Dodaj do ulubionych

autokomis-ul.warszawska

10.02.11, 07:39
maz przymierza sie do zakupu samochodu w komisie sam na ul warszawskiej (zaraz za przystankiem autobiusowym warszawska/ofiar firleja w strone miasta-pierwszy komis za ul klwatecka w strone miasta).samochod jest dosc drogi i boimy sie ze ma jakies ukryte wady albo przekrecony licznik.
czy macie jakies doswiadczenia z tym komisem?albo moze cos slyszeliscie o nim?on chyba nazywa sie racar albo recar...cos w tym stylu.
bede wdzieczna za wszelkie informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: kier.dośw. Re: autokomis-ul.warszawska IP: *.radom.vectranet.pl 10.02.11, 08:49
      Odradzam kupna w komisach bo się można bardzo naciąć .
      • Gość: eer Re: autokomis-ul.warszawska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 11:37
        Rzeczoznawca PZM to koszt ok. 300pln i obiektywna ocena stanu technicznego pojazdu. I spokój...
        • Gość: gelerth35 Re: autokomis-ul.warszawska IP: *.algo.radman.pl 13.02.11, 16:07
          Przegląd techniczny na stacji diagnostycznej 150pln. Komis jak nie ma nic do ukrycia to powinien pozwolić na sprawdzenie samochodu u diagnosty.
    • Gość: oj Re: autokomis-ul.warszawska IP: *.radom.vectranet.pl 13.02.11, 23:34
      jak sie przymierza to nie dla ciebie . A od dawna tak się reklamujesz.
    • Gość: anka Re: autokomis-ul.warszawska IP: *.ats.pl 14.02.11, 10:23
      kiedy mojemu mężowi przyszło kiedyś do głowy , szukanie samochodu w komisach i zwrócił się z tym do kolegi , który takowy prowadzi, tamten wybił mu ten pomysł z głowy.
      Kupiliśmy z ogłoszenia
      • zawsze_zielonatrawka Re: autokomis-ul.warszawska 14.02.11, 14:55
        kupilismy upatrzony samochodzik w niedziele.uwazam ze wlasciciel jest uczciwy-to co bylo do zrobienia (rozrzad) powiedzial na wstepie,a potwierdzil to mechanik.takze nie zostalismy nabici w butelke:)
        • Gość: mela Re: autokomis-ul.warszawska IP: *.radom.vectranet.pl 14.02.11, 15:48
          A o przeszczepach nic nie wspominali w tym komisie? Ważne aby liczba ćwiartek się zgadzała. Ja kupiłem opla w innym komisie przy Warszawskiej. Dopiero przy naprawie hamulców okazało się, że każda strona to inny model
          • zawsze_zielonatrawka Re: autokomis-ul.warszawska 14.02.11, 19:12
            u nas wszystko jest ok. moze poprostu mielismy szczescie:)
    • marad_co Re: autokomis-ul.warszawska 14.02.11, 19:34
      Jeszcze nie kupiłem auta w komisie bo z prywatnego źródła można zawsze więcej wytargować ale wydaje mi się że nie zawsze komis wie że dane auto było sklecone z dwóch różnych aut. Auta są własnościa ich właścicieli i czasem komis odgrywa rolę parkingu. Oczywiście nie bronię nikogo bo są komisy które z premedytacją wmawiają ludziom ciemnotę ale nie należy wszystkich wrzucać do jednego worka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka