PSL przyczyni się do upadku miasta.
Obserwuj wątek
    • Gość: Włodek Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.10, 14:28
      Wielkie brawa dla ludowców. Dla dobra miasta trzeba było to porozumienie zawrzeć. A radni z PO mogą jescze się zreflektować i dołączyć do większości.
      Na dłuższą metę PO jest spalona. A zacznie się już od 1 stycznia . Dostaniemy wszyscy PO kieszeni (większy Vat). BY ŻYLO SIĘ LEPIEJ.
      • Gość: Ja Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: *.prokuratura.radom.pl 29.11.10, 14:48
        By żyło się lepiej. Kolegom i krewnym. Amen.
        • Gość: Agnieszka Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: *.ghnet.pl 29.11.10, 15:27
          no i co platfuski myśleliście że jak wystąpicie przeciw PIS to wszyscy za wami pójdą buahaha brawo PSL teraz czekamy na koalicję w swjmiku PSL PIS
      • Gość: wuwuzele PSL zawsze u żłoba... IP: *.radom.vectranet.pl 29.11.10, 17:50
        - nieważne czy SLD, czy PO czy PIS - oczywiście dla dobra wspólnego i co za skuteczność - jeden głos jeden prezydent, a cooo? Ile razy to można ćwiczyć luuudzie!!! obudźta sie!
        A Kluzon? Nie zgodził bo ma zasady? czy za dobry etat w Warszawie? Tacy ludzie jak on są nieużyci i wzbudzają taką agresję...
    • Gość: nemo Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: *.radom.vectranet.pl 29.11.10, 14:37
      Tak powinno być ,chwała im.
    • Gość: veine Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 15:19
      Cham pozostanie chamem na wieki wieków amen.
    • sono_andrzej Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka w ... 29.11.10, 15:27
      Radomski PSL będzie miał okazję pokazania swojej siły. Piszę to w kontekście współpracy z marszałkiem Struzikiem.
      Jeżeli kasa mazowiecka zacznie płynąć do Radomia Pan Grosicki zda egzamin, jeżeli będzie powtórka z ubiegłej kadencji, PSL udowodni swoją słabość.
    • raxell Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka w ... 29.11.10, 15:53
      No coz, Radomianie sami sobie zgotowali taki los... nawet im nie wspolczuje, na przyszlosc beda miec nauczke...
      • Gość: gela Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: *.radom.pilicka.pl 29.11.10, 16:11
        nie rozumiem przedmówcy, patrząc obiektywnie w tej sytuacji nie ma lepszego dla Radomia rozwiązania, wychodzi na to, że urzędnik z UP krok po kroku wyrasta na całkiem przyzwoitego gospodarza bez fajerwerków ale zawsze do przodu,
        i o to chodzi w samorządzie, a nie na przenoszeniu idących z góry animozji,
        niestety stwierdzenia, że jesli mnie nie wybierzecie to figę dostaniecie są lekko
        żałosne i stawiają polityka w niezbyt dobrym świetle,
        jeszcze może się okazać, że po wyborach parlamentarnych Radom jeszcze bardziej zyska,
        bo PO może stracić sporo elektoratu na rzecz m.in. PSL
    • prawdziwytadzio Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka w ... 29.11.10, 17:24
      Ostatni raz.Mam nauczkę.Nie po to głosowałem na was małorolni,żebyście popierali PIS
      • Gość: Ekonomista amator Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: *.radom.vectranet.pl 29.11.10, 18:02
        A tak swoją drogą jak czyta się te katastroficzne przepowiednie, co nastąpi wkrótce po zwycięstwie PiS i Kosztowniaka, to pusty śmiech ogarnia. W kraju rządzi PO i sytuacja nie jest raczej różowa. Więc jak to jest?
      • Gość: mokka Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: *.radom.vectranet.pl 29.11.10, 18:03
        aleś pajac
        • gregory_z_radomia Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka 29.11.10, 18:13
          Sam jesteś pajac, dobre pytanie. Ciekawe jak będzie kwiaczał po 1 stycznia 2010 roku po zapowiadanych podwyżkach i zaciskaniu pasa. Ciekawe czy powiesz że żyje Ci się lepiej
          • Gość: mokka Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: *.radom.vectranet.pl 29.11.10, 18:28
            gościu zbastuj juz ci sie daty poprzestawiały w ciemnej główce, nie marudź
            • gregory_z_radomia Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka 29.11.10, 18:36
              Brak argumentów i zaczyna się wyzwywanie. Jak tak bardzo Cie boli to przyznaje, pomyliłem się w dacie, powinno być od 1 stycznia 2011 r. Teraz już jest usatysfakcjonowany?
              • Gość: gela Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 23:27
                www.niezalezna.pl/artykul/psl_poparlo_pis/41895/1
                news rusza w świat
                • Gość: Grrr.... Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: 203.185.255.* 30.11.10, 02:32
                  W oczach calego kraju Radom zawsze byl zerem i pozostanie zerem dzieki jego mieszkanzcom i rzadzacymi tym miastem. Ubaw po pachy.
                  • Gość: naczelny Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: *.radom.vectranet.pl 30.11.10, 16:00
                    won pajacu
    • Gość: lol Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: 195.47.201.* 30.11.10, 08:10
      Bo PSL to taka polityczna k. - z kazdym i wszedzie byle cos z tego miec.
