Dodaj do ulubionych

Giełda rzeczy dla dzieci Baby Szafa

28.03.11, 16:05
W minioną niedzielę 27.03 w Strefie G2 odbyła się
pierwsza GIEŁDA RZECZY DLA DZIECI BABY SZAFA.
Bardzo fajna inicjatywa! Oby na stałe zagościła w Radomiu.
Doskonała możliwość , aby odsprzedać niepotrzebne ubranka po dzieciach czy też kupić nowe w dobrej cenie.
Kolejna giełda odbędzie się 10.04.2011.
Zachęcam wszystkie obecne i przyszłe Mamy - jest bardzo miła atmosfera, a zabrane dzieciaki mogą poszaleć (nieodpłatnie) w Hula Parku pod okiem Opiekuna.
Nie chcesz sprzedawać – przyjdź na zakupy!
Nie trzeba wydać dużo, aby modnie ubrać swoje dzieci na wiosnę ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Giełda rzeczy dla dzieci Baby Szafa IP: *.radom.vectranet.pl 29.03.11, 11:23
      a ja potrzebuję kółka do wózka graco- mirage plus - przednie...
    • Gość: ZAINTERESOWANA Re: Giełda rzeczy dla dzieci Baby Szafa IP: *.radom.vectranet.pl 01.04.11, 10:34
      Ciekawa inicjatywa, wiem że były szafa party, ale baby szafa nie wiedziałam i chetnie się wybiorę.Tylko o której godzinie, i kto jest organizatorem?????????????
      • Gość: crs Re: Giełda rzeczy dla dzieci Baby Szafa IP: *.radom.vectranet.pl 01.04.11, 15:34
        wstęp dwie dychy i w sportowym obuwiu nie wpuszczają;]
      • Gość: monika Re: Giełda rzeczy dla dzieci Baby Szafa IP: *.radom.vectranet.pl 01.04.11, 22:28
        Baby Szafa odbedzie sie w Strefie G2 w niedziele, 10 kwietnia w godzinach 10:00 - 12:00. Szczegóły sa opisane na stronie www.hulapark.pl .
        Wstep nie kosztuje 20 zł i wpuszczają w kazdym obuwiu:)
        Ja na pewno sie pojawie.
        • Gość: klaudia Re: Giełda rzeczy dla dzieci Baby Szafa IP: *.radom.vectranet.pl 02.04.11, 20:51
          A to te same organizatorki co robią "szafa party"? Bo jeśli tak, to mogłyby na swojej stronie coś o tym napisać.
          • lukrecja34 Re: Giełda rzeczy dla dzieci Baby Szafa 02.04.11, 20:57
            nie-to konkurencja ..
            • Gość: tamara Re: Giełda rzeczy dla dzieci Baby Szafa IP: 83.238.5.* 07.04.11, 09:11
              Fajna sprawa. Wybieramy się z koleżankami, mamy sporo ciuszków - ja dla chłopca rozmiar 62 do 80, a kolezanki dloa dziewczynek od rozmiaru 74 do 2,5 lat. Polecam i zapraszam.
              • Gość: ania Re: Giełda rzeczy dla dzieci Baby Szafa IP: 80.50.61.* 08.04.11, 15:30
                Ja przyjdę z ubrankami dla chłopca od 0 do 2 lat, może znajdziesz coś dla swojej pociechy Tamaro :-)
        • Gość: realista Re: Giełda rzeczy dla dzieci Baby Szafa IP: *.play-internet.pl 08.04.11, 20:51
          Nic na stronie nie pisze i chyba coś nie tak chyba że to impreza dla idiotów!!!!
          • Gość: wiki Re: Giełda rzeczy dla dzieci Baby Szafa IP: *.radom.vectranet.pl 08.04.11, 22:28
            na stronie podanej wyzej przez kogos (www.hulapark.pl) jest wszystko napisane. Na stronie glownej jest rozowy "odnosnik" z napisem GIEŁDA. Prościej chyba nie można...

Ale ta strona pewnie nie jest dla idiotów... ;)
    • Gość: Ja Re: Giełda rzeczy dla dzieci Baby Szafa IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.11, 22:35
      Dziwne, że Admin tej kryptoreklamy nie usunął. Kupować zafajdane, uprane ubranka po dzieciach. to jest klasa. Radomska.
      • Gość: dzidka Re: Giełda rzeczy dla dzieci Baby Szafa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 12:34
        a trzeba wcześniej zaanonsować u kogoś wcześniej chęć uczestnictwa w giełdzie? też mam masę ubrań po 1,5 rocznym synu i chętnie wymieni/sprzedam. nigdy nie byłam na takiej imprezie, więc pytam.
        • antosia79 Re: Giełda rzeczy dla dzieci Baby Szafa 09.04.11, 18:45
          Nie, nie trzeba.
    • antosia79 Re: Giełda rzeczy dla dzieci Baby Szafa 10.04.11, 15:47
      Kolejne spotkanie za nami. Ilość zainteresowanych rośnie:-)
      Z uwagi na Święta następny termin przypada w maju.
      Co do sczegółów odsyłam na stronę Organizatora.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka