Gość: Asiek IP: *.exbud.com.pl / 10.40.23.* 01.09.03, 11:59 Czy ktoś może mi podpowiedzieć w jakim banku najlepiej wziąć kredyt na mieszkanie? Kompletnie się na tym nie znam, a nie chciałąbym latać od banku do banku i zbierac ulotek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert.g5 Re: Kredyt mieszkaniowy 01.09.03, 12:20 Gość portalu: Asiek napisał(a): > Czy ktoś może mi podpowiedzieć w jakim banku najlepiej wziąć kredyt na > mieszkanie? Kompletnie się na tym nie znam, a nie chciałąbym latać od banku > do banku i zbierac ulotek... --Zależy od tego jakie warunki Ciebie interesują, jaki masz wkład własny, jakie dochody itd.Niezależnie od tego w/g. mnie zawsze należy brać kredyt w Bank który ma najkozystniejsze umowy kredytowe i w jaki sposób bedzie obliczał twoje oprocentowenie w późniejszych latach. Dobre umowy i warunki ma BPH-PBK, przyzwoite Millennium , dobre HypoVereinsbank /pod warunkiem że kupowana przez Ciebie nieruchomość posiada księgę wieczystą/. Robert PARTNER www.grodzki.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiek Re: Kredyt mieszkaniowy IP: *.exbud.com.pl / 10.40.23.* 01.09.03, 13:30 Dzięki za radę - szczerze mówiąc dopiero zaczynam się nad tym zastanawiać i robię mały przegląd. Dziś pochodzę pewnie i tak po bankach... Najgorzej u mnie z tym wkładem... ;-) Ale myślę, że jakoś się będę musiała spiać i popożyczać gdzie popadnie... Odpowiedz Link Zgłoś