      • Gość: romer Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.10, 08:15
        Ile w ludziach jest nienawiści. Jak się czyta wpisy to się człowiek zastanawia czemu w ludziach jest tyle nienawiści
    • Gość: lok Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.10, 10:21
      A w politykach radomskich pazerności i głupoty !!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: leszek2172 Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: *.radom.vectranet.pl 30.11.10, 11:02
        Panu Wójcikowi tak się śpieszy do objęcia "władzy",że w trybie nagłym zwołuje posiedzenie rady. Czyż to nie pazerność na władzę. Dziwię się tylko bezwolnym i uległym radnym, z ich potulnej postawy nic dobrego dla Radomia nie wyniknie. Obym się mylił?
      • Gość: Juri z UJ Wiedza ,doswiadczenie i młodość droga do sukcesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 11:14
        Mamy dobry układ w rzadzie ,wojewodztwie i miescie.
        Jest bardzo energiczna pani minister Kopacz.
        Mamy dwoch mlodych we wladzach Wojewodztwa/narazie/ Wojcika (PSL) i Szprendałowicza.
        Wesprą ich napewno powracajacy do gry radni pan Łuczycki(PO)- dwa fakultety i dr Kuzmiu(PIS).
        Miasto tez otrzymało dobry zastrzk ludzi dobrze myslacych np. p.Rektor Radomskiej Szkoły Wyzszej dr Kwasni( PSL)- liczymy, ze przyciagnie do urzędu prezydenciego dobrze wykształconych ludzi o dużym zawodowym doswiadczeniu.
        Kosmetyczna wymian kadrowa w radzie spowodowała ze odeszło troche ludzi których umiejetnosci ,wiedzę i przydatność czas zweryfikował.
        Liczymy na to ,że Radomski PSL(podkreslam RADOMSKI PSL bo to sa przewaznie ludzi urodzeni w tym miescie, bardzo dobrze wykształceni ,którzy postanowili cos zrobic dla swojego miast0 bedzie tym łacznikim z Marszałkiem Województwa ,a to da bardzo dużo dla miasta RADOMIA!!!
        Decyzja koalicyjna bardzo wazna z tym,ze należy podziekowac za wspólpracę specom z ław poselskich, bo poprostu to sie nie spawdziło i już było.
        Patrz jak radzi sobie bez doradców politycznych prezydent WROCŁAWIA.
        • Gość: leszek2172 Re: Wiedza ,doswiadczenie i młodość droga do sukc IP: *.radom.vectranet.pl 30.11.10, 11:39
          obyś się nie zawiódł na tych osobach wymienionych z nazwiska. PSL jak sprzedajna .....Co z dyscypliną partyjną?Przecież PSL miał nie wchodzić w sojusze z PIS.Własny interes jest ponad interesem społeczeństwa, czytaj mieszkańców Radomia. Miałem nie głosować ale okoliczności zmuszają mnie do oddania głosu na przedstawiciela PO w wyborach na prezydenta. Mam dość układów i układzików. Jesteśmy ciemną masą, jeśli wybiera się do rady starca i człowieka bez własnego dorobku, człowieka o znanym nazwisku. Paranoja. Po co ściema, kandydata na prezydenta, jeśli sprzedaje się za stanowisko. Gdzie honor i moralność, w .....e. I nie pomoże tu tytuł naukowy. Mogę okreśkić tego pana jednym określeniem,które nasuwa mi się na język a którego nie powiem z uwagi na jego niecenzualność.
          • Gość: naczelny Re: Wiedza ,doswiadczenie i młodość droga do sukc IP: *.radom.vectranet.pl 30.11.10, 16:02
            cos sie obudził, jak koalicja z SLD czy PO to jest OK ja z PISem to stara k
            • Gość: . Re: Wiedza ,doswiadczenie i młodość droga do sukc IP: *.radom.vectranet.pl 03.12.10, 20:51
    • Gość: NIGDY Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.10, 15:40
      Jestem z PSL i ja wielu innych PSLowcow nie zagłósuje na Kosztowniaka!Ci Panowie Z PSL ktorzy podpisali układ z PIS zrobili to we własnym imieniu wbrew polityce PSl i wbrew Prawdziwy PSLowcom,zapłacą za to!
      • Gość: naczelny Re: Koalicja PiS-PSL. Ludowcy poprą Kosztowniaka IP: *.radom.vectranet.pl 30.11.10, 16:04
        żarty ci się imają PSL zawsze trzeżwo patrzy ale postkomunie to teraz nie na rekę
    • Gość: Samoobrońca Dożynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.10, 17:58
      Zapraszam wszystkich na Dni Radomia 2011 w nowej wersji PSL zorganizuje : dożynki, święto papryki i inne "miejskie" zabawy ;) .Proponuje w parku Kościuszki już zrobić dechy do zabawy.
      • Gość: jitter Re: Dożynki IP: *.radom.vectranet.pl 01.12.10, 19:19
        fajnie, idę
        • Gość: pl Re: Dożynki IP: *.147.37.40.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.12.10, 19:52
          o co wam chodzi, czy ktoś jest zawiedziony? przecież od zawsze było wiadomo, że to wiocha, która nigdy się nie zmieni, nawet jak dorwie się do żłobu, a nawet wręcz przeciwnie - zmieni się na gorsze. Jak wejdzie na salony to puści bąka.
          A PO myślała, że ma przyjaciela, więc teraz zobaczyła, że to wróg!
          W tej sytuacji nie róbmy więcej wiochy. Musimy pokazać gdzie ich miejsce i 5 grudnia zagłosować na Piotra Szprendałowicza.
          • Gość: gren Re: Dożynki IP: *.radom.vectranet.pl 02.12.10, 22:15
            tego wiesniaka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka