Dodaj do ulubionych

Agresja na inne wątki........

29.01.11, 21:38
Witam
Na tym forum nie wypowiadam się często raczej czytam, i doszłąm do wniosku, że najlepiej rozmawiacie o sprawach politycznych, czy teraz o szkołach i ich protestach, a jak ktoś prosi o poradę, gdzie dobry fryzjer, mechanik czy cos podobnego....to takie tematy wzbudzają w niektórych agresję ( typu zmień forum itp)

Chyba nic się nie stanie jak od czasu do czasu poczytamy o czymś innym niż o tym jak np Szprendałowicz pisze do Kosztowniaka, czy o tym jak minister rolnictwa chce przejęć szkołę....o takich rzeczach można sie dowiedziec z tv lub gazet.....

I proponuję tym, którzy w tak bezczelny oraz chamski sposób mają się wypowiadac na niektóre tematy, to lepiej nie wchodzić, nie czytać a już najlepiej nie odpisywać, bo przez takich niektóre opinie stają się tylko konfliktem w danym wątku.
Obserwuj wątek
    • lew-35 Re: Agresja na inne wątki........ 30.01.11, 10:04
      A ja ci proponuję nie czytaj wypowiedzi a swoje "ciekawe" (mnie g...o obchodzące) skieruj na inne fora przeznaczone na te sprawy.Ja na miejscu moderatora takie wątki jak twój kasował .
      • Gość: basia Re: Agresja na inne wątki........ IP: *.radom.vectranet.pl 30.01.11, 13:17
        Proponuję zajrzeć na forum ---po godzinach. Tam znajdziesz odpowiedzi na toje pytania.
        • Gość: nemo"bis" Re: Agresja na inne wątki........ IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.11, 15:16
          brawo " basiu",trzeba oduczyć hamstwa na forum bo wpisują tu byle gó..a a mode nie interweniuje bo ma wsi w tyłku.
          • Gość: dzentelmen do lew35 ty chamie IP: 195.117.227.* 18.05.11, 12:58
            widac, zes cham, bo kobiety trzeba szanowac, a nie jestes facet, tylko smiec, ktory obraza kobiety, takze na forum, i ty smiesz sie nazywac inteligentem, radomski warhole? Jak ty odpisuje, to forum regionalne i mozna pisac wszystko to co zgodne z prawem, pytac sie, szukac wiedzy, wymieniac dyskusje nie tylko polityczne. Ciekaw jestem czy bys odwazyl sie zacytowac swoje slowa kobieice w twarz.
      • sylwia080 Re: Agresja na inne wątki........ 30.01.11, 15:45
        ...Twoja wypowiedz własnie zalicza się do tego "chamstwa", ale cóż pozostanie takich ignorować.....
        • lew-35 Re: Agresja na inne wątki........ 30.01.11, 19:27
          I po co ci to było pani "sylwio 080" a ten facet specjalnie napisał przez "h"a ty się podniecasz .Daj se spokój waćpanno.
          • Gość: Chłop ze wsi brak cenzury w internecie IP: *.play-internet.pl 01.02.11, 13:52
            Moderator winien cenzurować i być zawodem uprzywilejowanym ...emerytura po 25 latach pracy plus należność za umundurowanie. Nie można pisać Pan kaczyński tylko Kaczyński....za takie rzeczy winna być kara min 2 latka
            • Gość: axel Re: brak cenzury w internecie IP: *.radom.vectranet.pl 15.05.11, 16:49
              Ja też nie popieram wulgaryzmu,opluwania i ujadania na naszym forum .Zobaczcie forum "kraj" tam takie wątki i posty jakie tu są idą na ośla ławkę .
          • Gość: redfa Re: Agresja na inne wątki........ IP: 195.117.227.* 18.05.11, 13:00
            lwie 35 waćpanie daj se spokoj idz na piwo!!!!!!!
            • iryda11 Re: Agresja na inne wątki........ 01.06.11, 19:03
              Jestem za tym żeby moderator przeglądał zakładane watki tak jak to robi moderator "kraj" przenosząc głównie wulgarne i ubliżające watki na oślą ławkę .
      • lucas1_live Re: Agresja na inne wątki........ 16.05.11, 12:04
        lew-35 napisał:

> A ja ci proponuję nie czytaj wypowiedzi a swoje "ciekawe" (mnie g...o
        > obchodzące) skieruj na inne fora przeznaczone na te sprawy.Ja na miejscu
        > moderatora takie wątki jak twój kasował .

Jak zwykle zes się popisał... żal
        • Gość: leff Re: Agresja na inne wątki........ IP: *.radom.vectranet.pl 16.05.11, 20:10
          Jestem za cenzurą na forum . Kasować i jeszcze raz kasować chamskie posty.
          • Gość: kuba Re: Agresja na inne wątki........ IP: *.ip.netia.com.pl 05.06.11, 16:10
            To nie agresja na wątki tylko na tych co zasr...ją to forum
            • Gość: axel Re: Agresja na inne wątki........ IP: *.radom.vectranet.pl 06.06.11, 08:14
              To prawda co piszą ,jestem za .
              • iryda11 Re: Agresja na inne wątki........ 07.07.11, 16:46
                Jaka to agresja to jest czyszczenie forum ze śmieci i szamba które się ostatnio zadomowiło na forum.
                • Gość: moher Re: Agresja na inne wątki........ IP: *.radom.vectranet.pl 12.09.11, 21:26
                  To nie agresja a uszanowanie i miłość wzajemna na forum .
                  • Gość: moherek Re: Agresja precz .... IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.11, 14:50
                    Pokój nam wszystkim na forum a nie agresja z ciężkim grzechem
                    • Gość: mocher Re: Agresja precz .... IP: *.radom.vectranet.pl 18.09.11, 19:08
                      amen
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka