martilia 24.02.11, 18:56 Chodzi mi o taki szybki elektroniczny np. do ucha bo zwykłym elektronicznym moja mała nie daje sobie zmierzyć temperatury pod pachą... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pola731 Re: jaki termometr polecacie 24.02.11, 19:40 mam od ładnych kilku lat Brauna Thermocan - daje dość wiarygodne odczyty - nauczyłam się z niego korzystać tak Odpowiedz Link Zgłoś
blizniakimg Re: jaki termometr polecacie 25.02.11, 17:18 te elektroniczne sa do kitu rteciowy najlepszy nie kłamie Odpowiedz Link Zgłoś
pola731 Re: jaki termometr polecacie 25.02.11, 19:55 nie powiedziałabym ,że wszystkie są do kitu tanizna napewno - ale te renomowanych firm raczej wymagają wyczucia , przyzwyczajenia się do pomiarów jak dziecko jest zdrowe . Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: jaki termometr polecacie 25.02.11, 20:18 nie chce mi się przyzwyczajać-od zawsze używam rtęciowych,nigdy mnie nie zawiodły Odpowiedz Link Zgłoś
patsy79 Re: jaki termometr polecacie 26.02.11, 10:58 ja mam Breuer i mimo też ,że kosztował 3 lata temu ponad dwie stówki (dokładnie już nie pamiętam) to jest kiepski, nie nauczyłam się korzystać :) temp mierzę, rtęciowym , albo zykłym elektronicznym pod pachę za 12 zł , mierz ok :) Odpowiedz Link Zgłoś